Aklıma geldi mesela
şu görseli ;
http://p.twimg.com/A8twsjiCAAEPGva.jpg:large
WAREX olarak düşünün.
Printable View
Aklıma geldi mesela
şu görseli ;
http://p.twimg.com/A8twsjiCAAEPGva.jpg:large
WAREX olarak düşünün.
iyide abi türkiyede bi parçanın orjinal olup olmadığını anlamak cidden zor değilmi
Yine her şeyi devletten bekleme hususu devreye giriyor kodumuza yazılmış.. Benim aracımın muayenesi geçti şu an trafiğe çıkartmıyorum 2 haftadır yatıyor, sağ sinyali kırık/yok.. Eskiden olsa ver parasını yapılsın muayene alışkın olmadığımızdan dünya standartlarında yaşamaya entegre olamıyoruz kolay kolay.. Böylesi iyi her şeyin bir standartı olsun..
Parça üreticisinin internet sitesinden distribütör firmasına ulaşıp faturalı,garantili ve orjinal ürün alınabiliyor.
tüv belgeli parçalar kullansakta ceza yemekten kurtulamayız.Arabamda kw coilover vardı bu şekilde muayeneden geçtim ki sınırında basıklık vardı,çevirmeye giriyoruz bu aracın özellikle buraya vurgu yapmak istiyorum helezonları kesilmiş diyolar.Hayır bunda ayarlamalı tüv belgeli amortisör var diyorum bana ne arkadaş benim görüşüme göre hatalı bir araba bağlayın direk :) bu şekilde 80 puan kaybettim en sonunda da geçen hafta sattım arabayı kurtuldum yok yani polisimizde bilgili değil.Arabayı clk63 bodykit var ona ses çıkarmadılar yok cam filmi yok egzoz(varex var ve hep kapalı) yok basık araba çok çektim yani :( uzun lafın kısası stok oglu stok arabadan başkasına binmem daha canım çok yandı bu olaylardan...Bu arada s virajındaki çevirmelerden de cezasız geçtim ona ragmen kusur bulup cezalar yazdılar örneğin ceset torbasından da yazdılar ve 32.maddeden trafikten men edildim işin komik tarafı hangi sebeple oldugunu yazmadılar canım bağlamak istedi gibi bir ifade ile karşılaştım vs vs çok garip diyaloglar geçti neyse ya çok uzattım dikkat edin sizler beyler bu aralar
bakmayın siz Türkiye'yi Avrupa standartlarına ulaştırdık diyenlere,
daha çok fırın ekmek yenmeli.
ortada standart yok ki, onu Avrupa'ya denk getiresin.
mesela Almanya'da otobanlar ücretsiz, koalisyon kurulamamasına sebep olan maddelerden biride kamyon ve tırlar için ücret alınması yönünde yasa çıkarılsın diyenler ve karşı gelenler