maşallah.....
Printable View
maşallah.....
maşallah kazasız belasız büyük bir emek harcandı ve karşılığı alındı .
Maşallahh.......
abi çok iyi yaa :D
Tesekkurler beyler :)
He tabi birde Erdem abi gercegi var islerimi birakip pek gidemiyorum arabanin yanina o sagolsun hazir hale getiriyor ben aksam yedek anahtarla arabayi alip gazalayip maslaga geri birakiyordum :)
Şu andada o topluyor arabayı sagolsun Batıkanla beraber :)
Aynen oyle Ellerine sağlık Savas abinin tekrar ısındım :)
Ses bi harika...
Çok başarılı, maşallah
elinize emeğinize sağlık
Maşallah aracı hem akhisarda izledim hemde Konyada maşallahı var yalnız sanki konyada afr sorunu var gibiydi...Akhisarda daha dolu dolu gidiyordu
maşallah emeklernize saglık.
Maşallah Mehmet gerçekten başarılı bir araç. Bu videolarda birinci viteste kaç dönüyordu araç ve km saatine göre kaç görüyorsun 1inci vites bittiğinde.
Teşekkürler, 9200 donuyorum, vıdeoda yıgıldıgı yerde ayagımı pompalamk zorunda kalıyorum cunku dırek dıp gaz yaptıgımda hemen arızaya gectı hep ondan dolayı bole kaldırmak zorunda kaldım ve realde gostergedeko hıza gelene kadar kesıcıde kalanadım arıza korkusu yuzune bu yuzden kadrandakı hızlae hep yanıltıcıydı.
Nicki hard'dsg falan yapsanız olur bence :) arabadaki emeğe söylenecek tek kelime maşallah. ama pilotaj da bu emeği taşıyor :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
Maşallah kardeşim maşallah diyecek söz bulamadım
ses çok iyi :icon_tup:
maşallah sus'a
Maşallah seside yürümeside çok iyi :)
Araç, pilotaj kusursuz maşallah abi :)
kamera açısıda muazzam :)
maşallah mehmet sonunda istediğini aldın kusursuz bir şekilde
Mal çok iyi mal :) Bana tekrar s2000 aldıracak tek araba SUS. Maşallah kardeşime.