daha amerikan bi ses bekliyodum gazlarken çok değişik olmuş o yırtıcılığı gitmiş sanki..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
o nasıl bi şanzımandır? sanki debriyaj kaçırıyor gibi bir ses var. tanıyan varsa sahibini getirsinde bizim muttalip usta bi bakıversin. şaşmaz 31.sok. Çıkar blok no: huuu beybii.
Araba bildiğin mermi olmuş sesi gidişi duruşu mükemmel , cemalettin abi getirdi geçen gün bakalım nasıl bişey çıkar ortaya
geçen kuzenin dükkanda kapak işliyordu cnc de.. dedim kimin bu ? süpriz teyze oğlu demişti. şimdi bunu attı bana. bu makinanınmış beyler.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Agir Vette'ci olarak C7'ye tipten uyuzdum da deli dehset yuruyoYururkenki ses rolantideki gibi olsaydi keske bide.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
her şeyi on numarada corvette neden inatla ferrariye benzeme isteği içinde anlamış değilim. tasarımdaki özgünlüğünü yitiriyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ya o ne berbat bi sestir yaa,hani kuruyu fazla kaçırırsın ayranda mideyi bozar uzun uzun böyle bi .. neyse şimdi
o rolantiye o görüntü
o ivmeye bu ses
mustafa topaloğlunun oynama şıkıdım şıkıdım'ı söylemesine eş değer..
5sn yapsın isterse,bizimle diillsın.
- K -
________
Dr.Ecu
tamam herşey güzelde, araba fiberci ahmet usta yapımı gibi durmuyor mu ? kesinlikle eski seriler gibi değil![]()
...
sanki 3 bin devirde vites atıyor sesi var arabada ses çok çok kötü :/ görüntü arkadan hoşuma gitti önden orta, yandan ferrari
Arkadan fiat albea onden bmw 3 serisi cik olmamis ben daha iyisini yaparim
bi tur verse bi omur gider heralde
![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)