Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Maşallah 2 aracımızada düzlük yokmu düzlük4ün sonu 5 in başlangıcı
hani 5 e oturtan "oturtur" kavramını görmek istiyoruzda![]()
Sizi gidi tünnelciler siziaksiyon videolarınız nerede? MAŞALLAH king araçlarınıza
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Tesekkurler ömerim ,araclarimiza masallah kanka cok guzel ve anlamli bir gece oldu KKing cok basarili oldu gorduk hepimiz 4-5 atari tatminkar![]()
04' Red RR TypeR ..
Elimde olan videolari aksam paylasicam sari s3 te guzel videolar yakalamistir sanirim oda paylasirsa guzel olur.
04' Red RR TypeR ..
Tünel RollingAraçlar ve sahiplerine tebrikler.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Boc la deneye deneye bir hal olduk zaten gecenin yildizlari TJ ile KK oldu bence
TJ kendi spec lerinde cok duzgun yuruyor masallah KK nin da o eski halinden eser yok simdi
Tj yururu herkesin hosuna gitti sen guray abi ye bi sor yunus fikirlerin olussun
Bizden kimse de (tj-kk-gp) arabayi akitipta ikinci kornada gaza oturmadi
Ken block a da mektup yazdim bir daha ki denemeye yanima gelicek![]()
04' Red RR TypeR ..
Siralama
1 tj
2 gp
3 boc
4 kk
Videolarda belli zaten lafla siralamayi degistirmeye kalkmayalim
Bak kardesim gectin bocu laf yok facede o videoyu attim hala ikinci kornada nerde basmisiz ? Bendeki olan videolarda niye oyle bisey yok ?
Ortaligin gerilmesini istemiyorum ama sana atisan satasan yok bocla ne derdin var hala laf sokmaya calisiyosun ayip oluyo girme boyle seylere ben ustume dusen adamligi yaptim tj beni ne kadar gectiyse asagi yukari sende o kadar gectin videoyuda paylastim
Onemli olan arabalar degil kisiliktir alti ustu hurda yigini sonucta kalp kirmanin bi manasi yok bidaha senin aracin hakkinda yorum yapmiyorum sende oyle yap...
Volkan bunu güray da söyledi kardeşim oda aynı dertten müzdaripti.
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)