Zevkle seyrettim,deneyen araçlara maşallah,Serhat geceyi kabala almış gibi tüm denemeleri tek gecede halletmişsin:)
Printable View
Zevkle seyrettim,deneyen araçlara maşallah,Serhat geceyi kabala almış gibi tüm denemeleri tek gecede halletmişsin:)
mehmet bizim soylediklerimizi ynlis anliyosun galiba sen bu isi bilen adamsin bak emege herkese saygimiz var tebrik ettik ztn ama ben arabalarima para harcamam fazla bak benim enjektorum limit araba daha acilcak
OZGun abiyle konustuk sen beni birak bayramdan sona izle lutfen yuzyuxe konusuruzz mehmetim
Yaaa mehmett ben serhatla onun devrinde basiyorum adamda kisa varmis sen neyi konusuyosun yaa turkiyede hamgi typer 60 la basar allah askinaaa beni deli etmeyin :)))))) hepiniz zamanida kosturdunuz ep 3 konsturmayin beni zorlaa bahane olcak cunku sonra eksiklerigorel tekrar deniycezzz diyoz uzatmayin istee
Yanlisim yoksa Serhatta kisa var diye biliyorum. 80 basamiyor sanirim.
Eger 60da basilip yakitli arabaya bukadar tutunuyorsa Tc, bence daha gideri olur Alper abi.
Iki hizda basilmamis sanirim. BS alttan basarak avantaji kullanmis ve gecmis ama 80de basilabilirdi sanki :)
Serhatcim tebrik ederim...cok ugrastin yapicam dedin ve yaptin.
Bu islerde sunu herkeze gostermis oldun ne kadar ekmek o kada kofte...
bizim depo denemeden denemeye 97 goruyo :))) bilmiyordum dostum kusura bakmayin
emege tabiki saygi ama adamin bi bildigi var heralde yineleyip duruyo bekleyip gorelim. evet bu makineler hakkinda benden cok bilgin oldugu asikar oyuzden bilmedgm konuda yorum yapmiyorm
Benim koydugum video 80 de basildi 1 t
2 boy geciyo bunlar bahaeye girer sonucta adam gexti ama kalkipta kimse hayel dir bilmem neod konusmasin bugun gecilirsin yrn gecersin ufak dokunuslar yapcaksinki gorcen buyul yaptikdan sinra ne anlami kaldi anlayin lutfen bana guxin abla gibi yazdirmayin
Maşallah araçlara bs typer güzel yürümüş .. Sakıncası yoksa tc typerın specleri nelerdir
Guzel denemeydi.bs ye tebrikler.ancak ben TCnin yinede speclerine gore cok iyi tutundugunu dusunuyorum.Aradaki fark giderilir.Harun eksiklerini giderir tekrar denenir.
skn&bs denemesini kıstas alırsan yanılırsın.
1.şanzuman kötüydü vitesler girmiyordu şimdiki gibi
2.müzik tesisatından kalma bayağı çokça yalıtım vardı o söküldü, şuan sadece arka koltuklar yok önler sparco, ekstra 3ad.rollbar ve arka kısmın kötü görüntüsü kapamak amaçlı mdf üzeri kaplama kapak var büyükçe.
3.motordada ekstralar mevcut, kapak egztrk. vs.
imkanı olup para harcıyan arabasını yapan adamların hakkını yemişsiniz. Yurt dısından parça getirenleri biskivüt cocugu yapmışsınız :) Deneme konusunu nerelere getirmişsniz.
60da bastığımız bitane deneme yok, bende kısa falanda yok ayrıca, kısa şanzumanı izmirden orcun arkadasımızın bi arkadasına sattım sorsaydın sölerdim.
80basıldı zaten, ayrıca yanlış bilgi almışın canım:)
senin koyduğun video zaten bendeki araç içi videolarından biridir, fark 3.vitesin sonundan itibaren direkt açılıyor, çok altta kalıyorum dediğinde daha üstten bastık hatta sonuç değişmedi.
Harun olayı kişiselleştirmeyelim ayrıca tamam, denendi bitti bayramdan sonra diye kendini şartlama bence, müsait olduğumuz bigün denk gelirsek deneriz tekrar..
bak kardeşim anlamadığın bişey var. Ben sana BS yi geçemezsin demiyorum her araba geçilir bazooka dahil ama öyle ufak dokunuşlarla o güçler gelmiyor. Emmeyi değiştiricem demişsin. Emme direk +10 hp mi vericek. enjektör ve yazlım şu anki durumun üzerine 10 hp vermeyecek. Sen sanıyorsun ki her yaptığın değişiklik üzerine +10-20 hp verecek. Üzerindeki manifold şu anda güç kazandırmıyor mu. Manifoldu söksen araban gene aynı güçte mi kalıcak. Yazılım. Özgün atmosfer basıncını mı açıcak enjektör taktığın zaman. Sadece biraz zenginleştirip bir kaç derece daha avans açacak o da egzantriklerin el verdiği kadar. Sen bunları anlayamıyorsun işte sıkıntı orada. Bi de ben evde oturmuyorum istersen 1 saate deneme yapalım 2.5 lt 30R Turbolu GC8 im de var en az 400 hp. Yaşın daha çok genç senin geçtiğin yollardan bizlerde geçtik merak ediyorsan type R ımızda oldu. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
bu ıslerı tecrube etmek ıcın bıraz para harcamak lazım.
benım nacızane fıkrım,arabaya bır kac tane 500 tl harcaman lazım o arabanın yanına gelmek ıcın..
Arkadaslar konuyu bak yine uzattiniz benim napcagimi kimse bana ogretmesin tekrar deneriz bukadar basitt serhat kisiselestirmedin uzatiyolar denendi bitti buladar basit. Ama 80 degildi bosver bidahakine denriz sagolasin sana lafim yok ztn iyigecelr
Deneme konusu açıldığında Çarşamba idi Perşembe cuma Cumartesi günleri icin dedi
Yani ısrarla 1 hafta sonra diyorsunuz bir türlü anlamak mümkün değil amacınızı
Sanki Serhat size gun vermiş de gelip denememiş gibi
Ayrıca uzunda araç ici videoda aynada nokta oluyor tc
Dıştan çekimde daha çok dusuk hizdasiniz
Sonuc herkes emegine göre karşılık alıp maddiyati isin icine sokmayın
Bı araba iyi gidiyor diye ev parası harcandı denmesi olmaz