maşallah deneyen araçlara.
Printable View
maşallah deneyen araçlara.
tr beğendiğim tek fn2 maşallah on numaraaa :)
maşallah bs typer a kesene bereket kardeşim
maşallah başarılı bir araba ve arabasını seven,değer veren bir şöför önemli olan bu bence
Heves kırmaga gerek yok bs tyr guzel yurümüş
Tc typr kardesim yap sen yürü ama 1000 yada 2000 gıtsin istfedigin sekilde yürüt
maşallah fn2 ye çok güzel yürümüş.
Serhat kankacım maşallah iki aracada maşallah.
Tc-ev.mp4 - YouTube
tc ev denemesi harun kardesimin dediği gibi kafa burun gecme gecilme yok.
masallah araclara bs typer cok basarılı kesenize bereket ep3 her zmn candır ama bana göre 500 değilde 5000harcamak gerekir diye düşünüyorum . saygılar kesenize bereket
Her iki aracada maşallah bu speclerle bence TC mükemmel yürümüş ....
Muharrem abıye katılıyorum, tc after market parca kullanmadan dynamıcs 243 hp guc almıs ppr motorsport ve ecu fast'ın sıhırlı parmaklarının farkıyla dahada gıderının oldugunu dusunuyorum eksıklerı gıderıldıkten sonra. Ikı arac sahıbının kesesıne bereket, emegıne saglık.
Masallah BS type r a.Soluksuz gidiyor.Tek nefes 240 :)
Allah analı babalı buyutsun abı bak bu sarkıyıda bız senı ozleyenler olaraktan armagan edıyoruz Dilberay - Noldu Gardaş (©!h@ :)
Insallah kardesim allahin izini ile 500 tl harcayarak 5 boy daha alir gurur duyarim, gocunmam asla, tabi ki headers I degistirerek emmeyi kelebegi ona gore guzel bi ayarla iyi seyler yapar, fakat bu setup da dokunuslarla cok fazla Bir boy alamaz diyorum, Benim sahsi fikrim he biri headers I kelebegi emmeyi beyni ayari 500 tl ye filan verir yapar, o zaman diyecek bisey yok demektir. Fikrim e karsi cikarsin cikmazsin onada saygi duyarim AMA tecrubene hayran kaldim diyip alayci gibi tavir sergilersen buna saygi duyamam.
yukarıdakileri yazan sensin..
benim söylediklerim rakamla alakası yok. yüzeysel ufak müdehalelerle hızlanabilir dedim.
-herkes toda toda diye gezinirken ssr taktım zamanında dc ler todalar çöp oldu header farkının ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
- varex egzostun atmosferik arabada iş yapmadığını iyi biliyorum V.S V.S V.S
- hatırlarsanız stack ile ep3 typeR lar bundan 7-8 ay önce 2-3 boy hızlanıyordu gayette maaliyetsiz birşey . örnekleri çoğaltabilirim.. anlayacağın yapılacak çok iş var yasin.
sanayiye selam vermek 1000 tl den başlıyor 500 tl v.s onları okumadım bile ben , tc typeR sahibi boş bulunmuş yazmış onun o ssözünü kaale almanıza gerek yok.
Benim buradaki konuşmam tc listesinde olan x typeR BS typeR bile değil.
Bende bisey demedim ki Adam guzel dokunuslar yaptirmis zaten yapanda iyi yapmis, Ben bu Araba daha ileri gitmez 1 boydan fazla derken neyi kastettigimi anlayan anladi dedim, sen baska anlamissin tabiki yapilacak Araba hizlandirmak adina yapilacak cok isler vardir, ondan sonra yazdiklarimla birlestirirsen fikrimin senden farksiz oldugunu aslinda anlarsin. Headers degistirmek arabada parca degistirmek demek degil mi? Bende parca degistirmeden cok fazla boy alamaz rakiplerinle basabas olamaz yada gecemez dedim. Yanlis yazdigimi dusunmuyorum,
araclara masallah.emegınıze saglık..
bs nın sen muthıs...
masallah kardesım...
Bu rövanş kaçmaz bence takılmayın 500 lere :)kimisi 50000 harcar kimisi 500 önemli olan netice ama rövanş sağlam geçicek bence.
Tc ne zaman hazır olur ki acaba ??
Bulut serhat bayramdan sonraya kendini sartlama musait oldugumuz bigunde deneriz dedigi icin bende acele etmeden ufak tefek eksiklerimi yaparim diye suan bi girisimde bulunmadim...
Hayırlısı olsun, bekliyoruz o zaman. :)
Bakkal muharrem değilim ben iyimiş ama:))
Maşallah BS'ye
- Harun güzel gidiyor aracın ancak fazla yoruyorsun mahalle aralarında cok gözüme carpuyor :) inşallah emeklerinin karşılıgını alırsın.
x kişi x videoya bir tık yaparak izleyip yorum yapacak diye kasmanın anlamı yok bu işler bütçe işi ufak ufak tamamlarsın sonra keyfe keder gazlarsın hiç kasma derim acele edeceğim diye hazır arabalara bıle kaç paralar harcadığımız ortada değişen sadece ceptekı para kral olsan kıng olsan ne 10 gün sonra güncelliğini kaybedince video herşey aynı hayat devam eder ama borçlu olarak kartlara her ne kadar böylede olsa insan akıllanmıyor şeytan dürtüyor değilmi bro :)
reis maşallah süper :icon_tup:
maşallah araçlara bs tüm tabuları yıkmış :)
tüm araclara maasallah bs ye ayrı bi maasallah sesi solugu cok iyi racing gibi olmus :)
bs ye maşallah gerçekten. uzun süredir böyle typer sesi dinlememiştim çok iyi geldi. emeginize sağlık
BS ye maşallahda birde şu şanzuman işine kesin çözüm bulunsa, benmi hayvanım anlamadım yine sıkıntı başladı, çatal gibi görünüyor bu sefer. baskı balataya bişey olmasında senkrolar çatallar artık çerez geliyor bana:))
dün Yılmaz(DF) kankimle ufak biriki deneme yaptık heriki aracada maşallah TR nin enhızlı iki type-r ı, kafa burun gidiyor araçlar. varsa daha hızlıları denemek görmek isteriz...