Tebrikler erkut abii masallahı warr makinanın
Printable View
Tebrikler erkut abii masallahı warr makinanın
ertut maşallah, sohc çok deli olmuş gerçek gücünü göstermiş tupayıda aldın helal sana ve şef kadir beye.
sasirmiyorum artik abi sana :)
tebrikler erkut abi ve kadir abi
Maşallah beyler emeginizin karşılıgını almışınız:icon_tup:
Kupa kupa ustune tebrikler erkut abi.
maşallah araçlara. kadir abi arabanın hakkını vermişsin, eline sağlık...
Çok başarılı maşşallah araca
Kadir abi gine senden beklediğim sonuç maşallah. Erkut abinin de ellerine sağlık. video da çok güzel olmuş bu arada. Bir dahaki yarışa görüşmek üzere
selamlar saxonun sahibiyim evet aracım full sökük tü ilk kalkışta araç arıza yaptı saglıklı bi deneme yapamadık ama aracınızın maşşallahı var yürürü çok güzel çok canlar yakıcagı kesin umarım birdahaki yarışta tekrar bir araya gelirsek güzel saglıklı denemeler olur başarınzı kutluyorum .....
Maşallah guzel video olmuş
Sohc vtec de hakkı ıle yarısı kazanmıs
Pılotaj ıcın Kadır abıye
Mekanık ıcın Erkutun ellerıne saglık :)
teşekkürler
sağolun yeni sezon yiye keyifli olacak ayrıca belirtiyim opelcilerin geçsek de geçilsek de diye bir olup yarışa girmelerine çok imreniyorum bi zamanlar hondacılar da öyleydi
çok teşekkür ederim kardeşim aracınız ürkütücü duruyodu :) size de geçmiş olsun eminim saxo da çok canlar yakacaktır sezona görüşürüz
sağol mertcan bi dahaki organizasyona beraber gidelim körfeze
Kanka ekşimiştir o şarap. Mideni bozma bana yolla ben bakarim iyiyse geri yollarim :D
Masallah kardesime emeklerinin karsiligini alman cok guzel. Bitanesin.
Kadir abi formula 1 den aradilar az once beni. Sizin oralarda Angarali bir Gadir varmis cok iyi kaldiriyomus gelsin sıkıyosa bizim aletleri kaldirsin derler :D Yani arabalari :D
Masallah ekip cok iyi.
bibimin oglu erkunt cumle aleme tsk
bızede anca arayıp;
"ALO Ender"
ne var
"jant aldınmı"
almadım
"Jant al"
tamam aq alacaz
tekrar"jant al"
insan bir tsk eder önce....:D:D:D:D:D
Maşaallah abiciğim emeklerinize sağlık