Maşşallah cztye kendi arabamla gazlamak kısmet olmadı keyifle izledim tebrikler
Printable View
Maşşallah cztye kendi arabamla gazlamak kısmet olmadı keyifle izledim tebrikler
Videolarin tamami olmamasina uzuldum cunku 2. basmamizda birakmadim ama
3. basmamizda da akitinca arabayi
Cami acip neden akitiyorsun dedim en azindan videoda kulaklarinizla duysaydiniz belki inanirdiniz
Biraz objektif olun arkadaslar fanatiklik yapmayin ok araba guzel yuruyor ama bariz akitma yapiyor
Birde tutturmussun break boost diye..yapma dostum ben seni kirmadim devrim olmamasina ragmen 50 bastim
Sen bir kere 80 de basmadin neyse ta ordan kalkip gelmissin teneke icin degmez canin sag olsun..
maşallah güzel denemeler..
maşallah ümit sen bu işi biliyorsun kardeşim ben sizi çözdüm ama şimdi sizi çözme sırası istanbulularda...:)
İlk kez katıldığımız gece çok eğlenceli güzeldi, ayrıca çok kalabalıktı:)
Bütün araçlara maşallah, çok emek var her araçta. ddl colt'a ayrıca maşallah diliyorum :)
3.30d bizimdi maşallahımız var herkese geçildik :) Maksat muhabbet arkadaşlık ve tanışmaktı, herkese çok teşekkürler ortamınıza aldığınız için :)
Not: Çok iyi sapladın diyen benim :D
Saygılarımla
ümit kardeşim aracına maşallah diyorum hiç bir bahanem yok yalnız kendi speclerini yazmışsın bizim speclerimizi yazmamışsın video koymadan önce geçtiğin araçların speclerinide koysan daha doğru olurdu .Gelelim speaclere
ARACIMDA SÖKÜLÜ HİÇBİRŞEY YOK. YAKIT YOK. BEYİN OEM YAZILIM YOK,HEADERS OEM,EMME VE KELEBEK OEM İŞLİ DEĞİL,KAPAK OEM.ARAÇ EGZOST VE FİLTRE HARİÇ KOMPLE STOCK.
DE S2000 SPECLER
FİLTRE VE EGZOST
YAPILAN YORUMLAR SPEACLERE BAKILARAK YAPILSIN. HİÇ BİR S2000 Cİ 60KM HIZDA ROLL YAPMAZ SONUÇTA VTEC ALTI AMA SEN İSTANBULA KADAR GELMİŞSİN SENİ KIRMAMAK İÇİN 60KM HIZDA BASTIM.BİZ İSTANBULLULARA YAKIŞANDA BUDUR. ZATEN İLK BASIŞIMIZIN YORUMUNU TECHTURKEY ÜYELERİNIN YORUMLARINA BIRAKIYORUM AKMA VARMI YOKMU.GERÇİ AKMADA OLMASA GEÇERDİN ARACIN GÜZEL YÜRÜYOR MAŞALLAH DİYELİM GÖNÜL İSTER ARACIN 260LARA ÇIKSIN OZAMAN DAHA ZEVKLİ OLURDU TEKRAR TEBRİKLER.
susun bobin problemi vardı evet patırdıyordu daha bügün çözüldü%90 ı cuma akşamı hep beraber dbninide yayınlarız insallah bu 1
2 Colt Czt de Filitre Egsozt downpipe benim yaptığım bir yazılım var 1.3 peak 1.1 mi ne gidio
düşüncem suydu Colt güzel gidiyor tebrik deir coltlardan hızlıysa tebrik s2000 le gidebiliyorsa oda tebrik :) eee daha ne var yahu s2000 le 80 dede basılsa çok fark olurmuydu orasını bilemem 80 deilde 90 bassalar aynı fark olurdu bence
Maşallah czt güzel yürümüş fakat o kadar araçla denenmiş ama 106 hiç yok onlar hızlı değilmi:)
maşallah bütün deneyen araç sahiplerine. colt da çok iyi gitmiş.
tebrikler ümit. gerçekten şahane yürümüş czt :D
arkadaşlar tebrik etmesini bilmek gerekir bahaneye gerek yok. adam 12 arabayla denemiş ve geçmiş öyle yada böyle sabaha kadar da deneseler bişey değişmez czt geçermiş...
Lan arkadaş geçilince araba akmış, kendininkini yazmışın benimkinide yazsana, az kenara kaysana... Orada basmayacaksın, sus polo gibi beğenmedinmi basacan selektörü arkadan. Geri kalan tebrikler deyip çekilsin. Hayır anlamadığım birde racon öğretmeye çeviriliyor hiç birşey yoksa. Antalya arabası zırt mevkii pırt mevkii olduğu için yazmadım bunları. Geçilincede bir yüzünüz gülsün arkadaş ne bu hırs. Araç piyasasımı düşüyor ne oluyor yani.
Maşallah DDL'ye çok güzel yürümüş.. başarılarının devamını diliyorum :)
:icon_tup:Akıt gelsin maşallah deneyen araçlara:D
Colt haricinde kayıt yapan yoktu sanırım sadece colt'un icindeki video dan izleniyor.Bu durumda sadece colt gecmiş gözüküyor.Tebrikler ddl'ye
ümit kardeşimle o gece antalyadan yola çıkıp istanbula gelen biriyim istanbulda o gece çok hareketli ve çok hızlılar vardı. çok kalabalık bir ortamdı köprü altında bekleyen yaklaşık 45-50 araç vardı özgünde bu araçların başındaydı.özgünde orda olduğu için gerekli yazıyı yazmış tebrik etti 80 lede bassan 90 lada bassansonuç değişmez demiş.ayrıca yarışlar esnasında 30 araca yakında seyir halinde bizle birlikteydi. o gün akşam herkes ümitle denemek istedi ümit hiç kimseye hayır senle denemem demedi geçsemde geçilsemde deneyelim dedi :) yarış esnasında nos basan arkadaşlar vardı.gördüklerimiz şöyle sus polo gündüz komple söküktü airbage kadar ve nos bağlıydı. sercanın arabasında sıkıntı vardı neden sercan ümitin yanına koşarak gelip ümit senle deneyelim dedi. arabası arızalı ise neden deneme yapmak istiyor ve ümitle denemeden önce ve sonrasında bocanegra ve cupra ile güzel denedi hiç kesmeden.ümit sizin yanınıza geleceğini 1 hafta önce söyledi ne tesadüfse araçlarınızdaki sorun hiç bitmiyor. arkadan izledik eskişehirden gelen arkadaşlarla gördük . aracımızda herkesle birlikte gidilen shell den alınan bildiğimiz pompa yakıtı vardı stepne sökmeyi unutmuşuz hatta bilecik yolunda fark ettik gülmeye başladık :D arka koltuk söküktü. s2000 le denemede zaten ilk gazlama 80 de oldu ümit kapıyı açmış ve söylüyor beni 80 e çekmeye çalışıyorsun devir bitiyor diye ama yine ümit geçmiştir arkadaşda zaten burdada tebrik etmiş.80 lede denenmiş 60 ilede denenmiştir her ikisindede czt geçmiştir. herkes akıtmış diyor fakat neden deneyen araç sahipleri yarış bittikten sonra gelip herkesin arasında tebrik etmiş ve neden akıtıyorsun diye bir itirazda bulunmamıştır ;). hatta kırmızı ep3 cvl plakalı (üzerinde PPR polar vardı adı kaan dı) afr vuruyor falan diyordu fakat ümit ibiza cupra ile deneme yaparken yanlarında güzel sıkıyordu. araç gırtlak doluydu emme gaz kelebeği port polish kpro beyin egzantirik hedırs düz boru hava filtresi son susturucu typercı arkadaş normalde deneme yapmayacaktı ama ümit misafir oalrak geldiği için ümiti kırmadı deneme yaptılar (işte üzüldüğümüz noktalardan biride bu videonun içerden go pro ile olmaması inşallah dışardan çeken varsa koyar) bu arkadaşımızda aracınız güzel yürüyor dedi tebrik etti. :) cvl nin sahibi serkan abi ile araca kullanan PPR kaan a çok teşekkür ederiz. hiç bir polemik olmamıştır.. dediğim gibi yarış bittikten sonra herkes gelip ümiti tebrik etmiştir. o kadar insan vardı eğer böyle problemler vardıysa orda czt ümitin yüzüne söylenmeliydi czt ümit antalyaya döndüktn sonra arkadan bu şekilde yazılması hiç hoş değil. biz yoldayken istanbulda çorbacıda konuşulanlar herkes gayet iyi biliyor.zaten okuyan büyüklerimizde buraya yazacaktır.
Umitin istanbula gelecegi 1 hafta onceden belliydi.oncelikle ddl umiti tebrik ederim arac bi harika ..kim denemek istyorsa denedi.akitma gozleme bilmem ama ddl o gece sahaneydi.zaten bircok arkadasi ben davet ettim sagolsnlar geldiler denediler.orda amac illada umiti gecme degil o kadar yok gelmis adami misafir etmekti.bende yok su sorun vardi bu vardi diyen arkadslar keske denemseydi.tek gercek su ki orada bildugim tek problemli araba CVL type r di..kagan afrnin duzgun olmadigibi ve ayarin bitmedigini soyledi ama hatirim icin yinede full takili olarak denedi.serkanin CVL gayet guzel gidiyor bu bir gercek ama ayarsiz olarak beni kirmamak adina denediler..serkan takintili bir adam degil madem misafir bi deneriz dedi.s2000 le denemesine gelince sonuc normal.fatihin dedigi gibi araba stock.80 lede bassalar sonuc degismezdi..oda tebrik etmîs zaten.cok yazdim umit serhat 10 numara cocuklar..tekrar tebrikler..yalniz antalyadaki arkadslar lutfen yorumlarina dikkat etsinler.soktu cikardi muhabbetine donmesin olay..