Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle teşekkürler,

Araç gerçekten yavaş. Hele bir de uygun vitese zamanında düşemezse, ki bu sık sık oluyor, 200 hp güce inanmak istemiyorsunuz. Manuel vites ve 30-40 hp takviyesi ile çok daha keyifli olacağı aşikar.

Kokpit tasarımı videoda ve fotoğraflarda güzel gözükse de, gerek dokusu, gerekse malzeme ve montaj kalitesi yerlerde. Yaklaşık 120.000 TL ödediğiniz bir aracın böyle çıkması hayal kırıklığı yaşatabilir.
Örneğin bagajda stepne duruyor, üzerinde bir halı dahi yok, basbayağı açıkta duruyor.
Neden? Japon öyle uygun görmüş, üzerine 1 kg kaplama yapamamış.

Araç genel olarak "dandik."

Ancak koltuklar, oturuş pozisyonu, direksiyon ve gaz tepkisi, şasi ve yol tutuş, yani sürüşle ilgili her şey çoook başarılı. İstanbul Park'ta çok sayıda araç kullandım, apex hızları GT86 kadar yüksek olabilen ve bu kadar kontrollü pek az araç tecrübe ettim. Çok güzel bir diferansiyeli var. O tork fakiri motoruyla İstanbul Park asfaltında drift yapabildiğinde bunu daha iyi anlıyorsunuz
Bence 120.000 TL'ye hala değmez ama sürüş gerçekten fevkaladenin fevkinde.

Bir de benim kullandığım araç 33.000 km kullanılmış olan, Toyota'nın test aracı.
Plakadan da tanıyabilirsiniz, lansmanında drift yapan, apex masters drift yarışına katılan, tüm basın testlerinde bol bol ırzına geçilen araç.
33bin km'nin 30bini yan gitmiş olması muhtemel
Tek kişi tarafından ve daha insani kullanılan bir araç olsa ki eminim ki tadından yenmez.
Bu yorumlarınıza bakarak, GT86 nın yüksek fiyatını da ele alarak " Seni uzaktan sevmek, aşkların en güzeli " diyebilirmiyiz Utku Bey