Eyvallah kanka dokunuslarimiz olcak serhat kardesimizlede konustuk tekrar deniyip eksiklerimizi gorcezzz
Printable View
Maşallah Serhat aracın sesi daha bi agresif çıkıyo egzoz sistemindede bir değişiklik oldu herhalde.
Cok uxun basamadik yol okadar musait degildi ztnte ep3 hafif evet fn2 den amaerhat kardesimz profosyenel olarak gayet hafifdir jant dparco koltuk falan būrada fn2 koltuklari cok agir cok kilo atabiliyosun bizdede 3 tane fn2 var onlarda yakinda cikcaklar isallaah yakinda tekrar deniycez ozmaan guxel videolar olur
Masallah araclara
Yuruyen fn2 gormek guzel. Tebrik ederim serhat abi
Maşallah abi BS cıdden guzel bı fn2 emeklerının karşılığını gittikce dahada alırsın ses ıse muazzam :)
Deneyen herkese maşallah kazasız belasız :)
ufak dokunuşlarla TC type R BS yi geçemez. Kimse hayal görmesin. Bi de çok rahat demişler sesli güldüm.
Maşallah Serhat iyi tutunmuşsun kanka.
Biz arabalaraa ev parasi harcamayiz herkesin emegine saygimiz var ama snin inadina ufak dokunuslarla geccem abi ok bu lafimida unutma :) ben hayel gormuycek yasi gectim ve typer aldim. ;) dip not tc de daha yurt disindan bir parca bile yok biz serhati tebrik ettik ztn
Deneyen araclara masaallah kesenize bereket temiz deneme oldu..serhat arkadasimizada ayrica tesekkurler yakit oldugunu soylemis..
Bu arada bende tc nin bir iki dokunusla öne gecebilecegini dusunuyorum..cok fark yoktu arada cunku..ama tabi mekanik.. bs de birseyler yapar vs.uzar gider onemli olan dostca deneyip geceni tebrik edip ayrilmak..
[QUOTE=kelalper;7095175]ufak dokunuşlarla TC type R BS yi geçemez. Kimse hayal görmesin. Bi de çok rahat demişler sesli güldüm.
Maşallah Serhat iyi tutunmuşsun kanka.[/Heee abicim sen diyosanki ben bu tc yi megane la bile gecerim diyosan icinden gece cikal deneyelim abicim :))
Beyler konuyu dagitmayin lutfen serhat kardes beni gecti 2ama eksiklerimizi giderip bayramdan sonra 500 tl bakar kendinizi
Kasmayin tekrar deneriz bayram bugun eglencenize bakim opuyorum sizi
edit..........
Ya su engın bılgılerını bıraz paylaşşana bızle yada benle 500 tl yle nasıl hızlandırcaksın arabanı Kaan yaptı arabanı kaanın emeğı var dıye bısey yazmıyorum ama az yere bas kaan sana en dusuk malıyetle yaptı verdı eyvallahda fazla hayal goruyosum artık su konusma tarzından vazgec..
En yavas halımdeyken denemıstım senle vıdeosunu bıle koymadım hatırlatırım bu arada?
Ama su ugak donuslar ne bı ac bızde bılelım nede olsa bılgı alısverısı yapıyorz burda?
Mıllet 500 tl ye basınc acamıyo?sen atmo araba hızlandırıyosun?
Mehmet butun arabalarimi kaan yapti ztn evet senle
Kimse denemedi geltin atar yaptin bende dedmki gecersin ama deneyelim unutmadiysan speclerimize gore thi geccen onumu soyluyosun simdi en yavas falanda degildin bikere 270 tekerdin nese ne 500 tl soyliyimmi 350 tl enjektor 100 tl emme manifoldu kaynak 50 tl varex sokum 70 gredyy 60 tl 97 benzin toplamda 500 tl ;)) pardon yakiti saymayalim var yemezler gibi :) farkindaysan turkiyede 8 aydir tek gazlayan typer benim arabam 1
Sanamı atar yaptım :) laf kalabalıklığı yapmıycam sadece guluyorum ahhahah
Bu kadar atar yaptıgın bı denemeye 350 tl enjektor ve 100 tl emme masrafını yapmadan gelıcek kadar ozguvenlısın ama hayatta ıgne sokmem dıyıp arka koltruklarını sokucek kadar hırslanmıssın :)
Harun burasını enbasıkarababenımkı.com/forum la falanmı karıstırdın karşında cocuk yok ınanmadıgın seylerı yazma Typerdan neyle ne alınacagını emın ol herkes bılıyor gecılmıssın tebrık etmıssın hayret dedım ama bes post sonra ozune donmussun zaten :)
Abcim dynoda var ozgun abinin orjinal egzantrik liftleriyle biraz oynadik abicim kaan ppr oyle guxel bur kapak yaptiki sagolsun enjektorler sinirda suanda memnunum ama alper beyin ve bir kac kisinin inadina bayramdan sonra musait zamanda 2 gunluk isi var eksiklerim var halletcem isallah
8 aydır tek gazlayan Typer :D
Neyse Serhat ın dustugu hataya dusmuycem konusturmuycam senı maşallah arabana on numara bes yıldız ama resmı sureler alda bı bakalım gercekten ne kadar hızlı he sonra bıde 500 lıra harcayıp tekrar olcersın fıyat/performans olcumu yaparız :)
Neyse ıyı gazlamalar :)
benim sureyle falan bi isim yok mehmet bayramdan sora bu laflarini unutma ozgum abinin dynoda goruselim ztn hergun ordasin ok iyi bayramlar. Buarada sanada buarada serhat be hataya dusmus anlamadim delimanli gibi denedi gecti konu acti 1 hafta sonrada olsada gittim adam deedi tebrik ettim bunda nevar ✌️
[QUOTE=cakaragol;7095223]Megane da lastik yok şu an demir silindir üzerinde yürüyor. Bi de sadece dostlarımla arkadaşlarımla deniyorum güzel kardeşim. Ben eğlencesindeyim sen hırsındasın. O araba o 4-5 boyu 500 tl ile ufak dokunuşlarla kapatamaz. Sadece 1 vites yanında duruyorsun ondan sonra BS açıp gitmeye başlıyor. Yanında kalabilme nedeninde EP3 ün daha hafif olması. O arabanın üzerine 20-30 hp koymadan BS nin yanında yürümenin şansı yok. Atmosferik arabadanda o 20-30 hp yazdıklarınla gelmiyor.
Devranım ben kaanlada konustum tc dyno yapılırkende ordaydım gayet guzeldi ama zaten malıyetsız olarak yapılacaklar yapılmıs arabaya hanı bı cıgı vardır onun bı damla ustune cıkmak ıstesen cok meşaktli ve masraflıdır ya tc su an o kıvamda o araba 500 lıra ıle hızlanmaz demek ıstedıgım o he sadece fıltrelı typerı 500 lıraya hızlandırırsın ama tc kıvamndakı bı arabayı 500 tl ıle sadece uygulama yapıp cılalyıp ruzgara surtunmesıni azaltırsın alacagın her beygor bu saatten sonra fazla malıyet cunku :)
Kalkıp ben arabaya daıre parası harcamıyorum yazarsada ısın rengı degısır harun yuz yuze konusurken eglencelı guluyosun ama forumdan ole gozukmuyor :)
Bu arada hangi fn2 240+ ep3 ıle yurur derdık mevzu ınanılmayanı yapmakta adam kac senedır ugrasıyor kalkıp bole emek olan bı arbayı 500 tl harcayp gecıcem dersen olmaz emegw saygı cıdden guzel laf :)
Zevkle seyrettim,deneyen araçlara maşallah,Serhat geceyi kabala almış gibi tüm denemeleri tek gecede halletmişsin:)
mehmet bizim soylediklerimizi ynlis anliyosun galiba sen bu isi bilen adamsin bak emege herkese saygimiz var tebrik ettik ztn ama ben arabalarima para harcamam fazla bak benim enjektorum limit araba daha acilcak
OZGun abiyle konustuk sen beni birak bayramdan sona izle lutfen yuzyuxe konusuruzz mehmetim
Yaaa mehmett ben serhatla onun devrinde basiyorum adamda kisa varmis sen neyi konusuyosun yaa turkiyede hamgi typer 60 la basar allah askinaaa beni deli etmeyin :)))))) hepiniz zamanida kosturdunuz ep 3 konsturmayin beni zorlaa bahane olcak cunku sonra eksiklerigorel tekrar deniycezzz diyoz uzatmayin istee
Yanlisim yoksa Serhatta kisa var diye biliyorum. 80 basamiyor sanirim.
Eger 60da basilip yakitli arabaya bukadar tutunuyorsa Tc, bence daha gideri olur Alper abi.
Iki hizda basilmamis sanirim. BS alttan basarak avantaji kullanmis ve gecmis ama 80de basilabilirdi sanki :)