Ben zaten diğer konudada yazdım kemalcan arac sahibi ne zaman isterse denerim diye sahibini tanımıyorum ara konuş hmn organize et yarın akşam deneyelim.
sende istersen ekk20 ni getir bro daha keyifli olur :icon_tup:
Printable View
Maşşallah araçlara.Yakıt problemi olmasa belki farkli olurdu.Ama İbiza da yabana atılacak bir arac degil.Alper abi ona gozu gibi bakıyor :)
Teşekkür ederim seninkide öyle :) değildir evet..ben 300 vardır diyorum :)
Ben deneme konusuna yazmasam denemeyecektin yani ? noktayı koyacağını söylemiştin..bir hafta öncesinde de geçmiştim seni inanmamıştın..ben o gün koyacaktım hatırlı bir arkadaşımızı kıramadım..sağlıklı deneme için kaç defa deneyecektim ? 85 e kur punisheri onuda geçeyim :icon_tup:
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
Kemalcan kardeşim hep aynı hataya düşüyosun şimdide Selçuk a inceden gider yapıyosun ama Rol 106 o typerı geçer satmıssım gitmiş alan hayrını görsün ama çok istersen typerın yürürünü görmeyi İstanbulun kapısı sonuna kadar açık Punisher lada gelebilirsin
ibiza çok iyi yürümüş maşallah.
Alper abi gazı aldı uçuyor :D
Typer hayranıyım ama Yakıtla falan bu fark kapanmaz heralde. İbizaya maşallah
Ben selcuga gider yapmadim selcuk bna dior arabanin foyasi ortaya cikti hesabi ama yanlis yolda teldede konustuk defalarca en iyi sen biliosun olani ben hala arabamin arkasindayim aslanlar gibi abi punisherda nete giremiorum telden bole sacma sapan oluyor ama zaman nasip eder orayada gelirim dahada bisi yazmiorum konuyla alakali herkezde tellerimiz war ordan konusalim arkadasin teli esir ettim.
Hep aynı hep aynı bu Antalya nın adamı hiç bir zaman anlaşamaz arkadas yarış konusunda:icon13:
sağolasın gökselim biraz daha iyi gidebilirdi..bakıyorum tabi :)
teşekkürler :)
abi kafa portpolishli :D
typer ı bende seviyorum..teşekkürler :)
ustam geçilmeyi de kabul etmek lazım :)