User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
190 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Eskişehir DD Colt CZT Rolling

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35 SU 607 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah 106 bu dicek bişey yok czt colt iyi olabilir ama o 106 tılar izmirde istanbulda ankarada olsa bence bundan cok daha fazlası olurdu başarılı bi deneme olmuş maşallah eskişehirdeki imkanlarla meto en hızlısııı sensin king stok!!! maşallah
    çok sağol kral elımızdekı ımkanlarla bukadar oluyor kapağımız pıstonumuz orjınal gerısı degıl turbomuz yokkı doldurup doldurup basalım hahahahaha
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben nedense eskışehırde hıç yarışan honda goremedım ya okada r paralar dokuldu deneyen hıc gorulmedı uzayda pıst varda bızımmı haberımız yokkkıı hahahah
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ul gtı dd colt czt buda olanı bıtenı ızleyelım 190 gıbı geçıyoruz

ul gtı vs dd colt czt - YouTube
    biz aksı bir şey mi yazdık veya söyledik videoların hangisinde czt ul gtıyı10 boy geçti yazdık yada zm geçtik en baştada yazıyor başka video varsa koyun diye nasıl okuyor veya nasıl anlıyorsun metin bilmiyorum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kım nerderse desın araçların güçleri ortada vıdeolar ortada bız hep burdayız herzaman kralıylada denerız sıkıntı yok geçılme korkusu olup kara kara duşunenler yıne duşunsun )) herkese ıyı geceler ul 106 gti )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben nedense eskışehırde hıç yarışan honda goremedım ya okada r paralar dokuldu deneyen hıc gorulmedı uzayda pıst varda bızımmı haberımız yokkkıı hahahah
    Biz bazıları gibi babamıza kredi çektirip paralar dökmedik dişimizle tırnağımızla alın terimizle yaptık.Millete borç yapıp araba yüklemedik.Borcumuz olduğunda da huzurlu bi şekilde uyumadık.En son Allah'a sığındım.Oda çok büyük.Şanzımanını kırıverdi.Benim bu sitede ne zaman video koyduğumu gördün??? Benim Eskişehir'de kimlerle yarıştığımı,arabadan koltuk sökmeyip,yakıt koymayıp yarıştığımı herkes biliyor.Ben kendi klasmanlarımla denedim.Sizin gibi üst sınıflarla deneyip daha doğrusu kedi gibi erişemiyeceğim ciğerlere uzanmadım.106 larla denedim senlede denedim arkandan bikaç boy geldim bunu da inkar etmedim.Ayrıca şu anda arabamda gaz kelebeği&neptune ve ayar yok.Senin gibi CZT'ye geçilipte 3 boy geçtim demedim.Şahitler bu sayfada.Biz geçilirsek geçildik diyoruz ve başkasının yüklü arabasına sığınmıyoruz.For Example: UL geçildiği anda ZM...

Fatih YİGİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SER_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçların giderine denilen bir şey yok bu iki denemede kendileri arayıp deneyelim dediler kimseyi aramadık deneyelim aksine deneyelim dediler. Fatih yiğit benim yarışıp beni geçtikden sonra sorduğumuzda arabana yazılım mı yaptırdın sorusuna hayır dedi. Ama birkaç ay sonra biz sizi nasıl kandırdık aslında yazılım yaptırdık dedikden sonra bu dediklerinize inanmak biraz güç...
    Sakacı seni
    oVerBoosT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzayda keşke dediğin gibi pist olsaydı.Sevgili Fatih Abi'nin tabiriyle baheleee!Uzayda keşke pist olaydı deneyeydik gardaaaşşşş.Czt yanına bi Neil ARMSTRONG'u alıp 2 kişi yarışır ve seni orada da geçerdi... Nasa'da arkandan videounu koyardı ul nin geçildiği an diye ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih YİGİT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakacı seni
    Bunun şaka değil gerçek olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama sizde haklısınız her şakada gerçeklik yokmu? Aslında şakayı biz değil czt zaten gidiyşiyle butun eskişehire şaka yapıyor.

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük cooler ve yazılım yok biraz uzak kavramlar gibi geldi ama 106 lara maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun şaka değil gerçek olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ama sizde haklısınız her şakada gerçeklik yokmu? Aslında şakayı biz değil czt zaten gidiyşiyle butun eskişehire şaka yapıyor.
    butun eskışehıre mı sem ıyımısın serhan bı ul yı geçtı başka kımı geçtı ??????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun eskışehıre mı sem ıyımısın serhan bı ul yı geçtı başka kımı geçtı ??????
    bunu rahat rahat soyluyorsan ne mutlu metin siz başka yerde çok güzel konuşuyorsunuz czt kuruyoruz czt için s3 aldık diyorsunuz. Czt keşke bu kadar yürümeseydi sizde araba arama derdini düşüp s3 almasaydınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu rahat rahat soyluyorsan ne mutlu metin siz başka yerde çok güzel konuşuyorsunuz czt kuruyoruz czt için s3 aldık diyorsunuz. Czt keşke bu kadar yürümeseydi sizde araba arama derdini düşüp s3 almasaydınız.
    ha ha ha buna gulerım ya agzın var ya hıc susmuyor helal olsun sana bır sunu unutma zm zaten gecıyor reg varken bır allahın kulu deneyelım demdı geçıyordu zaten gel a6 tımız var denıyelım bız s3 u kenarda dursun garajımız şenlesın dıye aldık czt falan yavaş kalır be serhan vıdeolarda geçıp geçıp durmus zaten hahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın ağzın harbı ıyı laf yapıyo sana laf soylenmez sız kıng sınzı sen ankarada cok koşturmusun bız gerı yapalım ozaman nedıyoruz maşallah deneyen araçlara dıyoruz ıyı geceler hepınıze))

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu videolar baya eski kesin bi mevzu cikti tece dustu videolar
    Zm gecmesi gerekiyomus gecmis bence sonuc sapitmayin colt heycanli bu aralar
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhan maşallah dostum DD czt formunda

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Czt'ye Maşallah o speclerde şaşırtmadı bence..
    Allah kaza bela vermesin..
    Edeple gelen, lütufla gider.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Czt buyuk cooler ve walbro benzin pompasi.
    Acik acik soleyim.bi czt bu speclerle bole yurumesi cok mantiksiz geldi bana.
    Ayrica cooler stage 2 gecisinin baslangicidir.
    Yazilim olmadan cooler buyutup asiri sogmasini saglarsan aracin lag a duser guc almayi birak arac geri bile duser.
    Ne hic bi yer stage 1 olmadan cooler yapar nede bi arac sahibi bole bi sacmalik yapar.
    Anlam veremedim.gunumuzde ciddi yuruyen czt lerde bile oem cooler mevcut.

Bu islerden iyi anlayan biri daha net bsyler yazarsa sewinirim ..
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece 3nüzüde ayrı ayrı aradım. bırakın polemik yapmayı videolar konuşsun. serhan elindeki videoları paylaşmış, sizlerdeki videolarıda sizler paylaşırsınız olur biter. tartışma yaratmayın sizlerin şahsına birşey diyorsa eyvallah adam konunun başına yazmış (Speclerde eksiklik veya fazla varsa düzeltilir.) eksik noksan fazla olan malzemeleri söyleyin çıkartsın ayrıca (Yorum yapılırken kırıcı olmadan yapılırsa teşekkürler... ) diye ibare kullanmış siz kendiniz ortalığı karıştırıyorsunuz. aranızdaki sorun problem varsa birebir halletmeye çalışın, muhabbetleri başka yerlere taşımayın. UL de conta yazdı yoksa uyarırsın siler kapakta taşlama varsa ekletirsin birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz. yazılarınızda birbirinizi kırıcı yazılar yazmassanız sevinirim. sizlerinde elinizde videoları paylaşırsınız bizlerde keyifle izleriz ve yorumlarımızı yaparız.

Deneyen araçlara maşallah...
    O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.

ernc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece 3nüzüde ayrı ayrı aradım. bırakın polemik yapmayı videolar konuşsun. serhan elindeki videoları paylaşmış, sizlerdeki videolarıda sizler paylaşırsınız olur biter. tartışma yaratmayın sizlerin şahsına birşey diyorsa eyvallah adam konunun başına yazmış (Speclerde eksiklik veya fazla varsa düzeltilir.) eksik noksan fazla olan malzemeleri söyleyin çıkartsın ayrıca (Yorum yapılırken kırıcı olmadan yapılırsa teşekkürler... ) diye ibare kullanmış siz kendiniz ortalığı karıştırıyorsunuz. aranızdaki sorun problem varsa birebir halletmeye çalışın, muhabbetleri başka yerlere taşımayın. UL de conta yazdı yoksa uyarırsın siler kapakta taşlama varsa ekletirsin birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz. yazılarınızda birbirinizi kırıcı yazılar yazmassanız sevinirim. sizlerinde elinizde videoları paylaşırsınız bizlerde keyifle izleriz ve yorumlarımızı yaparız.

Deneyen araçlara maşallah...
    savaşmayın sevişin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)