Masallah Hakan Abi, ozlemistik
Masallah Hakan Abi, ozlemistik
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
yahu inan kalp kırmak niyetinde değilim ama nerden vardın bu kanıya ???
yani şöyle bir bakıyorumda açtıgın konulara yazdıgın postlara o kadar işkembeden konuşuyorsun ki sakatat sektörüne girsen nirvanaya oynarsın.
adam 2 lt ''stock'' motor araçla neler yapıyor bi onu gör eger varsa görebilme hünerin.
önce bi maşallah demeyi öğren be abicim ,yine boş havuza balıklama çakılıp kalmışsın.
sarı kızımıza MAŞALLAH ağabey.
TFSI da fenomen'sin sen artık.
Mevla gönlüne göre veriyor umuyorum ki vermeyede devam edecek.
sağlıcakla kal güzel insan.
kızmak yokk
1- Maşşlllah Cupra süper yürümüş Tebrük ederüm
2- 997 biraz zayıf kalmış bence yani tutunamamış bile gibi geldi bana kimin programı var 997 de acaba 100-200 ün suan biraz daha yakın olmsı lazımdı sankii
3- iigeçmiş cupraaA
4- nebilim ya
5- yeni kalktım![]()
6- hakan abi çok yanlızım
7- Hepiinize günaydın
8- aslında daha erken kalktım ama yatak çok iyi geldi 1 kere dahau yudum
9- öğretmenim ilk derse yok yazıcak
10- HAdi sizee iiiiiiyiii günlerrrrrrr =))))))))
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ozgun keyfin yerindeykenki yaptigin yorumlari "3" kez okuyorum,insani neselendiriyor,eline saglik
Yazilim egsoz ile(meth vs olmadan) 997TT mk1 7,2 civari yurumeli. Tabi aracda ve yazilimda sorun yoksa...
Vaayyy,en çok görmek istediğim denemelerden biri olmuş.Kanına girip Cupra aldırdığım için bir kere daha sevindim.Maşallah araçlara,Allah kazadan beladan korusun.
hakan aracın iyi gidiyor. porsche ile kapışmasına diyecegim bişey yok videoda görüldügü gibi Cupra geçmiş.
şimdi 10 saniyelik videoda lambo basmışta cupramı geçmiş? biri açıklasın ben videodan böyle kapışma namına bişey görmedim.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Maşallah araçlara. Bahsi geçen araç marka modelleri her zaman sokakta göremediğimiz spor araba idolleri.
Tebrikler Hakan abi.
maşallah hakan abi ,zevkle keyifle takipdeyiz![]()
- WhiT€ CuP CupR@ - 07CUP96
MAP BY , REVO Stage2+
MEn Dakka Dukka . . .
hakan abiibizim hayvenlede denermiyiz ?
oda STOCK
![]()
Stock dedim lan benmi dedim onu kim dedi nerde nasıl hani hani hani![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
her iki aracada maşallah ama zd'ye ayrıca maşallah abi yine formundasın allah nazardan korusun .
JG CUPRA 100/200 6,4sn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)