Güzel denemeler olmuş maşallah.
setupın öyle mertcan şuandan bahsetmiyorum amerika ziyaretleri türkçe algıyı azalttı heralde
beyine ne gerek varki oem beyinle hp alınmıormusen yazılım yap sonra bak methanolum falan var diyordun ona göre takıcağını düşünerek o hp leri verdim zaten
yani sonuç dedimki swap arabayla nolur bilmemde lemansla alakan olmaması lazım deneme anında işler bitince
anlaşabildikmi şimdi
Team PAŞAOĞLU
Lemansta da motor ici varsa hafife almamak lazim.yuklu r56lardan da ne gucler ciktigi ortada..
Bu arada Mertcan, suan ayarsiz ciksan 225-230 arasi hp cikartirsin diye tahmin ediyorum conem.. (dynamics)yani cemin dedikleri guclere yakin bisey olur setup tam bittiginde..
DD x 1.13 hesapla![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Bide senin aracinin gercek gidisini gormen icin biraz alisman gerekebilir.. Aren kullandiginda, herhangi bir sofore gore 2 3 boy farkediyor
Test ettik onayladik![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
kanka ben hiç anlamıyorum herkes max 250 çıkartırken ben 280 çıkartıyorum falanaklım çok karıştı. Şimdik olay paşaoğluna falan döndü. en iyisi tamamlayıp denemek sanırım
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Yok paşaoğlunda 280 alırsın dediler o yüzden dedim
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
heh tamam şimdi oldu bütün parçalarım takıldığındaBenim anladığım şuan ki parçalarımla o gücü alırım olmuştu
bitane bosch yada shitl spiral alıyosun sonra başlıyosun kesmeyene zaman kesicek biyer kalmadı işe ozaman 750 olmusun demektir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)