NG ayrı bir dünya resmen maaşallah..
2 aynı specte aracın arasında bu kadar fark olması mantıklı gelmedi ama ikiside maaşallah yürüyor..
dogrudur abi sen benden ii biliosun var diosan vardır ben dedim gibi ne baktırdım ne sordum bagaj kpmple tesisatlı derken bende şimdi bagajdaki kovaları su bidonlarını mı sölim yani gerek yok yabancı degiliz hem bu işi en iyi sen biliosun ekrem abinin nasıl vites atınıda benim söförlümüde kac kez roll yapmışım ben onu geç zaten biz abi kardeşiz benim kafa kafaya yürüdümde oldu o gece ben kimseye demedim kafa kafayada yürüdüm o videoyu nie atmıonuz die hesapta zatem video olayı yoktu ben arabamı gördüm ayar yaptırıp tekrar denicektik atmış videoyu buraya canı saolsun önemli degil yani herkez bilio yg nin nası bi araba oldunu sende biliosun biz abi kardeşiz ben geçmişim o gecmiş farketmez ayardan sora bi video daha cekeriz atarız yine geçilsem yine zoruma gitmez yani kendine güvenen varsa denesin uh le pistonlu egz arabayla yürür rahat rahat uh
![]()
34 vz 2905 T5
34 yg 615 106 gti
CRM performance
maşşallah araçlara.Ng kondüsyonuna zaten diyecek yok onada kocaman maşşallah ama yeni videolar bekliyoruz![]()
Drag Service & Dr.Ecu
06 KOP 42
Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..
ya ben hiç bişey anlamadım.deneyen araç uh kadran ng nin mi?
yalnız bişey diyecem o kadran boşalttı beni.hız kadranı benim arabanın devir saatinden daha hızlı iniyor.maşallah
Maşallah araçlara
NG ye yorum yazmıyorumyalnız NG nin videoda çalan müzik nedir arkadaşlar hoşuma gitti...
Yg nin ayarsiz oldugunu herkez biliyor. Bu firsatciliktir. Dost olan iki arkadasliktan cikmis, ayni mahallenin adamlarina rand yaratmissiniz.
maşallah araçlara...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)