11 saat yolu araba denemek için gidilmez,yarışmaya gidilir![]()
11 saat yolu araba denemek için gidilmez,yarışmaya gidilir![]()
Dr.Ecu AntaLya
bak arkadaşım ümit akıtmıyor aslında bir brakeboost ögrenmiş onu yapmaya calışıyor ama şunu söyliyeyim akıtmayıp brakebosst yapıp yan yana bassa bile sizi aynı gecer ....araba antalyadan durmadan oraya geldi ve gazladı araç antalyaya göre ayarlandı heee siz antalya ya buyrun gelin aradaki fark inan daha fazla olacak...
ümitin azında sapladım soktum kelimesi cıkmamış yazdıgın kelimeler hoş değil
sen o şekilde basmasaydı geçerdi diyebilirmisin müneccimmisin sen diğer araçları sahiplerinden iyi biliyosun ? Bencede geçemezdi sence geçerdi ee nolcak bu böle sidik yarışına döner sonuç olarak adam doğru düzgün bassa konu ne bu kadar uzardı nede başka söz söylenirdi ama şimdi o denemelerin hiç bir geçerliliği kalmadı üstüne bu kadar insan yaptığı şeyi gördü ve hafızalarına kazıdı nolurdu normal breakboost mudur nedir öle bassa nolcak yani eminim şuanda pişmandır bu şekilde denediği için ama bunu buraya hiç akıtma yapmamış gibi sanki istemeyerek olmuş gibi yansıtması saçma burdaki çğu insan olanı biteni videoda bariz görüyor ztn.
Ayrıca antalya rakımıyla istanbul rakımı farklımı ki araba farklı yürüsün antalyada ?
Fazla takılmamak lazım tüneldi akıtmaydı czt o akşamki geçtiklerini yine yapmasa
gecerdi.maşALLAH araçlara.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
araban varsa kardeş gel antalyaya senle basalım......rahatsızlığı olanda varsa yazar tammamı....gecerim diyen varsa onlarda gelebilir o czt benimdi ne olduğunu senden iyi biliyorum daha yakıt yok o arabada dikkatini cekerim yakıtla 2ile 3 araba daha hızlanır misafirlikteydik tam sökemedik hele antalyaya biri gelsin ozaman videonun kralı nasıl cekilir görebiliriz hepberaber![]()
maşallah bu czt çok iyi ya çok iyi ivmelenmesi var vites geçişleri çok iyi dsg gibisin
maşallah aracına ve sana nazar değmesin![]()
Serdar bu dediklerine inanmak istemiyorum. Bunun adı deneme. Kimse kupa kazanmıyor. O yüzden her yol mübah ne demek yaw. Seni tanımasam inanıcam. Adaletsizlik yapıp araba geçip kendini avutmaksa amaç ne diim. Ümitle konuştuk telefonda uzun uzun o da farkında değil brake boost yaparken ayarlayamadım dedi. Ama yok geçmek için herşeyi yaparıma geliosa olay deneyecek araba bulamazsın. Nos basarsın onu yaparsın bunu yaparsın geçersin modifikasyondur kimse bişey diyemez adil denedikten sonra. Ama çıkıpta ben akıtırım tünel yaparım bunlar normal diosan yanından geçerken biri üstüne kırar seni bariyere sokar geçer o da aynı şey.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)