Şampiyon benim... karadenizde selcuk sanada hayırlı yolculuklar umarım tez vakitte gelirsin..Vatan sana emanet :)
Printable View
Şampiyon benim... karadenizde selcuk sanada hayırlı yolculuklar umarım tez vakitte gelirsin..Vatan sana emanet :)
rdigim Gereken cevapi selcuk abi vermistir sana akif ve serkan ve burda para harcandiysa serkan sende harcadin ve neyin ne oldunu biliyorum illa anlatalimmi bundan sonra islerini akif yapar resmen bizi asalamiyo calisiyosun iste bu kadar adamsin burda kac arabaylan kalktiysan herkeze ayni yaptin SUS TAYPER ilen kalktin adam 50 boy atti sana yine cikip dedin ki gecemedi beni czt ilen kaktin erdince aynisini yaptin Senin ne mal oldugun ortaya cikti ve selcuk abi ve aytug abi bunlari gorduler sen uc kurusa arkadasini satan birisisin sen arabana benden fazla para harcadin ve sana yazdigim yorumlarin hic birine cevap vermedin sampiyonmus sen.once beni gecte sampiyon ol anca sampiyel olursun akifede cok dert oldu serkani gecmem yediremiyosan kendine yazma SELCUK ABİ VE AYTUG ABİ .CUMHUR KARDESİM VE USTAM METİN USTA SİZLERİ SEVİYORUM EMEKLERİNİZE SAGLİK SİZİN ESERİNİZDİR DF 111
NE dedigini bilmiyorsun SEN fatih kontrolunu kaybettin....cok benden onde olmak istiyorsan buyur onde ol Gaza basmiycam senin yaninda..hadi yoluna gitt....
Tabi isine gelmedimi ne dedini bilmiyosun dimi sen once videolari izle kaldiramiyosan rollimg yapmayacaktin kabullenemiyosun gecilmeyi sana gaz basmam Ben zaman harciyamam senlen benzine yazik 130 beygirlik 106 lan kalk anca gecersin :-) guluyorum bu haline yazik
Fatih cingeneye cevirdin forumu GIT isine yaa suc bende coluk cocukla muhattap oldum hadi GIT yoluna
Coluk cocuk belli burda kimin oldugu yasin 30 oldu yalan konusma bari milleti kandirmaya devam et boyle forumlara seni almamalari lazim aslinda kirletme bari buralari baska sitelere gir orda 15 yas alti cocuklar var orda takil ancak kandirirsin yerse tabi bak isine sen cocuk gibi sampiyonum dersin kafayi yemissin zoruna gitti yaxik bilsem bosa atardim arabayi :-)
Bulursun simdi rolling yapacan birini herkez bizden RS lerden korkup kaciyor zaten :)) Trabzonda cok fazla cirkeflik yaptin Bu kadarida fazla
Burda kim varsa cagirsam gelir Senin cagirdiklarin gelmiyo farkindaysan sana gereken cevapi selcuk abi verdi yazmaya gerek yok daha Ben bu isi Senin gibi buyuk konusup yok sampiyonmus yok sunu takti gecemedi diye ortaya laf atip cirkeflik yapmiyorum dogrular konus sallama bari kendin yazda dur buralara .....
Bende yazayım 2 kelam;
Clio rs kullanıcısıyım. Çok olmasada hatrı sayılır rolling geçmişim olmuştur. Geçtiğim arkadaşla da geçildiğim arkadaşla da çok fikir alış verişine girmişimdir. Yaşım 23, 31 yaşındaki bir insana akıl verip post yazmam normalde abim yaşındasınız. Fakat yaptığınız yanlış.
Şampiyonum şampiyonum diyip duruyorsunuz, biraz mütavazi olun ne cvk ile ne tic ile ne benle yürüdünüz şu ana kadar. Bir aracı geçip kendinizi şampiyon ilan ediyorsunuz. Araçta belliki bir sıkıntı var ben 3 aydır bi sıkıntımı yeni çözebildim. Bunlar olur, rslerde olağan şeyler hatta. Ama ne kimsenin ustasına, ne kimsenin aracına ne de emeğe saygısızlık edemezsiniz. Ayıptır bu yaptığınız, kaç yaşında adamsınız. Aracınız ne rslere göre acayip yürüyor ne başka birşey. Normal bir rs gibi yürüyor ve 5. vitesiniz kısa. Belki %5 kısa da vardır şanzımanda ibreyi görmediğim için anlamadım. Ama kısa 5'in de olmadığını söylemişsiniz.
Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama şampiyonluk felan diyip başkasının aracına laf etmek, ustasına emeğine laf etmek ayıp kaçıyor.
l?Benim bu sayfada yazdiklarimi okursan ne demek istedimi anlarsin kardesim o videoyu atipta benim aracimin speclerini yaziyosun ve yok forketli DF RS beni yine gecemedi yokbilmem neler diyipye asalayamassin bu zamana kadar ne yaptiysam aracima onun kinede yaptim ayrimcilik yapmadim asla ve o aksam ki videolar bende var attim bile sayfaya ne oldugu ortada demek istedim kimse kimseyi asaliyamaz millete karsi ayiptir yalana gerek yok yazdiklarimi zi okursan.anlarsin ve Ben sampiyonum demedim asla dememde burda 3 RS VAR bir olupta bir halt yapamadik dogrulari yazsaydi boyle olmazdi
.
Şampiyonum Trabzonda şsmpiyonum Türkiye çapında da şampiyonluğumu ilan ederim arabamı satmazsam gırtlak yapıp kim varsa denerim yarası olan gocunur cekemeyende benimle denemesin konumada çingene olmasın şampiyonumda şampiyonum :)))
Ve herkes öğrenmiş oldu trabzonda TU ve DF plakalı rs lerın varlığını :D
reklamın ıyısı kotusu olmaz :)
sakin ol şampuan otur bi soluklan:D
demekki trabzona yuruyen bi araba satma zamani gelmis :)) f-e yazilimli rs ler kral ise
buarada karsilikli atismalar hos olmuyo beyler bahsettgniz konuyu cingeneye cevirme olayini gerceklestrmek uzeresiniz
araclariniza maasallah
Bende sanıyodum çingene sadece bizim buralarda var :D
Bizim buralarda böle bır ego durumu var ,, ıstanbulda ankarada mıllet gecsede gecılsede bırbırbıne yardım eder zewkle sole bılgı paylasır , bızım buralarda yakında duyarsınız bole bırbırlerıne gırerler , gıdımda ılerleyemezler , zaten son cumleden bellı gırtlak dolusu yapınca gecılseydı....... ! Kupa yı verınde konu kapansın :D
hocam senin ciddi sorunların var :D :D.
yinede massalah aracınıza bıraz objektıf bakın duruma kalp kırmaya gerek yok
keci şarap içince dağa kurt aramıya cıkarmışş:)))
şampuancılar burayaaaa :=0
Lastik yapmayın be kardeşim şu konu her güncellendiğinde liseli dialogları dönüp duruyor neyin peşindesiniz ?
http://l1311.hizliresim.com/1h/h/ukbdd.jpg
:):):):):):):)
Adamsın kelpır :D
Kayserideki 38RS , 200HP tasdikli ölçüm,
TIC Rs 190hp lerde ve yarış spec özel işlemlerle hep emek verilen araçlar ...
Karadenizdeki şampiyon rs durumu denediği araçlarla sınırlıdır,herkes kendini Lider veya Şampiyon ilan edebilir fazla takılmayalım :)
serkan daha öncede böyle tartışmalı bi czt konusu açtın:yok yüklüydü yok yazılımlıydı yok öyleydi yok böyleydi diye.Ne yapmaya çalışıyosun anlamadım.Geçmeyi geçilmeyi devlet meselesi yapmanın manası yok.ŞAmpiyon kelimesi sayende itici gelmeye başladı bana.
Memleketime keser sapı kıvamında bi f7r hazırlıyoruz. kısmet olursa yaza hazır olacak. bakalım şampiyonluk nasıl bir duyguymuş. memleketimde baya yoğun yaşandığı söyleniyor :D
Ben Murat Kaan.Çevrendekilere sor tanır beni.Erdinçin gökmenin Volkan abinin arkdaşıyım.Yeterlimi? KUllandığım araçlar yazıyor orada.Czt 150 hp.Var mı başka sorun?Bu arada kimse senin araban gitmiyor vs demedi burda.Tavrın sinirbozucu ;)
maşallah araçlara
TU rs bu günden sonra bir tık daha hızllı :) çok cnm sıkılrsa haftaya 3 tık daha ilerletirim ( nokta )
Şu yazdığından bile kimin şampuan kimin şampiyon olduğu belli. Öyle bir yazıosun ki Mitsubishi uzay mekiği çıkarmış mitsubishi dahil bundan kimsenin haberi yok bi sen biliosun. Son hız verisi nedir kaç km hıza çıkmış çok komik laflar. Son hızı merak ediosan 1.2 Clioda 180 yapıo bugün.
Trabzona gidip bi şampiyon olup dönesim var...