maşallah, kazasız belasız, çok güzel bu caponlar :D pardon hondalar diyelim :)
Printable View
maşallah, kazasız belasız, çok güzel bu caponlar :D pardon hondalar diyelim :)
dün gece by yi hulkla birbirlerini geçtiler ama devirleri uymuyo :)
bg typer ile ilk dönüş yolunda 250 lere kadar 4 defa denendi 4 ün sonu s2000 yakalıo 5 te geçio 4 dneemnin 3 ü böle sonuçlandı biride yanyana bitti
hatta bi denemede 265 e kdar gitmiş by
ya arkadaş hatırınızı kırmıyoruz orda abi deneyelim deneyelim diyosunuz 10 kere üst üste denedim araba şişti dönerken 3 kere denedik 2 sinde vites kacırdım ama bırakmadım bakıyım arkadan gelicekmi diyee söyledimde senin gönlün olsun denemedi demeyin diye bırakmadım 3 üncü denemede tam vites attım araba şişti zaten 4 de yanıma geldi 5 de kafayı cıkardı benim araba 5 de devridin yakalayınca gecmeye başladım gazdan cekti efendi cocuk kırılmasın diye deniyim dedim benim gibi 10 arabayla üst üste deneyip sonra arkadaşın kalbi kırılmasın diye deneyen bi adam gösterin iyilik yapıyoz sonra buraya 4 kere denedik gecti diyosunuz ulan zaten denedik ilk başta 2 boy önünde gidiyorum rüzgarıma girip yetişiyo adamm bunuda inkar etmiyoo ben arabamı boşaltsam agırlık atsam zigen cantları koysam 3 4 boy olur ben hırs yapmıyorum maksat muhabbet diyorum işim hahi sindeyim denemeden sonra opette durunca agzımdan gectim diye tek kelime cıkmıyoo buraya 4 kere denedik gectik yazıyosunuz ayıptır yaaa zaten arabanın debriyajı kacırıyomuş adamın arabanı yaptır gecersin dedim adama ben yalandan buraya yok öyle yok böyle neyin peşindesiniz anlamadımkii sen gectim diyosan 1 viteste kafa cıkardın oda 5 de 2 saniye sürmedi yine yakaladım gectimm yanlış anlama 10 kere denemeden sonra arabam şişince artık 5 de bi kere kafa cıkardın diye gectim diyosan ben 5nci vitese gelene kadar 3 vites önde gidiyorum ben ne yazıyım onuda bi söyle bana yada ilk denemede 250 ye kadar indim hep öndeydimne yazıyım yada bi kere gecince daha denemiyimmi size benim gibii delikanlılık yapan adam fazla 1 kere gecicen daha denemicen ben kalbi kırılmasın diye 10 kere denemeden sonra gelip onla deniyorum vites kacırmama rağmen gaz kesmiyorum gectik diyosunuz ayıptırtır yaa yakışmaz delikanlıya böyle işler araba için helee
gecenin en renklisi sarı s2k mış sanırım:)
eger yasinin söledikleri dogru ise ki yalan sölücegini sanmıyorum ayıp oluyor beyler kalpler kırılmasın hep dün geceki gibi eglenelim ama böle olursa herkes birbirine küser
güze olmuş ama hiç haberim olmadı bende yattım uyuyamadım sıcaktan :D
şimdi ne alakası varki ben olanı söylüyorum sen geçince yazılınca bişi olmuyor ben yazınca nie delikanlılık böle olmaz oluyoki ben bunu anlamadım beni minikslerde tanır öle geçti geçildi problem deil ama olanı yazınca problem oluo
şimdi dersenki ben çok denedim araba şişti s2k da en azından senin kadar yada senden fazla denedi varsa aksini söleyen ok haklısnızdır
3 kuşruluk demir yığınları için kalp kırmaya değmez ama o zmn sende ben onu geçiyorum diyemezsinki
neyse eğer bu muabbet böle olcaksa delikanlılığa filan gitcekse bundan sonra siz hiç denemeyin abicim kimin geçtiğininde önemi yok
neyse muabbet bozulmasın problem yok bidaha nolursa olsun denenmez tartışmada olmaz
yaa kanka araba için neyin yalanını söylücem .... arabasının benim kızdığım gecse eyvallah derim beni gecse ne olur abii gecsin yanii sorun değilki ulan drakta 2 ye gecmedi araba adam beni gectii ben kimseye bahane sundummu yok öyle böyle dedimmi adam gecti dedim indim tebrik ettim on kere denedim milletle giderken benim kadar orda kimse denemedi özgün arıyo ikide bir yeter soğut şu arabayı diye ben yine efendi çocuk dönüşte kalbi kırılmasın diyee denedim ama gerek yok bu tip konuşmalara
senin araban beni heciyoo ben gectim diyomuyum sen 4 vites sonuna kadar öndesin ben 4 biterken zorla yakalıyorum 5 de hafif önüne geciyorum ben hiç bugüne kadar hulk gectim dedimmi arabanın eksikleri var bunu biliyorum eksikleri tamamlansa yetişemeyiz belkide ama sen kimseyi kırmayıp cıkarıyosun arabanı neden maksak muhabbet ben senin için şimdi hulk u geciyorum desem yakışırmıı bana
dun aksam cokk guseldıı gelenlere bıde bızı cagıranlara tesekkurler. gecmek gecılmek sorun degıl
Guzel Bır Gece Olmus Aranızda Olmak Cok ısterdım A
pıs apacıler:):):)
Himiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i
hani banada haber vericektin seni geçerim diyemi korktun lan
ya onu bırakın bence en ıyı cam car gıdıodu, yolda kızlara fln sarktık ahmetle durduk bı starbucks yaptık , cıstak cıstak muzik fln piyasa yaptık otobanda :D
BY la BG denemede ılk gebze yonu gıdıste 1 boy rahat aldı BG hep,
dönüşte, BG yıne ondeydı ama, ya 4 yada 5 vites vıtes kacırdı, bız arabada bıle anladık sesınden, o sıra BY geldı öne cıktı mesele bu,
en hızlınız gelsin( hulk bg ) de kimmiş... deeeeermişim zengin adam önde gider yasin .....biz hep birinciyiz kankuu
Hulk'a turbo atıldıgını düşünemiyorum 0-400 7 sn :D
Tevekkel dün gece gazlayanlar sizlermişsiniz TEM'de :) Ataşehir'den deli gibi duydum.Güzel denemeymiş.Keşke haberim olsaydıda bende gelseydim.
gerginliğe gerek oldunu düşünmüyorum.gayet güzel bi geceydi.BG BY tartışmasına girmeye gerek yok tekrarını görmek isterizz.boşverin o iki araba arasındaki çekişme bence çok zevkli aşağı yukarı denk araçlar bana göre uzun lafın kısası.BG düzelsin BY ninde debriyajı gelsin tekrar çekişmeli güzel bi organizasyon ayarlanır.rekabet güzel şeyy.