konu ne güzel giderken yine cıvkı çıktı :D
bu arada ses çok güzel maşallah
Printable View
konu ne güzel giderken yine cıvkı çıktı :D
bu arada ses çok güzel maşallah
Ep3 videolarında EP3'ün hep bir erken basma isteği anlaşamama bir gerginlik bariz belli oluyor
Onun dışında aracınız gayet tatminkar
Maşallah
araçlara maşallah.
bs fn2 hiç 12.5 cr li bir ep3 ile denedi mi ?
sonuç olarak BS taypır Adaleti saglamıs gecenin bi vaktinde :)) vitesler 10numara çok kasmadan atılmıs serhat reyiz maşallah.
sabah sabah üşenmedim serhatın yolladığı videoları izledim denemelerin hepsi 78 de başlamış istisnasız (bilgi olsun)
birde harun kardeşim araban hızlı maşallah laf eden yok ama şöyle düşün biri at biri deve değil ikiside typer basar basmaz 4-5 by fark bekleme 5 sonu 6 ya atınca fark açılıyor zaten
ki buda normaldir 2-3-4 vitesler ztn 10-11 saniyede bitiyor arada çok bir fark olmasını bekleme iki iyi araba arasında güç farkı üst viteslerde daha net ortaya çıkar zaten
neyse bir dahaki denemelerinizide izleriz umarım hayırlısı ile
Rüzgar tüneli testlerini incelemedim / araştırmadım
ep3 ve fn2'nin sürtünme değerlerini bilen var mı ?
Bs typer maşallahı var. Tc için de mevcut speclerle denemesine ve gıdısıne helal olsun diyorum.
Tc gebzede ibo abıden kardeşi Onur aldığın da en az 8 bın lıra harcadı ve daha bı ton eksiği kaldı Typer bı ev oarası yemez belkı ama hattı sayılır paralar harcanıyor bunu herkes bilir.
Sımdı burda kalkıp tc ile bs yı kıyaslamayın. Bs nın ne kadar dolu oldugunu herkes biliyor. Harun 500 lıra harcarız hızlandırız demıs ama o da bılıyorkı mumkun değil. Yıne de arabayı ust noktalara tasıdı ve bu azımle bence yakında kafaya oynar.
Bazı arkadaşlar var bu formda. Kızıştırmaya, laf sokmaya ve kucumsemeye bayılan tipler.. Harun kardeşim sen dikkate alma ve bildiğin yolda devam et ama sakın hırs yapma,
Keşke bs typer bi skn ,ygz ya da dbs typer ile denese de bızde izlesek.
ep3 sahibi aracını görmek için denemiş anladığım kadarı ile.
ep3 sahibi malzemelere göre de gayet başarılı yürütmüş aracını.
BS FN2 artık aynı spec bir ep3 ile denemeli bayağa hızlanmış çünkü.
Maşallah iki araçta çok güzel yürümüş tc speclerine göre bi tık ilerde gibi inşallah dahada iyi olucaktır buarada typer yüklemeyene typer yüklemek kolay gelir ondan bence bs'deki emekte küçümsenmemeli ciddi emek var Allah iki aracında tekerine zeval vermesin...
Ya neler olmus neler LA adamlar konusmuslar anlasmislar neyin derdindesiniz anlamadimki Adam yapacam demis birakin 500 tl harcasin farki gorsun denesin (tabiki olmiyacak ama) Adam deniyerek ogreniyo tecrube ediniyo he guzel onun acisindan ha deneme olursa by gece cikalim :-)
Maşallah Serhat, bs gorevını yapmıs
Tc spec lere gore iyi gitmis bence daha nasil gitsin, AMA Harun birileri sana soyle yapcam araban sukadar daha godicek bu kadar hp daha Alican gibi seyler soyluyordur muhtemelen;) bence cok da inan ma:) derim, maksimum araban gunundeyse alacagin 1 boy dahadir, abartilar bos muhabbetler bence, yazdiklarimi Bilen anlayan anlayacaktirr zaten, arabaya 2 3 4 500 daha motorun koselerine sikistirirsin sikistirman yuksek olur risk alarak yurursun;) Allah tekerine tas degdirmesin su gidisattan rakiplere basabas gidiym geciyim diyorsan dokunuslar yerine parca ya ihtiyacin olucaktir,
Sahsi fikrim...
Maşallah Araçlara Emek=Karşılık İlişkişi Çok Güzel :)
Abicim sagolasin ama senin bilgilerine saygi duyuyorum bu alemde ygz ile buyuledin herkesi ama sana soxveriyorum dedigim yapcam aicim abi suan eksiklerim hazir dukkanlarin acilmasini bekliyorum sabirsizlikla ben kendim ianndim bu arqda sahol abicim fikirlerin icin