ben nedense eskışehırde hıç yarışan honda goremedım ya okada r paralar dokuldu deneyen hıc gorulmedı uzayda pıst varda bızımmı haberımız yokkkıı hahahah
Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ
kım nerderse desın araçların güçleri ortada vıdeolar ortada bız hep burdayız herzaman kralıylada denerız sıkıntı yok geçılme korkusu olup kara kara duşunenler yıne duşunsun)) herkese ıyı geceler ul 106 gti
)))
Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ
Biz bazıları gibi babamıza kredi çektirip paralar dökmedik dişimizle tırnağımızla alın terimizle yaptık.Millete borç yapıp araba yüklemedik.Borcumuz olduğunda da huzurlu bi şekilde uyumadık.En son Allah'a sığındım.Oda çok büyük.Şanzımanını kırıverdi.Benim bu sitede ne zaman video koyduğumu gördün??? Benim Eskişehir'de kimlerle yarıştığımı,arabadan koltuk sökmeyip,yakıt koymayıp yarıştığımı herkes biliyor.Ben kendi klasmanlarımla denedim.Sizin gibi üst sınıflarla deneyip daha doğrusu kedi gibi erişemiyeceğim ciğerlere uzanmadım.106 larla denedim senlede denedim arkandan bikaç boy geldim bunu da inkar etmedim.Ayrıca şu anda arabamda gaz kelebeği&neptune ve ayar yok.Senin gibi CZT'ye geçilipte 3 boy geçtim demedim.Şahitler bu sayfada.Biz geçilirsek geçildik diyoruz ve başkasının yüklü arabasına sığınmıyoruz.For Example: UL geçildiği anda ZM...
Uzayda keşke dediğin gibi pist olsaydı.Sevgili Fatih Abi'nin tabiriyle baheleee!Uzayda keşke pist olaydı deneyeydik gardaaaşşşş.Czt yanına bi Neil ARMSTRONG'u alıp 2 kişi yarışır ve seni orada da geçerdi...Nasa'da arkandan videounu koyardı ul nin geçildiği an diye
....
ha ha ha buna gulerım ya agzın var ya hıc susmuyor helal olsun sana bır sunu unutma zm zaten gecıyor reg varken bır allahın kulu deneyelım demdı geçıyordu zaten gel a6 tımız var denıyelım bız s3 u kenarda dursun garajımız şenlesın dıye aldık czt falan yavaş kalır be serhan vıdeolarda geçıp geçıp durmus zaten hahahaha
senın ağzın harbı ıyı laf yapıyo sana laf soylenmez sız kıng sınzı sen ankarada cok koşturmusun bız gerı yapalım ozaman nedıyoruz maşallah deneyen araçlara dıyoruz ıyı geceler hepınıze))
Serhan maşallah dostum DD czt formunda![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Czt'ye Maşallah o speclerde şaşırtmadı bence..
Allah kaza bela vermesin..
Edeple gelen, lütufla gider.
Czt buyuk cooler ve walbro benzin pompasi.
Acik acik soleyim.bi czt bu speclerle bole yurumesi cok mantiksiz geldi bana.
Ayrica cooler stage 2 gecisinin baslangicidir.
Yazilim olmadan cooler buyutup asiri sogmasini saglarsan aracin lag a duser guc almayi birak arac geri bile duser.
Ne hic bi yer stage 1 olmadan cooler yapar nede bi arac sahibi bole bi sacmalik yapar.
Anlam veremedim.gunumuzde ciddi yuruyen czt lerde bile oem cooler mevcut.
Bu islerden iyi anlayan biri daha net bsyler yazarsa sewinirim ..
İnstagram:
guven_arabacioglu
Dün gece 3nüzüde ayrı ayrı aradım. bırakın polemik yapmayı videolar konuşsun. serhan elindeki videoları paylaşmış, sizlerdeki videolarıda sizler paylaşırsınız olur biter. tartışma yaratmayın sizlerin şahsına birşey diyorsa eyvallah adam konunun başına yazmış (Speclerde eksiklik veya fazla varsa düzeltilir.) eksik noksan fazla olan malzemeleri söyleyin çıkartsın ayrıca (Yorum yapılırken kırıcı olmadan yapılırsa teşekkürler... ) diye ibare kullanmış siz kendiniz ortalığı karıştırıyorsunuz. aranızdaki sorun problem varsa birebir halletmeye çalışın, muhabbetleri başka yerlere taşımayın. UL de conta yazdı yoksa uyarırsın siler kapakta taşlama varsa ekletirsinbirbirinizin yüzüne bakıyorsunuz. yazılarınızda birbirinizi kırıcı yazılar yazmassanız sevinirim. sizlerinde elinizde videoları paylaşırsınız bizlerde keyifle izleriz ve yorumlarımızı yaparız.
Deneyen araçlara maşallah...
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)