"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
hikmet diyorki senin sarıdan 5 boy hızlıyım tahminimce diyor bende diyorumki madem benden o kadar hızlısın deneyin rolle ortaya çıksın ben heryerde bahanesiz olarak beni geçtiğini söylüyorum ama benim kulağımıda bu kadar alçak gönüllü konuşmadığın geliyorki hoş bir şey değil o akşam benim debriyajım kaçırıp vites girmediği halde ben hiç sesimi bile çıkarmadım söylemedim bile özgünü aradım dedim ben tek vites eve dönüyorum dedim sorun değil geçilmek her zaman denenir ama benim o akşama göre baz almayın bence deneyin burda yazılan konuşulanlarla dışarda insanların konuştuğu farklı oluyor hoş olmuyor.
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
ohaa bu videoyu ilk defa izliyorum.dışardan olanı izlemiştim sadece,hikmet dd uzay mekiği olmuş sesi soluğu vitesler mest etti beni.harununda sanada maşallah,emeğinize sağlık![]()
abıııı ıyı gunlerrr bı fıkrımı soylıycemmm amacım baskaları gıbı ortalıgı karıstırmak degılll sana soyle soyluyummm tamam typerlarımız hızlı ama emın ol ben eskı pejocuyum 106 m da oldu ama rol 106 ıleee denıycekkk kadar daha hızlı degılızz senden hıkmet usta 5 boy hızlıyım demıss ama senın arabanla kıyaslama bencee cunku 5 boy hızlıyımdırrr demısss ama senın arabaayla sen kapagını falan sokmeden benden denıycektım hatta aradım senı parca sordumm ama sunu soylıyım sen yaparsın arabanı rol lee denersın ozaman zevklı olabılır hem kg falan olsun ama typer lar suan rol 106 l alakası olmaz bunu soylıyımmm sabah uyandıgımız da sıgortalı oldugumuz aklımıza gelır))))))))))))))
hee hekımet ustada benım gıbı umrunda degıl gecme gecılme ama bazı gerceklerıde gormek lazım derım eyvallah abı
Yanlis anlamada kardesim hic bir k20 o hacimle rolle denemesin bosuna hesap yapilmasin 2000cc hacimle gecemez hic bi typer
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hikmet abi maşallah typerına gidişi duruşu gercekten cok iyi gerek kişiliğin gerek durusunla on numara adamsın istanbuldan bahadır abimizden sonra izmittede bir abimizin olması onur verici tekerin her daim düz bassıntekrar iki aracada tekrar maşallah
![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
106 lardan once istanbulda hızlı oldugunu bildigimiz typerlar var onlarla denense daha zevkli olmaz mı?s
ENGİN HOCA
Hangi hızlılarsa onlar görmek denemek isteriz ama biz dün istanbula geldik deniycek araç bulamadık kendini hızlı bulanı biz bekleriz artık![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
Hiç sanmıyorum valla beylereng senin kastettiğin araba sanırım Yılmaz'ın df typer konuştuk yılmazla ama uçuşu vardı deneyemedik yılmaz gibi arkadaşlarla herzaman deneriz.
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)