Abi bahsi geçti :)
Printable View
Michelin'in viral reklamı kesin :D
http://goodlogo.com/images/logos/michelin_logo_2369.gif
sadece kadinlar için değil
bbc de geçen avrupa da bir test yapmışlar; ve ne tür arabaya sahip olursan ol ister bentley ister honda ister suzuki yanina bir kırmızı ferrari yaklaşınca veya görünce bakmayan erkek yoktur diye bir teşhis koymuşlardı :D
Az bütçenden fazka ama
Connecting site...
:alright:
http://www.chevychase.com/wp-content...t_rich_guy.jpg
Hayat bundan ibaret oldu paran varsa en iyi sensin paran yoksa en kötü sensin =)
Pre kasa dip basık pırıl pırıl bir vosvos bence ferrariden daha etkili.
Kredi ile alınacak o yüzden maalesef corvette olmuyor..Ha olsada almayız zaten , aracı aldıktan sonra ilk girdiğimiz benzinlikte babam aracı yakabilir :D
En mantıklısı o gözüküyor , tek düşüncem 2 kişilik olması acil durum falan olursa diye aklıma geliyor :)
Bu kadar maalesef çıkamayız birde 2 kişilik araç tereddütü var..
Sene 1999... Manavgat'tan Gazipaşa'ya (Antalya) gidiyorum, o dönem 1978 Mustang Ghia var full + full... 100 km. civarı mesafede 3 tane kız binmişti farklı noktalarda... hatta 4. de bavuluyla tam binecekti, arkasından birisi koştu geldi ve gitmekten vazgeçti. Bu tür spor araçların etkisi kesinlikle var kızlar üzerinde :D
Benim celicanın bile Toyota olduğunu anlayamayan sırf body kitten pahalı bir spor araç olduğunu zanneden bir sürü kız çıktı karşıma... Gerçi şu an Polonya'dayım onunda etkisi var. Kızın önünde durup bırakayım mı diyorum... hayır diyen pek çıkmıyor :D
Ceza yeme pahasınada olsa yazıcam dayanamıyorum artık çünkü..her ss araca binen böle serefsiz haysiyetsiz hareketler yapmıyo arkadaşlar,bazen yolda yanınıza yanaşan bir aracın açık camından aleni küfür işitiyoruz,en favoriside zengin piçi !! Böle karı kız kovalayanlar illaki vardır ama herkeze trafikte yada ss sahibi ise aynı muamele yapılmaz..son cümlem ise klasik olacak ama sölemessemde içimde patlıcak..arabaya gelen karının ben taaaaaa amk !!! Hayırmı gelir ölesinden ...
Bana hic denk gelmedi boyle seyler,birazda algi ve davranis meselesi...
Hakan'a da katiliyorum,bende amk...
arkadaş gidip nişan yapcak halin yok heralde o hatunla. onun için alan memnun satan memnun nasıl bi hayır bekliyonuz o karıdan o önemli.
Kesinlikle abicim :) hayır beklemek biraz garip olur o yüzden. Diger kişilerin davranışlarıda laf atması kişilik meselesi kulak asmamak gerekir.
yeterde artar bile müdür :D
Klip çok uyduruk viral olduğu bes belli konuya dönersek bunun bence ferrari yada başka bir araçla ilgisi yok :) arkadaşım yıllarcana mx5 ile ferrari diye az kızı kandırıp gezdirmedi diyim :)) genelde kız algısı coupe roadster üstü açık = ferrari :)
1 .10 ve sondakı harbıden fena yaa ,hele o zencıyıı nası cagırdılar anlmaım ya.
üste para verseler ben almam arabama onu yaaa:) bıde ferronun vıdeosuna koymuslar ferrodan sogudum aq :)