limitlerde uzun süre top speed
350 km / h Suzuki Gsxr 1300 / Hayabusa Adana-Mersin Otoban - YouTube
limitlerde uzun süre top speed
350 km / h Suzuki Gsxr 1300 / Hayabusa Adana-Mersin Otoban - YouTube
Turbo Rider
Yamaha 1000r
4 tekerin üzerindeyken bile çok tedirğin olduğum 300+ km'ler 2 tekerin üzerinde nasıl olur tahmin bile edemiyorum..korkutucu km'ler..Allah c.c kaza bela vermesin inşallah,ben bu motorsporları sevdamı hevesimi yitiriyorum heralde..artık bu tarz şeyleri izlerken bile korkuyorum.. :S
göstergeden yansıyan görüntüye bakarsanız tişörtle sürüyor, herhalde kask harici bir koruyucu bir şey yok iyi cesaret 300+ kmh+tişört
e60 535d & THE A45 AMG
7 dk'lık videoda 25 km yol yaptıtöbe estağfurullah
Şaka bi yana tişörtle falan o hızlar Allah korusun
Ses gidis cok iyi masallah
Buyuk konusmiyim ama kendi motorlarimla 300+ gitmeyi hic dusunmuyorum. 270-280 yetiyor
O hizlarda korumanin pek etkisi olmaz. Yelek varsa omurganizdan bir kac diski kurtarabilir, olmek yerine bir uzvunuzu kaybetmekle kendinizi sansli sayabilirsiniz. Ya da felc...
///Mürüvvette endaze olmaz.
motor stok mu ?
Bir de merak ediyorum 300+ süratte yoldaki ufak bir çukur bile motoru savurmaz mı ? Adana mersin otobanı nasıl bilmiyorum ama istanbulda otobanda arabayla bile bu hızlara çıkmak çok riskli yol mayın tarlası gibi.
.
Tam deli işi160'dan sonra bende kalp ritm bozukluğu başlıyor adam 340 gidiyor
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
adana-mersin otoyolu bu hızlar için müsait aslında illaki ufak tefek sekmeler yolda bozukluklar olacaktır ama yol genel anlamda çok hafif virajlı hatta hep düz sayılır.süren kimmiş merak ettim açıkcası
Mersinden - düziçi (Osmaniye) kadar otoyol nadir ya da hafif virajlı, ama bu hızlar limitlerin çok üzerinde. İbretle izledim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
motorda kısa dıslı var + kadran zaten hatalı. stock dıslı ve sanzuman eskı busa 336km/h yapar. 5 ıle 6. vıtes arası da oyle donmez.
gıttıgı hız max 260-280 arası bısı.
adanalı Ruhi var onun vıdeoları ızleyın foruma da uye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şahsı fıkrım, Herkezın yapacagı iş deıl.
Bence hayatta kaybedecek bırşeyı olmayan ınsanların zorlayacagı lımıtler...
Tebrıkler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)