gokan kanka ne aktif adamsin saat 10.30 du cıktınız cekım ıcın ne ara gıttınız cektınızde ne ara rolınge gıttınızarabanın masallahı var cok sevdım bu s2000 bını ben.allah kaza bela vermesın.
gokan kanka ne aktif adamsin saat 10.30 du cıktınız cekım ıcın ne ara gıttınız cektınızde ne ara rolınge gıttınızarabanın masallahı var cok sevdım bu s2000 bını ben.allah kaza bela vermesın.
civicin sesi mukemmeldi cidden hazırlayanların eline saglık.bikac videoda bizim araclardan var bakim bende eklerim..
BOZBEY
benle hilmi sürerkene yokmu ya dışardan bvideo onlar daha güzel![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
maşallah hepsi çok iyi yürüyo, yanlız hulk'a acil daha uzun kadran lazım çevircek yer kalmamış![]()
Maşallah güzel gidiyo Hulk..
massallah kankalarıma...
basım catlıyodu dun kalamadık keske kalsaydıkstp butun gun yemek yedırdı tansıyon yukseldı heralde
bu arada passattan vıdeo cektıler...ilk denemede gectılerdıgerlerınde gecemedıler ama 4. vitesi bitiremedik üstte gene gecerlerdi
stp yamyam gıbı
adam alt dewır dıyo bı bakıyom stp debrıyaj tokatlıyo
2. vıtes 30 km de vtec actı
![]()
OOO misss .
Passat 1. ci vites 10 km de basalım sadece 17 leri sökeceğim. 10 240 arası merak ediyorum ne olur acaba.
sen vtec acana kadar 3 boyu yemıs olursundebrıyaj tokatlarsan sararsın passat yıne gıder adamın turbosu 2000de gelıo ole dıyım
![]()
efsane bı ayırma ben pek goremedım denemelerde
2 boy fark maksımum
bencede hatta 1 videoda s2000 hulkun tam arkasında 5.viteste tam geçicek hulk brakıyo
gibi geldi bana.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)