canyon fotografları nfs 5 porsche unleashed'den tanıdık geldi![]()
Ring zaten ezberimizde. Helal olsun sizlere de. Netten görmüştüm vaktiyle.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Gece gece foruma zehiri vermek istedim uykular kacsın.Dunyada en genis imkanlara sahip deponun Turk parasiyla 37 TL ye doldugu dunyanin en guzel otomobillerini Turkiyeye kiyasla bedavaya oldugu sehrin heryerinde gorebileceginiz Dubaiden resimler koyuyorum.Bu ulkeyede Ferrari World e ziyaret icin gittim. Buyrun resimler iyi seyirler.
![]()
Sanırim bu kadar yeter uykulari kacirmaya forum ahalisine tesekkurler umarim bu paylasimlar siz otomobil severleri birazda olsun gorsel anlamda tatmin etmistir.
Öncelikle tebrik ederim, mükemmel bir hayel gerçekleştirmişsiniz. Gerçektende uyku kaçıran cinsten olmuş fotolar. Fiber net ve çok hızlı bir pc kullanmama ragmen resimler açılırken kastı, normal kullanan arkadaşlar epeyce sabırla bekliycekler sanırım. Resimler içinde ayrıca teşekkür ederim elinize sağlık.
Fotoların açılmasını beklemeye değdi diyebilirim. Elinize sağlık.
çok güzel paylaşım elinize sağlık, keşke videoda çekebilseymişsiniz muthiş bir anı bizede kısmet olur inş
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hacı dayı sen naptın yaaaaa
Herkesin hayalini gerçekleştirmişseniz, helal olsun
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)