limitlerde uzun süre top speed
350 km / h Suzuki Gsxr 1300 / Hayabusa Adana-Mersin Otoban - YouTube
limitlerde uzun süre top speed
350 km / h Suzuki Gsxr 1300 / Hayabusa Adana-Mersin Otoban - YouTube
Turbo Rider
Yamaha 1000r
4 tekerin üzerindeyken bile çok tedirğin olduğum 300+ km'ler 2 tekerin üzerinde nasıl olur tahmin bile edemiyorum..korkutucu km'ler..Allah c.c kaza bela vermesin inşallah,ben bu motorsporları sevdamı hevesimi yitiriyorum heralde..artık bu tarz şeyleri izlerken bile korkuyorum.. :S
göstergeden yansıyan görüntüye bakarsanız tişörtle sürüyor, herhalde kask harici bir koruyucu bir şey yok iyi cesaret 300+ kmh+tişört
e60 535d & THE A45 AMG
7 dk'lık videoda 25 km yol yaptıtöbe estağfurullah
Şaka bi yana tişörtle falan o hızlar Allah korusun
Ses gidis cok iyi masallah
Buyuk konusmiyim ama kendi motorlarimla 300+ gitmeyi hic dusunmuyorum. 270-280 yetiyor
O hizlarda korumanin pek etkisi olmaz. Yelek varsa omurganizdan bir kac diski kurtarabilir, olmek yerine bir uzvunuzu kaybetmekle kendinizi sansli sayabilirsiniz. Ya da felc...
///Mürüvvette endaze olmaz.
motor stok mu ?
Bir de merak ediyorum 300+ süratte yoldaki ufak bir çukur bile motoru savurmaz mı ? Adana mersin otobanı nasıl bilmiyorum ama istanbulda otobanda arabayla bile bu hızlara çıkmak çok riskli yol mayın tarlası gibi.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Tam deli işi160'dan sonra bende kalp ritm bozukluğu başlıyor adam 340 gidiyor
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
adana-mersin otoyolu bu hızlar için müsait aslında illaki ufak tefek sekmeler yolda bozukluklar olacaktır ama yol genel anlamda çok hafif virajlı hatta hep düz sayılır.süren kimmiş merak ettim açıkcası
Mersinden - düziçi (Osmaniye) kadar otoyol nadir ya da hafif virajlı, ama bu hızlar limitlerin çok üzerinde. İbretle izledim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
motorda kısa dıslı var + kadran zaten hatalı. stock dıslı ve sanzuman eskı busa 336km/h yapar. 5 ıle 6. vıtes arası da oyle donmez.
gıttıgı hız max 260-280 arası bısı.
adanalı Ruhi var onun vıdeoları ızleyın foruma da uye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şahsı fıkrım, Herkezın yapacagı iş deıl.
Bence hayatta kaybedecek bırşeyı olmayan ınsanların zorlayacagı lımıtler...
Tebrıkler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)