User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
122 sonuçtan 115 ile 122 arası

Konu: 07 ddl 55 colt czt istanbul denemeleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 saat yolu araba denemek için gidilmez,yarışmaya gidilir
    Dr.Ecu AntaLya

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RenaultSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varmı böle bişi ya her denemeden önce akıtma olmucak denmek zorundamı ? ne için araba deniosunuz siz arabanın durumunumu görmek amaç yoksa antalyaya gidip ordan nasıl sapladım alayınıza akıtarak diye övünmekmi?
    bu denemelerde araç sahibi sadece kendini kandırmış bunların hiç biri olması gereken sonuçlar değil yani bunu yapıosanda noluo ? kendini geçtimmi ilan ediosun inadına her denemede bunu yapıyor bariz isteyerek ve farkında ne yaptığını kendiside çk iyi biliyor yine söylüyorum 3 boydan fazla atabildiği bir araç yoksa o gece hiç birini geçemezdi bu czt diğer araç sahipleri aradaki farkı yazarlarsa anlarız gerçek sonuçların ne olacağını ..

keşke adam akıllı yanyana düzgün bir şekilde basıp sonuçları görseymiş bu videoların hiç birinin anlamı yok değdimi acaba bu yaptığı işe ?

bak arkadaşım ümit akıtmıyor aslında bir brakeboost ögrenmiş onu yapmaya calışıyor ama şunu söyliyeyim akıtmayıp brakebosst yapıp yan yana bassa bile sizi aynı gecer ....araba antalyadan durmadan oraya geldi ve gazladı araç antalyaya göre ayarlandı heee siz antalya ya buyrun gelin aradaki fark inan daha fazla olacak...

ümitin azında sapladım soktum kelimesi cıkmamış yazdıgın kelimeler hoş değil

RenaultSport
    Misafir
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak arkadaşım ümit akıtmıyor aslında bir brakeboost ögrenmiş onu yapmaya calışıyor ama şunu söyliyeyim akıtmayıp brakebosst yapıp yan yana bassa bile sizi aynı gecer ....araba antalyadan durmadan oraya geldi ve gazladı araç antalyaya göre ayarlandı heee siz antalya ya buyrun gelin aradaki fark inan daha fazla olacak...

ümitin azında sapladım soktum kelimesi cıkmamış yazdıgın kelimeler hoş değil
    sen o şekilde basmasaydı geçerdi diyebilirmisin müneccimmisin sen diğer araçları sahiplerinden iyi biliyosun ? Bencede geçemezdi sence geçerdi ee nolcak bu böle sidik yarışına döner sonuç olarak adam doğru düzgün bassa konu ne bu kadar uzardı nede başka söz söylenirdi ama şimdi o denemelerin hiç bir geçerliliği kalmadı üstüne bu kadar insan yaptığı şeyi gördü ve hafızalarına kazıdı nolurdu normal breakboost mudur nedir öle bassa nolcak yani eminim şuanda pişmandır bu şekilde denediği için ama bunu buraya hiç akıtma yapmamış gibi sanki istemeyerek olmuş gibi yansıtması saçma burdaki çğu insan olanı biteni videoda bariz görüyor ztn.

Ayrıca antalya rakımıyla istanbul rakımı farklımı ki araba farklı yürüsün antalyada ?

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla takılmamak lazım tüneldi akıtmaydı czt o akşamki geçtiklerini yine yapmasa
    gecerdi.maşALLAH araçlara.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RenaultSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen o şekilde basmasaydı geçerdi diyebilirmisin müneccimmisin sen diğer araçları sahiplerinden iyi biliyosun ? Bencede geçemezdi sence geçerdi ee nolcak bu böle sidik yarışına döner sonuç olarak adam doğru düzgün bassa konu ne bu kadar uzardı nede başka söz söylenirdi ama şimdi o denemelerin hiç bir geçerliliği kalmadı üstüne bu kadar insan yaptığı şeyi gördü ve hafızalarına kazıdı nolurdu normal breakboost mudur nedir öle bassa nolcak yani eminim şuanda pişmandır bu şekilde denediği için ama bunu buraya hiç akıtma yapmamış gibi sanki istemeyerek olmuş gibi yansıtması saçma burdaki çğu insan olanı biteni videoda bariz görüyor ztn.

Ayrıca antalya rakımıyla istanbul rakımı farklımı ki araba farklı yürüsün antalyada ?
    araban varsa kardeş gel antalyaya senle basalım......rahatsızlığı olanda varsa yazar tammamı....gecerim diyen varsa onlarda gelebilir o czt benimdi ne olduğunu senden iyi biliyorum daha yakıt yok o arabada dikkatini cekerim yakıtla 2ile 3 araba daha hızlanır misafirlikteydik tam sökemedik hele antalyaya biri gelsin ozaman videonun kralı nasıl cekilir görebiliriz hepberaber

RenaultSport
    Misafir
    araban varsa kardeş gel antalyaya senle basalım......
    czt 195 hp filan !!!!!!!
    araba var ama denemeye gerek yok

RÜZGAR
    Misafir
    maşallah bu czt çok iyi ya çok iyi ivmelenmesi var vites geçişleri çok iyi dsg gibisin

maşallah aracına ve sana nazar değmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin araban ne orda yarıştınmı sen kimin yandaşısın kimin çakalısın ??

boş boş konuşma herkes gördüğünü yazabilir ümitte tek kelime yazmamış sizde akıtsaydınız elinizden alanmı oldu size yapma diyenmi oldu ....veya başta yarışmadan önde akıtma korna adaletsizliği yapılmıyacak diye konuşuldumu hayır herkes en iyi yaptığı şeyi yapar yarışan kişide bunu farkettiyse ya yarışmaz yada uyarır...
    Serdar bu dediklerine inanmak istemiyorum. Bunun adı deneme. Kimse kupa kazanmıyor. O yüzden her yol mübah ne demek yaw. Seni tanımasam inanıcam. Adaletsizlik yapıp araba geçip kendini avutmaksa amaç ne diim. Ümitle konuştuk telefonda uzun uzun o da farkında değil brake boost yaparken ayarlayamadım dedi. Ama yok geçmek için herşeyi yaparıma geliosa olay deneyecek araba bulamazsın. Nos basarsın onu yaparsın bunu yaparsın geçersin modifikasyondur kimse bişey diyemez adil denedikten sonra. Ama çıkıpta ben akıtırım tünel yaparım bunlar normal diosan yanından geçerken biri üstüne kırar seni bariyere sokar geçer o da aynı şey.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)