Adamlar üzerinde katalizör var mı, süspansiyonlar nasıl diye inceliyorlar yahu.. Almancası iyi olan varsa kısa bi özet geçebilir bize aslında
Tuningpolizei - GRIP - Folge 219 - RTL2 - YouTube
Adamlar üzerinde katalizör var mı, süspansiyonlar nasıl diye inceliyorlar yahu.. Almancası iyi olan varsa kısa bi özet geçebilir bize aslında
Tuningpolizei - GRIP - Folge 219 - RTL2 - YouTube
türk polisler bu uygulamayı görürse kesin yaparlar![]()
kınıyoum alman polisleri kötü örnek oluyolar![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Adamlar nasıl inceliyorlar bi de bizimkiler bakın
Jandarma çevirdi bi kere
Komutan: ooo bu ne biçim egzoz kavun karpuz sığar.
Sonra komutan arabanın tek kapı olduğunu görür, fenerle bakar arabanın içine
Sonra sorar: bak bakıyım ruhsata arka koltuklar işli mi?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
daha önce de bir konuda belirtmiştim,
araca yapılan işlemler ( jant lastik ıvır zıvır) işletilmek zorunda.
polisler eğitimli oldukları için nereleri kontrol edeceklerini biliyorlar, adamlardan yapılan işlemlerin işli olduğu evrakları göstermelerini istiyorlar, kimi böyle aldım diyor kimi seri üretim diyor ama yemiyorlar tabi.
evrakları beyan edemedikleri için araçlar çekiliyor.
golfün sahibi aracı çekmek için önce beni tutuklamalısınız diyor,
polislerde tutuklarız diyor![]()
kısa ve öz olarak tercüme edecek olursak hem golf gti hemde seat bağlanıyor sebebplerine gelince araçlardaki modifikasyonların ruhsata işlenmemiş olması.
dikkat ederseniz polis gti nin sahibinin telefonu ile görüşüyor araç elemanın annesinin üzerine ce polise oraya geleceğini söylüyor,polis cevap olarak buraya gelmeniz bir şey ifade etmiyor gelsenizde bu aracı bağlıcaz çünkü aracın jant lastikleri orijinal ebatların fazla üzerinde diyor.
katalizör olmaması durumu var onda da ruhsata işlendikten sonra sorun olmıyacağını ancak daha fazla vergiye tabi olacakları konuşuluyor vs vs
artık corc-i zamanıcdti
ya parasını ödesek işletebilsek de legal olsak keşke yapmak istediklerimizi rahatca yapsak...
ilerde umarım almanya daki gibi olur tr de de durumlar
ruhsata işleme olayı türkiyede olsa muayenede sıkıntı olmaktan çıkar güzel olur ama mümkünse ben 60 yaşına gelene kadar böyle uygulamalar olmasın bizim polis makara yapar egzozu daha büyük yapsaydın 63lük sıkar bunu gibi![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
TUV onaylı malzemeleri işletip kullanmak serbest olsun daha fazla vergi ödemeye razıyım.Ayrıca trafik polisleri ve muayene yapan elemanlarda bu konularda daha eğitimli olsunlar.Anlamıyorlarsada çok bilmişlik yapmasınlar.Clio 182 ile muayenede az kalsın kalıcaktım orjinal egzost sistemiyle.Neymiş efendim çift çıkış varmış.
tamamen reklam kokan hareketler...
Peki Turcan abi, benim 3 takım jant lastiğim var. Biri yazlık, biri kışlık, biride piste gidip gelirken taktığım. Bu iş nasıl oluyor, ruhsatta 3demi yazıyor. Üstünde TÜV yazan herşey araca takılıp işletilebiliyormu?
Turbo değişimi vs. gibi şeylerede polisler takılıyormu? Eğer ne yaparsan yap ürünün Tüv onayı oldugu sürece ruhsata işlenebiliyorsa güzel. Tabi güzel dedim ama vergi ne kadar artıyor öyle uçuk rakamlara çıkıyorsa(ki bence çıkar) gözünü seveyim TR'nin. Biz polisten kaçmaya devam ederiz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)