uheuheuhuhe güzel espiri :D
Printable View
yo herkes söksün arabsını ben burda acık acık sölüyorum arabamda ogun ne özgün olucak ne 17 jant ne sag koltuk nede orjinal bagaj kaputu nede sunroof
bilginiz olsun
kazasız belasız hilmi, ahmet hulk güzel oldu
Neyse Selçuk Konuyu Dağıtma şimdi Senle Uğraşamam..:)
haha dur yav işteyım sıcaktan sacmalamısım bozuntuya verme EKEray(:
yok yav ole demedım s2k gerı kalır dedım ... tabı gormeden konusmayalım
az once cumlelerı ters sıraladım pardon .
şimdi süprizler oluyo tabi gökhancım nos basanlar filan biz bunlarıda gördük ama medeti tanırım trafikte dersen medet derim ama standart bi s2k nin hilminin arabasını gecmesini idda ederseniz ne kullanıyosanız verin bizde kullanalım o kafalara ulaşalaım derim ben her zaman arabamı cıkarırım gecmek yada gecilmek degil geciliriz yada geceriz sorun yokk ama bu şekilde bi arabanın gecmesinin mantığı yok gelsin arac kontrolleri yapalım bizim arabalarda herkezin arabasına bakılsın ne var ne yokk sonra cıkalım böylesi daha iyi olurr
1- s2k dan 300 al belbide bana al sen gökhan hayallerde yasama TR üstünde en çok uğraşan insanlardanbiriyim s2k ile Yarış arabası yüzünden 2.2 yap onu bunu yap baya bi para dök BELKİ 300 lere gelirsin :)
2- elalemin gerçeğinegirmeyin size ne kardeşim kendi arabnızı yapın deneyin adam stock k20 ile hepinize döşedi gece :) neyin peşindesini 2 tane ayı vardı içinde biri 150 dieri 130 kilo :) sen kaç kilosun gökhan ? pain kaç kilo :) salak salak burda konuşmayın
3- arabanızla denemek istiyosanız yazın yoksa onu arabas bunn pipisi konuşmayın turbo typerı getirelim ozaman istediğin s2k yi getir turbo olmak sartıyla neyin peşinddesinizki anlayamadım :)
Bildiginiz teknik kontrol yaparız Atmosferik harici başka birşeye rastlarsak ozaman deneme olmaz bilginize
sanırsam medetin arbasında 4.56 var s2k ya cünkü hiç bir mod. oakdar hızlandıramaz
Beyın Fıltre Eksoz ıcınde Sucuk Kızart:dstok Makıne Ahahaha.
motor içii full standart
headers ım da DC isterseniz nette araştırın DC orjinal headersın swap için olanı
ee ne var cold air intake var bide K-pro o zaten mecbur standart beyin le olmuor swap
ben sadece şunu sölücem sırf headersımı degiştirirsem su anda 10 hp + alıyorum
ya hanginizde çip yok yada egsozt yok bu sitede :) ben hariç :) adamda headers egsozt beyin var başka bişi yok anlamadınız şey bu sanırım
yediremiosanız konuşmayın bence yok sucuk o bu şu sizde takın sizinde olsun ama bu modlar artık gerçekten standart hale geliyor komik gelmiyormu size filtire egsozu modifiyemi oluo şimdi hala bu çağdayız :) üzülüyorum türkiyeye
YA ÖZGÜN BEN 120 KİLOYUM -PAİNDE 70 KİLO SİZ DİİLMİSİNİZ UTANMADAN HULKU GETİRİP BENİMLE DENETEN GÖRELİM DİYE BENİM Bİ İDDAAM YOKTU ZATEN BEN S2000 LERLE DENİİM DEDİM SİZE .
2. Sİ SEN MİSİN BUNU SÖLEYEN BAŞKASININ ARABASIYLA KONUŞMA DİYE SENİN ARABANLA BİRİNLE DENERKEN HİÇ GÖRMEDİKKİ HEP Bİ ŞEHİR EFSANESİ OLDUN İCRAAT YOK HEP BAŞKASININ YANIN DA ARABASINDASIN .
3. HAA EYVALLAH BİDE MAP BY OZ VAR.
1- bana büyük harfle felan anırarak yazma sinirlerimi kaldırma gelip urfayı çağırın deneyelim dien ortada herkes urfadan hızlımı deyip hayır denileince bozulan
2- lan araban kadar konuş araban ne S2k sehir efsanesi evet 2 video koydum hepini bi kadran videosu koyma hevesine girsdiniz turbo yaptım hepiniz turbo yapcem hevesine girdiiniz neyin sidik yarışını yapıosıun benimle anlamdığın bişi var parça almakla kopya yapmakla yürümez araba :D biraz kendin ol kopyacı olma hanginizin var la 100 km gaz çekmeden gazlaması .9 benimkini elalemin herif çekiyor sahit olarakta bilal vardı yanımda :) izmittten diek çıktım dewam li 4-5 kesici yapsana :) turbo bi makinanla bi yap :) içini açınca ole ya bende böle şöle yapim dicene neyse karıştyırtmayalım efsane felan HERKEs biliyormu biliyor
http://img155.imageshack.us/img155/9243/mg0239zu4.jpg
ii bak ii belki bişiler kaparsın AŞADAKİ İMZAMDEAKİ yazıyı oku
3- allaha şlükür yaptığım arabalar yarışıo ne güzel sorun mu var ? yediremedinmi ?
yaw gokhan sana sunu yazsam yeter....
OZgun dedınmı bu alemd e ne sıfatla anıldıgını hepımız bılıyoruz yaptıklarıyla basardıkları ıle yapacakları ıle,tr dekı ılk turbo vtecı yapması ve sonradan turbo uygulamalarının start almasını saglayan kısı ve yapılanların ayarlamasındakı rolu ıle...
mınıksler desen,oncekı konuları olan muzık sıstemlerındekı basarılarıyla, o bolumdekı saygınlıklarıyla,suan ıse hazırladıkları araclar ıle,150 kılo surucuyle draglardakı gıdıslerıyle,HULK ıle....
anılan kısıler...
ya sen?
japonca yazmışım lan gene ne yazdım ben :)
bana sarmayın ya :) ben ne dedimki şidi herkes bana sardı :) adam stock k20 dedim sen 110 sun pain :)70 180 lan hilmi 150 kilo ben 130 diorum adam hala biz ağırıs dicek utanmasa :d
offffffffff
ben ne biliyomusun türkiyenin ilk b18 c li swap ını yapan adamım swapın öncüsüyüm eg kasaya ya sen ne yaptın 4 kapılı vtec in le yaptın sattın leon aldın olmadı geri aldın olmadı turbo yaptın olmadı satmaya çalıştın gene olmadı şimdi gene bişiler yapıyosun
sen ne yaptın selçuk onu anlat brak boş gerilmeleri
HAHAha hep kırılmıştır hep gömlekleri oturmuştur hep patlamıştır:)
başkalarıyla karıştırma insanlara *** atmak kolaydır izi kalır şimdi oxi action çıkardılar ızde kalmıo :) boşuna kendini yırtma benle alakalı olmayan bi konuyada beni dahil etme cnm benim
para toplayıp hepinizi psikoloğa yollucam:)
muhahahahah olmadımı :) muhahahah bılale o sedanı ıstıyorum bana onu getırın dedıgınde o gece senı gecen kımdı? babamın zoruyla satım gerı aldım turbo yaptım nerde olmadı :) bılenler bınenler gorenler cok... benım ne oldugumu herkes bılıyoda senın kım oldugunu kımse bılmıyo merak etme... hanı 1.4 h22 ın? nerde hanı yapmıstın? hanı 2jz lı ae 86 ? muhahahaha efsanesın olm efsaneee
mythbusters senı konu edıyo gelecek bolumde sehır efsanesı olarak
Beyler kendinize yakıştıramadığınız şekilde konuşmayın. Bi avuç insanız zaten iki gün sonra yüz yüze bakacaksınız.
Banlatmayın kendinizi zorla bana. Hadi öpüşün barışın bakayım.
önce selçuğu hastaneye bırakalım ordan geçeriz disco ya
yettiği kadar kanka sıraya girin:)öperim..
çarşamba evolarda gelcek mi :)
Gökhan ben o gece denemeye geldim ...ikmeye degil rahat ol yaa videoları da koydum ki sende aracını gör istemiyorsan koyma derdin olur biterdi ben demiyorumki benim aracım çok başarılı herkese atlıorum
siz diyorsunuz ben bu kadar beklemiyordum daha hızlı olmalıydı bilmem ne
ulan g...nüz yiyosa yapsanız K swap nerde K swap yapıcaklar herkesin kakası geldi ben ne yaptım yapıyorum dedim yapıcam dedim parcalarım geldi dedim motorumu aldım dedim t...ak gectiniz yaptım koydum g.t oldunuz TR de kaç tane *** olan avr bu aracı ben cıkardıktan sonra
cevrende ne kadar adam var ben yaptıktan sonra
B20 yaptım taklit ettiniz
K20 yaptım bunu zor taklit edersiniz 10 milyara olmuyor
S2K aldın ucak sanıosun ben altımdaki aracı ucak zannetmiyorum ben kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum seninle denerkden ben cok zevk aldım sen de almadınmı aracını görmedinmi her istedigimiz şekilde kalkmadıkmı
ama senin şak şakcıların var konuyu farklı yere cekmeye çalışıolar
benim arabam yavaş arkadaşlar gercekten yavaş yurt dışında yapılan örneklerine göre yavaş ben bunu inkar etmiyorumki onlar bizden hızlılar gercekten
ama hiç birisi K20 vede stock degil
K20a orgu biraz takip edin K24 süz swap USA de kalmadı gib bişey o yuzden izledigniz videoların etkisinde kalmayın araba yapın arac yapın
Benim 3 tane aracım var hazırda bir tane de yapılıyor he o yapılanı acıklamak istemiyorum rencide olmasın bazıları diye cıksın ozaman hesaplaşıcaz turbolar la
Peki Nıf Da Gelecekmii
Zeki Mürende Bizi Görebilicekmi :
H.E.
Nazar değdi lan siteye yaz geldi böyle oldu. Kurşun döktürecem server'a.
bişi yok olm :) dewam