Hey masallah , yardi gecti dedikleri bu olsa gerek ...
Hey masallah , yardi gecti dedikleri bu olsa gerek ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
sl65 black seriesin de black series i kanımca![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Ikısıde ıyı gıtmış o yolda
adam gidiyor yapıcak bişey yok![]()
Motorun ibre 299 da duruyo ama motor tahminimce 350-360 km lere kadar çıkıyor devir ve sesten anladığım,hal böyleyken SL arayı hala açıyor,heralde 400 ü geçti..biraz halsizliğim vardı izleyince kendime geldim yeminle
MB deki arada gazdan ayağını çekip bekliyor. Alıp başını gitse Motorcu hemen peşini bırakacak. Adam bayağı eğlendi ama
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
bunların muhabbeti nasıl oluyor acaba kanka geçen gün sıkıyorum arkamadan r1 gelemedi 340 la gidiyorum en son kaç bastın 341 km![]()
eeeee yuh ya nasıl bir SL dir o arkadaş yav
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
o hızı yapması değilde o yolda ben olsam 150 160 anca giderim
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
iyiymiş....
1 R1 nerden gelmiş kapamış arayı.Top spped olarak aynılar R1 limitor iptali yapsa 328km ye kadar çıkıyor.
2 Buda demek oluyor ki sıfırdan kalksalr top spped aynı fakat r1 15saniyede 300 gorceği için merso hep arkada kalacaktır.
Kıssadan hisse fikir sahibi olmadan yorum yazarak vaktimizi çalmayın![]()
bnce bunda bi hilelii durum var 300 hızda gidiyo gibi deil dalga gecmişler 4. vites kesici gidiyoo motorayrıca 300 de gazı bıraktıgında bi anda durmus gibi oluyo yolda dar etraf okadar yavas akmaz cesme otobanı 13 dakikada gectım orda baya hızlı kayıyordu etraf ayrıca sunuda bi izleyip fikir edinelim billinen bi video zaten iyi bayramlar hepinizee
O Grande SHOW - TT 2012 - Motos a 300 KM/h - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)