maşallah yapanların ellerine sağlık
maşallah yapanların ellerine sağlık
Crm performance
Tebrikler ESMotor'a.
Gercekten guzel araclar cikariyorlar dunya klasmaninda.
Isallah daha iyi sureler gelicektir.
Salih beyin araciydi sanirim tampon sokukken Maslak'ta gormustumMasallah Esmotor'a da tebrikler.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
ben gördüm sanayide yapım aşamasındaykenforumdada arattım ama bulamadım dedim gizli silah herhalde
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Mütiş cidden, ellerine saglık EsMotor'un. Fotografta carbon box kesilmişmi![]()
Merhaba arkadaşlar,
İlk başta projemize destek olan ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederim.
Merak eden bilmeyen arkadaşlar için belirtiyim, A'dan Z'ye herşeyi kendi garajımızda yaptık.
Başından beri amacımız günlük olarak kullanılabilen, keyifli, stabil ve güçlü bir kit oluşturmaktı. (Motor ve şanzuman stok.)
Bu video arabayla olan ilk yol testimizden, araç tam olarak bitmedi,
5.1sn iki kişiyle, 3/4 depo benzinle ve methanol veya octane booster olmadan, sadece 97 oktan benzinle ölçüldü.
Bu şartlar göze alındığında arabanın çok daha fazla potansiyeli oluğunu söyleyebilirim.
ama yukarda belirttiğim gibi projenin bu aşamasında amaç rekor kırmak değildi.
Biraz fine tuning, water/methanol ve tek kişi ile arabanın 4,5sn civarı gideceğini düşünüyorum.
Rekor denemeleri için ilerki zamanlarda ayrıca motor, şanzuman vs modifiyeleri yapmayı düşünüyoruz.
.
Bu projemizde emeği geçen başta sevgili dostum İskender olmak üzere, SpeedSound ekibine ve Modern torna atolyesine çok teşekkür ederim.
Herkese selamlar,
Emre
ESMOTOR 997TT - Home of the worlds quickest Porsches
1/4 mile: 8,18 @ 298 km/h
Oncekı postumda yazdıgım seylerı,senden duymak keyıf verıcı
Daha ıyı surelerın sızın ekıpden gelıcegını bılıyorum,burası TURKIYE,her sey mumkun....
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Ülkemizde yapılması tabii ki sevindirici. Niye? Çünkü dünyanın en kalitesiz ve pahalı yakıtını kullanıyor, en saçma motorlu taşıtlar vergisini ödüyor, bütün parçaları dehşet gümrük vergileri ile yurtdışından ithal ediyor ve belki de Ortadoğu ve Doğu Avrupa'nın en kötü yollarını kullanıyor olduğumuz için. Ayrıca motor sporları için yok denecek kadar az piste sahip olduğumuz ve en katı/saçma trafik ve motor işletme mevzuatlarına tâbi olduğumuz için. Yani en yorucu ve en pahalı ve en illegale ittirilmiş motor modifiyesine sahip olmamıza rağmen bunların yapılabildiği için.
Bütün bunlara rağmen yapılan bu gibi işler için iki kere tebrikler...
Selamlar herkese,
Amerika'da yapilan (kaydedilmis) en hizli bolt-on (stock motor, stock sanzuman) TT Gallardo'nun 60-130 süresi 5.5 saniyeydi yanlış hatırlamıyorsam. Henüz base map ile bizim çıkan süremiz ise (2 kişi + 3/4 depo dolu benzin, yani 100-120 kilo civarında fazlalıkla) 5.8 saniye, toplamda da 3 kez gazladık. Low 5'leri, hatta 4.8 - 4.9 gibi süreleri rahat göreceğimizi düşünüyorum bu basınçta (0.35 bar) Daha aşağısı da riskli olur motor ömrü için. Biraz keyfini çıkartıp, bu sırada engine build için hazırlıklara başlayacağız. O zaman hedef her zamanki gibi en hızlılardan biri olmak olacaktır. Şu an kullanım keyfi odaklı gidiyoruz, araba stock gibi, ta ki gaza basana kadar
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,
Salih
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)