ya abi öyle demişsinde piyasada öyle rs ler varki emin ol öyle böyle yürümüyor mesela white rs var cumhur abinin sattığı kırmızı rs vardı yani bunlar gerçekden hatrı sayılır yürüyorlar ya.bence fazla iddalı konuşma derim :o
Printable View
Ya seni tanımam etmem ama sadece şunu söleyim, tıc rs yazları her hafta en az 1-2 deneme yapan ve aktif olarak video ekleyen bi rs. Adam Konya draglarında günlük debriyajla noslu 106 ya kıl payı geçildi. sen önce bi kaç deneme yap onları ekle, şampiyonluğun için erken sanki ;)
bu iddaler herkeze değilki illaki gecen olur illaki hızlının hızlısı vardr araç sahibi bi başık açtı ortalık karıştı şampiyn rs diye adam trabzonda beni geçen rs yok diyor ama hala bazı aklı kıtlar herkeze meydan okuyormuş gibi yok oraya gelsem görürsün şampiyonu yok şurda bu rs var daha ii gidiyor vss ya negerek var bukadar kibirli ve takıntılı olmaya
şimdi ben bir konu açsam ( TR nin en hızı arabası bende diye koysam bir hacı muro kadran videosu ) saldıran saldıranamı olması lazım yoksa gırgır muhabbetmi olması lazım artık anlayışlı adam gibi sohbet edebilen konulara gülen kahkaha atan dostlar yok herkez herkezin arabasını kötülüyor ayıp tır herkezin emeği var anlayışlı olmayı öğrenemedik gitti...
ya abi dediğin doğrudur katılıyorum sana bende trabzondayım ama abi şampiyon rs biraz tuhaf olmadımı ya tamam yapılan emeğe saygım var ona bir şey demem eyvallah ama trabzonda bildiğim 2 tane rs var biri diğerini geçince şampiyonmu oluyor onu anlamadım mesela benim 206 gti'ım vardı 1 tane 106 gti beni geçti 170 hplık jetta geçti eeee şimdi onlar şampiyon oldu ben ikincimi oldum.ha şöyle bir şey vardı benim gti kim bindiyse sağlam gidiyor diyordu tranzonda böyle giden gti yok diyolardı ama ben hiç bir zaman şampiyonum falan demedim dememde sonuçda hergün yüzyüze baktığım insanlar ne gerek var öyle şeylere.
Napacan Ordu'ya gelince dövecen mi ?
Buraya video eklediysen iyisiyle kötüsüyle her yoruma bir şekilde katlanmak durumundasın..Kimse kimsenin şahsına sövüp saymadığı sürece bu tip tehditvari konuşmalar yakışmaz..İbrahimin orduya gelme durumu olur olmaz ben bilemem ama sen ankaraya geldiğinde haber ver biz gayet misafirperver bir şekilde karşılarız
Riya Ne Fena Şey
bütün yorumları tek tek okudum,İKİ TARAfıda tanımam etmem . tu rs ve akıf52 ; konuya 5400 küsür kişi bakmış siz şampıyonlugu kutlarken dıger 5500 kişi yazdıklarınıza bence ağzıyla degıl k.çyla gülüyolardır. 10 yasında gibisiniz.
yinede maşallah diyelim :) kötü yorum kabul etmıyosunuz ya.
Yine millet bizi konuşuyor hadi bakalım nereye kadar bıkmadan yazacaksınız merak ediyorum reting rekoru kıracağız yakında ne başlık atmışım ama TU RS şakaya gelmez :))
:D:D 10krktr
Misketlerim nerede :D
Cekemeyen Warex taksın takamayan sesi dinlesin... :))
"61 DF 111"
https://www.facebook.com/fatih.furun...type=2&theater
Ya burda ne yürüyen arabalar var şimdi şampiyonluk TU RS ' mi kaldı ?
Ne 106lar ne 306lar cupralar miniler biliyorum don lastiği gibi ayıracak..
Yazdığın çocukça şeyler yüzünden şehrimden soğudum yemin ederim dalga konusu oldu bu kadar düşmemeliydi.
bı vıdeo vardı kafası güzel bı manken bar çıkışı ben tekim dıye bagırıyodu o geldı aklıma nedense :D
Her 3 kisiden birinin amir oldugu memelekkte 2 kisiden 1rinin king olmasida gayet normal.