İbizaya Maşallah
Printable View
İbizaya Maşallah
sağol kadir abi :D:icon_tup:
sağolasın kardeşim :)
teşekkür ederim..istanbul arabaları her zaman hızlıdır :)
eyvallah selçuk :)
sağolasın usta :)
sağolasın efe..ortada benim yaptığım bir kaşarlık ta yok mecazi anlamda kullandım o kelimeyi :)
sağolasın okan :)
teşekkürler
canlı canlı gördük iki aracada maşallah typer yakıtının düzgün olmadığını söledi başta ama sonucta yarış bu ne olacağı belli olmaz ve kac defa denendi alperin sıcaklığının bundan ötürü yükselip araba şişiyo yeter artık dediğini de duyduk tekrarı olsaydı güzel olurdu sağlıklı şekilde ,birde bağla şu nos tüpünü de farkı görek hacı nos var nos var diyolar ben okadar inceledim aracı karbondioksit tüpünden başka bişi göremedim onuda söktük zaten çaktırmadan belki içine nos doldurmuşundur diye ,iki teneke için muabbet bozmaya gerek yok
Bnde mecazi anlamda soyledimistim zaten ;)
maşallah alper abim:icon_tup:
maşallah kemalcanım:icon_tup:
Tatlı Rekabet iyidir. Öz Abim gibi , Öz kardeşim gibi diyen aynı tabaktan yemek yiyenlerde yarış konusuna gelince rekabete giriyor normaldir böle durumlar :)
Masallah alper baskan :)
Ikisnede masallah tayyarda fena cidden bisi ispatlamaya gerek yok :)
Maşallah ikisinede , typer yavas dıyen varsa ibizayla bi denesın ımkanlar dahilinde.
Nozzle lı 2260 lı ıbıza cok araba üzer alt daüstte topspeedde heryerde.
alper abi 100/200 ün kaç sec heheh yeni bi tartışma :)
Maşşallah ibizaya çok çok iyi Allah kaza bela vermesin..
Alper tebrik ederim iki aracada maşallah :)
Bursada da burda da aynı şey oluyor Type-r geçiliyor ve yine çoğu kişiden aynı yorum Ctr'da sorun vardır. Uyanın artık Ctr dünyanın en iyi ve geçilemeyecek arabası değil
alper kara tren hızlı tren olmuş resmen :D maşallah her iki aracada güzel denemeler denemeler hoş muhabbetlerle bitince güzeldir :)
Ibizaya kocaman maşallahhh
araçların ikisinede maşallah denemek isterim tabiki bende :)
Masallah abi gercekten cok guzel olmus ve yurumus.. 5.vites hıc bıtırdınmı? 6 da ne durumda oluyorsun?