Bahsettigin listedeki parcalar ellenmemis degil oynanmamis degil Demi? Zaten Araba o parcalara gore fazla gidiyor. Sence kac boy alir tecrubeli arkadasim...
Printable View
Allah analı babalı buyutsun abı bak bu sarkıyıda bız senı ozleyenler olaraktan armagan edıyoruz Dilberay - Noldu Gardaş (©!h@ :)
Insallah kardesim allahin izini ile 500 tl harcayarak 5 boy daha alir gurur duyarim, gocunmam asla, tabi ki headers I degistirerek emmeyi kelebegi ona gore guzel bi ayarla iyi seyler yapar, fakat bu setup da dokunuslarla cok fazla Bir boy alamaz diyorum, Benim sahsi fikrim he biri headers I kelebegi emmeyi beyni ayari 500 tl ye filan verir yapar, o zaman diyecek bisey yok demektir. Fikrim e karsi cikarsin cikmazsin onada saygi duyarim AMA tecrubene hayran kaldim diyip alayci gibi tavir sergilersen buna saygi duyamam.
yukarıdakileri yazan sensin..
benim söylediklerim rakamla alakası yok. yüzeysel ufak müdehalelerle hızlanabilir dedim.
-herkes toda toda diye gezinirken ssr taktım zamanında dc ler todalar çöp oldu header farkının ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
- varex egzostun atmosferik arabada iş yapmadığını iyi biliyorum V.S V.S V.S
- hatırlarsanız stack ile ep3 typeR lar bundan 7-8 ay önce 2-3 boy hızlanıyordu gayette maaliyetsiz birşey . örnekleri çoğaltabilirim.. anlayacağın yapılacak çok iş var yasin.
sanayiye selam vermek 1000 tl den başlıyor 500 tl v.s onları okumadım bile ben , tc typeR sahibi boş bulunmuş yazmış onun o ssözünü kaale almanıza gerek yok.
Benim buradaki konuşmam tc listesinde olan x typeR BS typeR bile değil.
Bende bisey demedim ki Adam guzel dokunuslar yaptirmis zaten yapanda iyi yapmis, Ben bu Araba daha ileri gitmez 1 boydan fazla derken neyi kastettigimi anlayan anladi dedim, sen baska anlamissin tabiki yapilacak Araba hizlandirmak adina yapilacak cok isler vardir, ondan sonra yazdiklarimla birlestirirsen fikrimin senden farksiz oldugunu aslinda anlarsin. Headers degistirmek arabada parca degistirmek demek degil mi? Bende parca degistirmeden cok fazla boy alamaz rakiplerinle basabas olamaz yada gecemez dedim. Yanlis yazdigimi dusunmuyorum,
araclara masallah.emegınıze saglık..
bs nın sen muthıs...
masallah kardesım...
Bu rövanş kaçmaz bence takılmayın 500 lere :)kimisi 50000 harcar kimisi 500 önemli olan netice ama rövanş sağlam geçicek bence.
Tc ne zaman hazır olur ki acaba ??
Bulut serhat bayramdan sonraya kendini sartlama musait oldugumuz bigunde deneriz dedigi icin bende acele etmeden ufak tefek eksiklerimi yaparim diye suan bi girisimde bulunmadim...
Hayırlısı olsun, bekliyoruz o zaman. :)
Bakkal muharrem değilim ben iyimiş ama:))
Maşallah BS'ye
- Harun güzel gidiyor aracın ancak fazla yoruyorsun mahalle aralarında cok gözüme carpuyor :) inşallah emeklerinin karşılıgını alırsın.