merak ettim, şehir içinde kaç lt yakıyosunuz ? 15-16 buluyor mu ?
merak ettim, şehir içinde kaç lt yakıyosunuz ? 15-16 buluyor mu ?
M. The most powerful letter in the world.
maşallah güzel ivmeleniyor bu kadar zengin bilinçlimi yaptınız
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Masallah nm gercekten begendigim bir arac kazasiz belasiz![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
Yakıtıda çok anormal değil gibi, ben 1.4 TSI Passatla şehir içi gazlayarak 13-14 litre yakıyorum.O kadar beygire ve 4çekere iyi bence.
Melihçim maşallah arabana sonunda zevk alarak binmen beni inanki sevindirdi.inşallah ağız tadıyla daha çook binersin.Daha prof videolar bekliyorum senden.sürelerin nelerdir hiç ölçtünmü? şanzumanın HGP mi hala değiştirmedin dimi? vites geçişleri filan gayet başarılı.artık bir ist.park pist gününe bekliyoruz seni.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
canım abim benim nasılsın ?
inşallah geleceğim istanbula yanınna...
abi süre ölçmedim ölçmeyecemde çünkü turbomu gtx3071 yapmam gerek.
büyük turbo ile olmuyor,bu sebeple denemedim en son levent denemeişti benim araçla 7.8 çıkarmıştı ama
herşey problemliydi ozamanlar.merdiven altında yapılan kavrama vardı ,adınında hgp koydular............
şuan sağlığı çok iyi nm nin
aracı servise bıraktım şanzumanın kavramasından tut volanına kadar değiştittirdim
yani hgp diye bildiğimiz o yalan parça balkonda atılı duruyor. işyerine süs olsun diye getirebilirim sana istersen
6000 tl lik süsün olur kötümü
nm ile ilgili klip yapacaz inşallah
maşallah emekler boşa gitmıyo işte böyle zevk alınca41 kere masallah
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Sağol Melihçim her şey yolunda sayılır gayet iyiyim,teşekkürler.
Bencde gtx3071 e geçmen çok akıllıca.zaten daha büyük turboya yakıt beslemek çok zor imkansız değil ama zor.değermi o kadar uğraşmaya bana göre değmez.bu 3071 le aracın çok daha iyi olacağı kesin.inşallah istediğin gibi olur.sende Hgp nin kavraması varbende o kadar çok parçası varki saymiyim
olsun bunlar yaşadıkça oluyor.araba işinde hata yapmamak imkansız.hepimiz ne kadar tecrübeli olsakta bazen işler istediğimiz gibi yürümüyor sıkma canını koyver gitsin.
İst.a geldiğinde beklerim görüşelim muhakkak.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
maşallah duruşu sesi gidişi herşeyiyle çok güzel Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)