sen bı olc cıdden ben merak ettım
Printable View
dönüşte ben aracımı dinlendiriyordum dikkat edersen tuna ilk cıktıgımızda aracım şişmeden hararet yükselmeden beni üstlerde de gecmen biraz zor gibi zira 6 da bile kıçından ayrılmıyordum ama aracım ısındıkça şu bir gercekki o radyatorle falan tamamen bitiyor HULK bunu farketmiş ve inkar etmessiniz umarım
dedigim gibi dönüşte hep sogutmakla gecirdim
radyator geliyor inşallah ısı problemini çözücem ozaman daha fazla zevkli denemeler olucagına inanıyorum
ayrıca viteslerimiz asla uyuşmuyor ben mecbur 3 te yürüdüm 80 de ki orda da zaten acıyorsun ama 60 da yürürsek ikimiz içinde eşit olucagına inanıyorum
vayic telefonun mu degişti seni aradık ama ulaşamadık çarşamba günü bekliyorum
Bu arada AB beni 4 te geciyor ahhahahhahahaa ama bir anda 5 - 10 boy lar böle acılıyor
ben sana bısey demıyom abı zaten ılk denemelerde 220 ye kadar yakalayamıyodum sora 200 e dustu daha da ısınınca 180 e dustu bellı yanı bı terslık oldugu:D ama bg type r olayı yasın abıde gordu zaten cokk ılgıncc denemeler olduudonuste 3 4 kere denedık 3 te onume cıkıyor 4 sonu yanına gelıyom 5 te gecıyorum sora o bıraz yaklasıyoo ılgınc anlamadımm..
farklı şeler var tabi
sen debriyajını kesin yaptırcaksın vites attıktan sonra bi duraksama yaşıyorsun gercekten sıkıntı cekiyorsun o konuda
BG de bugun bir terslik vardı hatta bu aralar bir terslik var gercekten su avans işini çözmemiz lazım
ama şunu tekrar söliyeyim teknik kontrol yaparız falan filan atmsoferik hiç bir S2K tunanınkini gecemez bu böle bilinsin
Gokhanın s2k ıle Tuna ne oluyo net boy olarak kac oluyor?
inşallah tüm denemeler hep böyle güzel tatlı bi çekişme içinde güle oynaya geçer.bu aralar pek rastlayamaz olduk ama çok eğlenceli bi geceydi kazasız belasız herkes eve dönmüş anlaşılan:):)
3 yada fazlası
videosu var yarın artık upload edicem dükkanda
3 ten fazladır bence
ilk video benden olsun
tuna ile gökhanın s2k ların videosu
http://s146.photobucket.com/albums/r...s2k-reds2k.flv
ohoo gorunen boy telafuz ıstemezmıs :D
Kırmızı s2k'da neler var? Tuna'nın biliyorum da...
Demek ki marka çok fark ediyormuş...
Ben de denemiştim zaten, gidişi çok iyi Tuna'nın aracının, maşallah...
fark açılıo ztn ilerde 3 boydan fazla oluo
ya neyse boy filan önemli deil ztn ama öle erken basma gaz kesme giib durumlar yok
yani öle şeyler aramayalım videolarda gayet dostça denemelrdi
Gökhan benle denemedi ahahahahaahahaaa
bence BG de bi sıkıntı var yada ben öle anladım yada kendı arabama alıştığımdan ama sanki o dierki geeler gibi yurumedi..dier yandan kosıflerın ortanca oğlu gokhan s2k ile bildimiz elek oldu kucuk emrahı gectı gelen vurduuu giden vurdu ahuahuahau.
Hahahahah :d:)
kardeşler bu akşam ben cem abinin crxle denıycem bahceşehir rampasınad toplancaz gelmek isteyen varsa buyurusun gelsıin..benım araba erdemın mavı gc8 cem crx gelen gelsin..
Sulhi cim aslan kankam. Biz bu akşam Woltran Barışın Turbo YRV si ile K vtec i deneyeceğiz saat 22:30 da bahçeşehir gişeleri mevki tem üstünde buluşuyoruz. O saate denk gelirsek bi görüşelim be kanka yüzünü göremedik daha sanalda fotolarla olmuyor beya.
heya öleymiş gene şenlık ahuhauhauhuahuahau
beni bi daha bi yere cağırmayın.
kanka gelseydın bızımle denerdık :)