Biz rolinglerde 270 e kadar basmayı pek yeğlemiyoruz ;) Zaten yollarda imkan vermiyo..
Ayrıca yakın gittikleri sürece atmosferik ellenmemiş ile herhangi bir turbo denenir gayette güzel olur ;)
Printable View
Portekizli heriflerin typerlarla yaptığı gibi 260-270 gidilecek kadar uzun düzlükler olursa denenir ama ..ben 240 dan sonra tırsıyorum :)
60-130mph pull en guzeli ;)
Konunun corsa ile alakası yok ama o corsada dizel adına yapılabilecek hersey vardı, turbosu ve basıncına kadar herseyi maximumdaydı...
Iyyn -rs rollinglerini streetfire dan takip ediorum allah kaza bela vermesin denemelerinin dewamını beklioruz ayrıca güzel güzel tartışmak varken biraz gergin bir ortam oluşmuş ben derim ki bu muhabbetlerden kırgınlık oluşmasın güzel güzel tartışılsın reşit abi sana da ayrıca sewgiler beni unuttun aramadın biliosun:)
Arkadaşlar Yorum Yapmışsınız Ama Hiç Sıfırdan Kalkıp M3 'ü Geçme Şerefine Nail Olabildinizmi?Sıfırdan Kalkmak İsterseniz Tekrar Kalkarız...Eğer Geçerseniz O Akşamki Verdiğiniz 100'ER €'ları Geri Vercez...Saygılarımla RECEP İVEDİK..............
m3 cabriomuzda geldiii :)... hoş geldin birader ;)