maşallah sesi gidişi efsane akhisardada canlı izledik .
Printable View
maşallah sesi gidişi efsane akhisardada canlı izledik .
Maşallah.marka oldu artık sus
Hepınıze tek tek teşekkürler beyler :)
Cidden guzel bi sezondu kım nereye cagırdıysa gıttım herkesle deneyıp gordum her seferındede mutlu oldum ve en onemlısı her deneme,rollıng yarıs sonrası surerek dondum cekıcı beklemedım :)
Boyle bı makıneye NOS dahı bastık cıdden tık demedı ve halen daha maşallah saat gıbı, Savas abı cıdden a dan z ye herseyı kusursuz sekılde yapıp verdı artık paronayaklık derecesıne gelmıstım ama ıcımı ferahlattı her yere gıttım bu saatten sonra bişey olcak olsada gam yemem zaten karşılığını aldık :)
Özgun de show yaptı sagolsun cok uğraştı gece gunduz demedı hakkını yıyemem sagolsun her arıza ısıgı yandıgında ensemdeydı Konya harıc :)
Artık gundelık bınıp stres ıcın gazlama vakti
Allah herkesın gonlune gore versın :)
Bi link verin sevabina :)
Allahini seven link versin
sus s2k iz bırakanlardan oldu vesselam..
mehmet kardesım yuregıne saglık harıka gercekten
Maşallah canlı izledik çok güzel gidiyor :)
Maşallah kardeşim araba zımbaaa
Daha keyifli senelere tebrikler emeyi geçenlere.. MAŞALLAH SUS'umuza..
Maaşallah...
Maşallah sesi gidişi mükemmel..
mehmeti ve aracin yapim asamasinda emegi gecen herkesi tebrik ederim gercekten cok hizli bi arac cikti ortaya ayrica akhisarda pistin uzatilmis beton bolumunden oturu tutunma problemi yasadi herkes... yoksa bence daha iyi zaman yapardi mehmet orda
o kadar emeğin karşılını alıp zevkine varmanız mükemmel oldu az daha vazgeçicektiniz paşaoğlunun eline sağlık sizin kesenize bereket bizlerede sesleri dinlemek gidişini izlemek kalıyo :D
Maşallah SUS plakalı hondalar her daim iyi :)
Maşallah Hastayız SUS'a , Allah Kaza Bela Vermesin