Tamamdır,çok merak ettim aracını ,mutlaka denemek istiyorum ,benden haber bekle ozaman,sen veya ben gelirim anlaşırız orasını problem yok .
Bir yerden başlıyacaktım, kısmet seninle başlamakmış;
Hayırlısı diyelim...!!!
Tamamdır,çok merak ettim aracını ,mutlaka denemek istiyorum ,benden haber bekle ozaman,sen veya ben gelirim anlaşırız orasını problem yok .
Bir yerden başlıyacaktım, kısmet seninle başlamakmış;
Hayırlısı diyelim...!!!
Estafurullah kardeşim ,yazlım yapılması için gereken bi kablo ,yükledik araçları hazır ama kablo olmadığı için güncelliyemiyoruz.şu anda yolda kısa sürede gelecek inşallah ozaman denemeler sorunsuz olacak....!!!
valla bizden dbn yok kadran istiosan buyur bu benim uzun şanzımanlı halim (3.vites 200 ü geçiyorum zaten) şimdi orjinal şanzımanım takılı tekrar çeker bakarız.
SS megane F7R - YouTube
buda chipli f7r ımız
Megane coach Tc F7r 40-220 . - YouTube
bak bunuda az önce buldum 234hp czt 358 tork yazıyor ne kadar doğru bilemem kıyaslamak istersinbelki
http://www.youtube.com/watch?v=EV38_soVrEg
Buda benim sattigim filtre egzoz( son orjinal )
TD megane F7R 0-200 - YouTube
İnstagram:
guven_arabacioglu
Turbodan anlamadıgın çok belli cztde cooler girmeye gerek yok turbo değiştirmiceksen , emsal czt ile denedim kişilere takılı kalmam eş dost ortamında arabamım giderini biliyorum , Özhan abide headers son yazılım var deneyin görelim.
Bone stock czt 198 hp aldı dynodynamics"te .
Özhan abi link attım kabloyu siz bulmussunuz zaten biz kendi yazılımlarımızda kullanırız ortak alalım.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
f7r olan arkadaş bir tane kendi aracının videosunu yüklermisin yada başka bir aracla denerken yada yarışırken olan videon varmı yada yüklermisin bizde görelim şu giderli aracını yabancıyımda buralarda görmek isteriz)czt ler bu aralarda delirdi vallla küçük diye herkez gider yapıyor ama sonrasında gecilince ortam bozuluyor neyse maşşallah czt ye
))
Dr.Ecu EcuTunıng
BİR GÜN ÖLÜRSEM TABUTUMU 4 KİŞİ TAŞIYACAK YA, ÖNDEKİLER 1.60 BOYLARINDA ARKADAKİLER 1.90 BOYLARINDA OLSUN MAKSAT ÖN BİRAZ BASIK DURSUN
görkem sen geçersin ozaman heralde bu videodakinibaksana egzos gereksiz cooler altları gebertir falan filan turbodanda baya anlıon sen
aracında bu engin tecrübelerine ve bilgilerine dayanarak yaptığın bir işlem varmı videodaki czt ci arkadaş boşa yırtınmış okadar 76 lık egzos büyük cooller falan hiç gereksiz şeyler bunlar stock a dönse bi 5 boyu daha var Allah bilir
şaka olarak yazmış o arkadaşgüven daha snradan..
aracımın giderli olduğunu yazdığımı hatırlamıyorum aksine kıçı kırık bi atmosferik f7r büyütmeye gerek yok altı üstü renoooulttt
ben sadece hızlı olan bir czt ile denemek istediğimi söyledim. bu sana göre giderli demek oluyorsa giderlidir ne bilim
edit : video son halimle yok uzun şanzımanlı halimle var istersen youtube ye ss f7r yazıp araştırırsın
özhan abinin cooler dan bahsetmiyorum zaten
videodaki czt nin specler senin engin bilgilerinle ters düşüo sen ya biraz daha araştır yada bilmediğin konularda sus adam senin dediklerine göre aracı ileri götüreceğine geri götürmüş
76 lık yaramazmışmış büyük coolerdan turbo değişmeden bi halt olmazmışmış falandenedinmi ?
konudaki czt boşa koymuş onları onlardan başka bişi yok zaten arabada hiçbiride bi halta yaramıo demekki söksün adam boşa masraf
aracı oem e döndürsün araba ztn hızlıymış oem takınca uçar heralde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)