Güzel denemeler olmuş maşallah.
Printable View
Güzel denemeler olmuş maşallah.
setupın öyle mertcan şuandan bahsetmiyorum amerika ziyaretleri türkçe algıyı azalttı heralde :)
beyine ne gerek varki oem beyinle hp alınmıormu :) sen yazılım yap sonra bak methanolum falan var diyordun ona göre takıcağını düşünerek o hp leri verdim zaten
yani sonuç dedimki swap arabayla nolur bilmemde lemansla alakan olmaması lazım deneme anında işler bitince
anlaşabildikmi şimdi
Lemansta da motor ici varsa hafife almamak lazim. ;) yuklu r56lardan da ne gucler ciktigi ortada..
Bu arada Mertcan, suan ayarsiz ciksan 225-230 arasi hp cikartirsin diye tahmin ediyorum conem.. (dynamics) :) yani cemin dedikleri guclere yakin bisey olur setup tam bittiginde..
DD x 1.13 hesapla ;)
Bide senin aracinin gercek gidisini gormen icin biraz alisman gerekebilir.. Aren kullandiginda, herhangi bir sofore gore 2 3 boy farkediyor :D
Test ettik onayladik ;)
kanka ben hiç anlamıyorum herkes max 250 çıkartırken ben 280 çıkartıyorum falan :D aklım çok karıştı. Şimdik olay paşaoğluna falan döndü. en iyisi tamamlayıp denemek sanırım :D
Yok paşaoğlunda 280 alırsın dediler o yüzden dedim
heh tamam şimdi oldu bütün parçalarım takıldığında :D Benim anladığım şuan ki parçalarımla o gücü alırım olmuştu
maşallah araçlara, eg kaç kilo acaba ?
Sokuk olmadan 1100 civarinda
Gecemezsin bosver matematik yapmayi :D
Kanka ufkuna bagli ama 800 e iner azmedersen
Cem sokmez ama kiymaz bence okadar, 1000 lere gelir birakir diye dusunuyorum cok keyifli bu hali
bitane bosch yada shitl spiral alıyosun sonra başlıyosun kesmeye :D ne zaman kesicek biyer kalmadı işe ozaman 750 olmusun demektir.