İsler den Uzun zamandır vıdeo cekme şansı bulamıyorduk ve iş sezonunu kapattıkRacıng sezonu acmıs bulunduk 2 gunluk cekımlerimiz ,iyi seyırler...
Tsport 04 - YouTube
İsler den Uzun zamandır vıdeo cekme şansı bulamıyorduk ve iş sezonunu kapattıkRacıng sezonu acmıs bulunduk 2 gunluk cekımlerimiz ,iyi seyırler...
Tsport 04 - YouTube
yanı senın fıltren akünun arkasında boğuluyor motor, farın altına alıp bir de custom headers yaptırırsan çok farkediyor deneyimimden dolayı söylüyorum bir de baskı balatana bak yada baktır zaten ucuz baskı balatası 1.6 corollalarla aynı oldugu için çabuk bitiyor.
Ben kedı aracımda motora dair çok değişiklik yaptım güçlendirme amacıyla mı hayır oem parcalarla yenilemek amacıyla mesela lift bolts denen 2 tane vida var cok aşınmıştı onları değiştirdim ki sende de çok aşınmıştır servıste 5 lira, sipariş verip değiştirirsin çok kısa sürüyor değişim bunun gibi bir çok parça dediklerimi yaparsan çok fark edicek maşallah tekrar
![]()