orhan 5 vitezten sonra açılıyo fark,ben arabayı topluyom,sen geçildiğini kabul ettin zaten,sonratekrar deneriz ama beni geçmek için daha çok şeyler yapman lazım
Günde Altı Ekmek Yiyen Güzel İnsan - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
US Performance
Honda Tech
Vtk si
2 boy beni geçmenin imkansız olduğunu sende biliyosun abi burda böyle yazıyonda.
toplama deneyelim diyorum ben hızlıysan yine geçersin eyvallah yine geçti derim.
5. vitesten sonra hafif arabanın avantajı olur 1000 kg araba değilmi seninki yazılanlara bi bakmak lazım çok fail var.
ilk defa roll yapmıyosunuz bunu biliyosunuzdur![]()
Ben erkut abinin elini degdirdigi bi arabanın hic kötü gittiğini görmedim... 2 araca da masallah
07 vcz 76 93 si
44 np 329 91 teg
BMW e90
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
yüksek hızlarda sökük 106 neden kösülüyor acaba![]()
sen bu işleri unuttun galiba,hafif araba uzunda rüzagara karşı tutunamaz,ağır olan araba uzunda daha iyi gider..senin arabanın camlarıbile leylon, sen arka tamponumdaydın 5 vitezin içinde yarım boy daha oldu toplamda birbucuk boy olunca sen bıraktın.bırakmasaydın kaç boy olacagını sen daha iyi biliyon.niye bıraktın ?
US Performance
Honda Tech
Vtk si
hahahahazoçun D'nin kingi benimki TR de kimse henüz yakın bile yürüyemez 14.1 leri falan da göremez
eyvallah kardeşim daha da görmezsin
ben sınıfım araçlarla deniyorum kerem biliyosun muhatttabım olmak için önce serkanı sonra gökhanı geçmek lazım
vtk si 1040 kg fabrika çıkışı bu arabanın arka koltukları ve yan koltuğu sökülü halı ağırlıkli max 1000e iner trde daha o ağırlıkta ondan hızlı si zaten olduğunu sanmıyorum ağır araba yüksek hızda gücünü gösterir her zaman örneğin bmwler hafifler de hep 5 vitesde gerilemeye başlar bu bu kadar basittir vtk son ayar öncesi 143 hp vermişti şu an da verse verse 147 148 anca verir gideri de bu stock vti lardan gtilardan hızlı sedan 1000 kg araba
ECUTECH İstanbul
serkan abi video koydum izlemedin sanırım ?
gözüktüğü yere kadar o şekildeydi
biraz daha ileride benim ön tamponum senin arka tamponunun yanındaydı.
sonrada bıraktık zaten yol bitti.
ben seni 3 boy geçtiğimde bile bu tarz yazılar yazmadım her seferinde maaşallah yazdım. sende her zaman bana araban cok ıyı gıdıyor dedin zaten. şimdi yarım boy gecince ne oldu ne değişti hemen yazılanlar çizilenler 90 derece terse döndü.
neyse son kez söylüyorum yarın go proyu baglar gelirim araç içi cekim yaparız ileriyide görür insanlar bu kadar basit daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.
Serkan abi benim hatırladığım eski denemelerde uzunda da aynı oluyordu sanki , zaten sürekli deniyorsunuz yeniden denersiniz yine denersiniz. uzunda iç çekim yaparsınız bizde bu başa baş zevkli denemeleri izlemiş oluruz. Enka da köprü sonrası pek belli olmuyor genelde zaten
enkada ismail çam msupra ile kadran ı bitiriyor nasıl oluyorsa 148 hp si a kısa geliyor yol bitiyor
başa baş denen şey çamurluk boyu felan olur arkada olunca değil
sinan arabam aynı degil,son ayardan sonra daha iyi gidiyor ilk deneme zamanı orhan geçmisti şimdi ben hızlandım uzunda iyice fark oluyo artık
US Performance
Honda Tech
Vtk si
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)