hunteri haftaya geçicem
yarın gelirse sekan abiyi geçicem
hepinize sıra gelecek
yada siz ordan hesaplarsınız yaa
hunteri haftaya geçicem
yarın gelirse sekan abiyi geçicem
hepinize sıra gelecek
yada siz ordan hesaplarsınız yaa
la bak muhattab olmamak için elimden geleni yapıyorum kime sıra geliyo la sen kimsin geçildiğin bu kadar mı zoruna gitti yarın gel bakalım başka ciciler var sana madem öyle
ECUTECH İstanbul
bende senınle ve diğerleriyle muhattap olmuyorum dikkat ettiyseniz postlar boş çıkıyo ekranda gözükmüyor.
serkan abiyle denedim onunla konusuyorum. polemik yaratmak için heryerden saldırıyosunuz. gereksiz muhabbet etmiyorum.
hızlıysa yarın si la deneyelim
ptt yavaş çalışıyor malzemeler yolda
takınca crx le denıcem
sonra varsa hızlısı onlada denerim
orhancım biliyosun çok yukardan basdık köprü önünde kafa çıkarırım diye düşündün heralde sebebide 4.vitesde senin araban iyi gidiyo farkı orda biraz kapatdı ama 5 atınca fark açıldı eyer bırakmasaydın 2 boydan daha fazla olurdu bence sende bunu iyi biliyosun
US Performance
Honda Tech
Vtk si
maşallah iki aracada
abi ayar yaptırmadım ms de cok fark edıyor dıyorum ms elestiriyor fılan dıyolar.
istersen ist yolunda basalım tekrar istersen enkaya göre ayar yaptırıyım aynı yerde basalım. ben sevmıyorum böyle gereksiz muhabbetleri..
yada yok ben gectım denemem bıdaha dıyosan konu kapansın ok. 1 boy gectın
daha yazmıcam denemek istersen telden ararsın.
iyi geceler
Az yavaş geç orhan,serkanı geçmen zor ,o araba henüz sökük değil,bir dahaki denemeye bu gidişinden çok daha hızlı geleceğine emin olabilirsin ama serkan denemem artık gerek yok diyo..
hunter zaten serkanın arabadan baya baya hızlı,hepinize sıra gelecek derken biraz daha sakin ve mantıklı olman gerek
orhan boşver takma kafaya geçen geçmiş artık sıkma canını yak bi sigara dalgana bak çok içerledin sen bu duruma farkındayım
sen bu kafayla bi kamyonun altında kalırsın demedi deme yanında ilk yardım setini kontrol ette gel bence
ortalık karışmış yarış ne zaman izlemeye gelelim bayadır böyle ateşli rollar olmuyo ankarada![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
serkan abiyle az önce telefonda konuştuk anlaştık aramızda bir sorun.
ortalığı karıştırmaya çalışan goygoycu gençlere selam olsun yine hayal kırıklığı oldu sizler için..
bizi izlemeye devam edin![]()
vtk nin maşallahı var çok güzel gidiyor erkut abi tecrübesini konuşturmuş.
erkut abini Shoc u ile yürüyebilecek NA da göremiyorum .
Ama türkiyenın en hızlı VTK si derseniz bir buluşma konusu açtık ve orada da ciddi emek verilmiş cigerli giden Sİ ler bir araya toplama amacımız vardır. Suan işlerim ve maddiyatımdan dolayı bazı seyleri ertelememe yol acıyor.
Ama iki tarafında uygun oldugu bir zamanda VTK si ile deneme yapabiliriz dostluk cercevesinde sohbet muhabbet içinde erkut abiyle sahsen tanıştım ama diger abilerimizle tanışmamıştım tanışma fırsatı bulmuş oluruz. Tabi bizim bilgilerimiz Erkut abının yanında hiç sayılır ama elimizden geleni yaparız Sİ için....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
eyvallah kadircim düzcede ya da adapazarında mangal eşliğinde bi deneme yapabiliriz bi gün belirleyelim deneme on dakika zaten gün boyu kaynatırız hep derim ankaranın istanbuldan istanbulun ankaradan öğreneceği çok şey var vtk da gelir hunter crx de ben de gelirim (muhabbete) bikaç si cı crxci arkadaş da sizden gelirse keyifli olur![]()
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)