vay yavşaklar ya :D:D
1:34 de ki arka planda baba ile oğluna dıkkat ettımde ne konuşuyorlar acaba " işte oğlum ferrarin varsa böyle karıları götürürsün " gibi bişey mi diyo acaba :D
Printable View
vay yavşaklar ya :D:D
1:34 de ki arka planda baba ile oğluna dıkkat ettımde ne konuşuyorlar acaba " işte oğlum ferrarin varsa böyle karıları götürürsün " gibi bişey mi diyo acaba :D
bitane ferrari maketi alıp görünen bi yere koyiyim belki şans getirir :D :D
Komik bir anım geldi aklıma.
Kırmızı s2000'i cilalatmışım bekarım tabi :) sene 2008 sanırım üç hatun trafik sıkışık biri diğerine arabaya bak diyor ben çok kuul'um tabi öbür hatun aaa Hondaymış demez mi ben mortingen. :):)
Hemen Mutluhan'ın yolunu tutarsın ön ve arkya birer tane S2000 logosu yola devam :):):)
Karda yürü izini belli etme :)
ferrari mühendisleri araçtan ağırlık atmak için bıtaraflarını yırtıyor, görseler böyle kadınların bindiğini hiç uğraşmaz motora yorarlar kafalarını :D
herşey para olmuş aga.... :D :D
30'u 35'i yok abi, ferrari is ferrari :D
Hatunların hepside geberik, clioya bindirmem bunları... :D
güzel paylaşımmm
Yalnız ferrari de yanıyor ya. Valla benı cagırsa bende gıderım :D
Caddede Almancı plaka 430 spiker var her yaz üşenmeden getiriyor arabayı saçlar yurt seven kardeşler modeli falan 2 kişiler caddede arabanın yanında oturup yürüyen kız olunca peşine düşüyorlar kızı alsa nereye oturtacaksa
Ferrari kadar olmasada 110-120 bin tl ye kadar bu etkiyi gösterecek araç arıyorum , tavsiyelerinizi beklerim :p
şaka bi yana spyderı da bi başka gerçekten :)