Meshur gc8 le herkes denedi bizde eksik kalmayalim dedik![]()
zevkli bi deneme oldu.
stock clio rs leprodrive gc8 e bu kadar tutunabildik.
http://m.youtube.com/watch?v=g2skgfMDMyE
Meshur gc8 le herkes denedi bizde eksik kalmayalim dedik![]()
zevkli bi deneme oldu.
stock clio rs leprodrive gc8 e bu kadar tutunabildik.
http://m.youtube.com/watch?v=g2skgfMDMyE
İbo sen ne yapıyorsun bu araca nos mu bastın yoksa sonunda sende uydun 106 lara desene maşallah araçlara
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Bu arada gc 8 ben denemedim korkudan zamanle herkes le dener gc8 maşallah çok güzel gidiyor
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
maşallah ibo rs in ses fena
dün Mustafa görüşelim yine diyince İboda ben geçiyorum enkaya demişken bizde atladık geldik![]()
yine muazzam bir deneme oldu gerçektende iki aracada maaşallah,,,heralde son dönemki denemeler içinde gc8 e en yakın giden araç Tıc RS oldu şuana kadar![]()
Gorkem'e katiliyorum en yakin gittigimiz araclar sirasinda rsbasi cekti , sanirim sonrasinda ufak bir tekleme sorunu yasadi ama gayet guzel bir denemeydi benim acimdan . hp farkini kilo olarak kapattigini dusunuyorum rsin , masallah cok guzel gidiyor .
devaminda rs200 ile 600luk fln denedik , polisten kacanlar baya bisi kacirdilar![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
tıce bak sen köpek köpek bravo moruk tıc yalnıs kaldı ama bu hafta whiteden selam gelecek ona![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Maşallah RS e yalnız merak ettiğim bişey var daha önce bu araç 206 rc ile roll videosu var ve videoda TIC rs ve 206 rc yarışırken arkadan BS rs geliyo ve ikisinide geçiyo o sene içinde BS konyaya draglara geldi ve 15.300sn gibi bir süre çıkarırken şimdi TIC 14.158 yaptı yani ne değişti ?
DRJANT
Bu mesajı az çok anlayıp cevap verebilecek bi ben varım herhalde
Tıc Rs& Rc denemesinde arkadan gelen senin tabirinle bs rs özünde RS380 benimdi ve yazılım egzantrik piston vs vardı..Benden alan arkadaşta yakıtdan dolayı araba motor yedikten sonra pistonu vs standart toplandı yani sizin gibi bu araca sonradan sahip olanlar hiç bi zaman o hızlı halini göremedi..Dragda 15.300 yapan baturalpin 2500dd de araba kaldırması vitesleri manisa üzerinden atması ile zaten daha iyi süre yapması zordu
TIC rs in yaptığı 14.158 derece ile ecufast bağlantısını nasıl kurdun onu ben anlayamadım![]()
m
bu videodan bahsedio sanırım ama tarihine bakmayı unutmuş heralde arkadaş![]()
maşallah rs'e stoc haliyle bile çok güzel gidiyor![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)