çok başarılı bir anlatım olmuş
çok başarılı bir anlatım olmuş
Her zamanki gibi olmus bu adamlari seviyorum yaa gelsinler sabaha kadar muhabbet ederimsabaha karsi yanlamaya cikariz her kavsakta sifir cizeriz bence teklifimi degerlendiriniz
![]()
evet yine eğlenceli ve bizim dilimizde bi anlatım olmuş tebriklerpolo gti la ilgili olaraksa dsg çok başarılı bi şanzıman bile olsa hala ben GTI sınıfı bir arabanın manuel şanzımanlısı neden yoktur anlamış değilim
![]()
20 dakikalik videolara alismistikpesinden ibiza cupra gelse karsilastirmak icin cok guzel olur
![]()
Sol üstte arabaya ses veren bir modül olduğundan bahsediliyor bunun ne olduğunu bilen var mı?
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
çok güzel olmuş ellerinize sağlık![]()
Crm performance
Elinize sağlık,
Eğlenceli, aydınlatıcı ve akıcı olmuş
Yalnız arka koltukta oturulurkende kemer takmayı unutmayın lütfen.
Keyifli bi degerlendirme olmus ama hatalar var.
Ornegin far yukseklik ayari yok demissiniz, var ama otomatik, o yuzden konsolda gormuyorsunuz
Korna konusu araca ozgu bi problem olabilir, benim arabamda tum mors alfabesi islenebiliyor
Direksiyona ve gaza fazla sert davraniyorsunuz, arabanin kabiliyetini tam gormek icin daha narin olmalisiniz. Esp tadinizi biraz da o yuzden kacirmis.
Son olarak arka koltukta emniyet kemeri takmiyor, bir de trafikte gazliyorsunuz. Sizin gibi topluma emsal olacak kimseler icin pek hos gorunmuyor.
Basarilarinizin devamini dilerim.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Aziyim. Kontra veriyim. Savasiyim. Oyle bir araba degil sozu dogru olmus..
jcw yada fiesta st rcz testi filan olsa 10numara olur![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Böylesine iddialı bir hot hatch'de esp'nin tamamen kapatılamması çok garip, ş.içi asfaltında ve bu boktan yollarda benzer ve daha fazla güçte ki tüm araçlar videoda anlatılan tepkileri yaşatıyor. Ama pist kullanımı vs daha performanslı durumlarda esp baya törpülüyor kullanımı gördüğüm kadarıyla.
Videolarda incelemelerde yol tutuşunun iyi oluşundan bahsediyorlar hep ama esp'nin tamamen kapatılamaması var olan bir zaafın elektronik olarak kontrol altına mı alınmaya çalışılmış diye düşündürüyor bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)