maşallah deneyen araçlara :) antalyamızın aracına ayrı maşallah :)
Printable View
maşallah deneyen araçlara :) antalyamızın aracına ayrı maşallah :)
Deneyen tüm arabalara maşallah güzel bir gece olmuş. Maşallah ümitim sanada minik evomuzada :) Araba gitmicem dememiş sende jokey olarak hakkını vermişsin :)
bütün denemeler nizami olmuş sus poloda bi kere erken basılmıs ama sonuç olarak her türlü geçermiş.dbs polo gitmedimi istanbula ?
Czt nin bu kadar gidecegini tahmin etmemistim, masallah :)
Czt nin arka koltuklari yerinde mi ? Bir de ne kadar basinc basiyor ?
En son ibiza cupra ile denerken full diyor bellek sonra cekememiş diger denemeleri maalesef 7 gb full dolu idi boş yere kayitta kaldıgı yerlerde olmus bunun dışında typer la denemesi varsa dişardan merakla bekliyoruz :) ümit en cok ona yanmış video yu cekmedigine
DDL ye ve diğer deneyen arkadaşlara MaşAllah..Tebrikler Ümit cim...
ha deli çocuk haa :)
Maşallah kanka çok iyi
maşallahh araçlara ümit fena olmuş czt....
Masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus banada akitiyo gibi geldi ama czt cok guzel yurumus tekrar masallah
Maşallah araçlara. Czt ciddi hızlı ümit kardeşim 10 numara :) Randımanlı czt nin hali başka. Ümitin arabası hazır özhan abinin bi ufak ayar işi kaldı benimki hazır :) Diğer cztlerimizde yakında sahalarda olucak işallah :)
masallah araclara czt cok ıyı ama hep akıtarak denemıs
Antalyanın aracları ciğerlidir.Maşşallah deneyen araçlara.
Bende o gece ordaydim canli izledim...czt kopuk ucurtma gibi masallah uzayip gitti her seferinde..:)
Maşallah araçlara czt çok iyi gitmiş
czt miz ve ümiti mizi tebrik ederim kim ne derse dein adam antalyadan kalktı istanbula geldi czt,polo gtı ,ıbıza cupra ,typer ,s 2000 bmv si bunlar aklımdakiler orda ki ne kadar deneme olduysa arac sahipleri tebrik etti gectin bizi dediler gözlerimle görüm birde herkez akıtıyor diyor adam full brake boost yapıyor ya sizler brake boost un ne oldugunu bilmiyonuz yada bizler bu aracları kullanmayı bilmiyoz biz ordaydık adam her kalktıgında balata kokusundan ortalık yıkılıyor du herkez gördü arabadan cıkan dumanı :))
birde cıkartın 12-13 defa ard arda sıkan bir arac gördünüzmü yok ilk defa istanbulda görmüş oldu ümitin sayesinde :)))neyse maşşallah tebrik ederiz deneyen araclara :))
ben denemedim bile czt yle videoda da belli hep selektör araba kestiği için gza oturamadım bile söyledim arkadasa ama deneme yapılmış ve geçmiş gibi video konulmus.gaza oturmadım bile.allahtan videoda herşey belli hep selektör yapıyoruz yoksa geçtik diye gezicekler.
Ben her zaman derim bükemedigin bilegi tebrik edeceksin camur atmayacaksın istanbul ordaydı seyretmeye geldi onlar ve arac sahipleride yorum yaparlar