User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
127 sonuçtan 115 ile 127 arası

Konu: FA cupra-DD czt-scirocco ( eskisehir turu)

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle saolun teşekkür ederim.Herşeye savunmaya geçmek değil kendisi benim abim.Eskişehirede çorludan kalkıp birlikte gittik o yüzden yazıyor.Bizim amacımız 2013 ün farkını göstermek yaklaşık 4 aydır falan.Herkes kabullenmek yerine aracın orj değil stock değil gibi şeyler deniyordu.Yani herhangi bir rekabet falan değil zaten hepimiz vag grubuyuz.Rocco en sevdigim araçlardan biridir hatta cuprayı satsam vag alsam direk gider rocco alırım.ve gidişleride bi okadar biliniyor katılıyorum.DP DV i biliyorum.o gün hatta özellikle downpipemı yoksa dump valve mi dedim söylenirken dil sürtüşebiliyor çünkü çok benziyor birbirine telaffuz ederken.DV cevabını aldık o yüzden.Tatsızlık veya tartışmaya hiç gerek yok varsın dv olmasın veya dp olsun maksat dostluk ve teknik şeylerin konuşulması paylaşılması.Ben tekrar teşekkür ediyorum saolun.
    Tartışmalık bir şey yok canım. arabanın nasıl gittiğine inanmayan zaten cupraya binmemiştir hiç. o yüzden kulaklarını tıka, boşver. Ama biz de kendi arabalarımızın nasıl gittiğini biliyoruz, bir de teknik durumlar da var.

yineliyorum, aracın çok güzel. Stock-stock veya yazılımlı-yazılımlı denemelerde araya güzel bir fark açarsın. ama bu denemendeki rocco da 210 hp gibi gitmiyor. Abin buna inanmak istemiyor sadece.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen neden bu kadar savunmaya geçiyorsun? Aracın sahibi ne kadar efendi, sen öve öve bitiremedin. yeni ibiza cupraların ne kadar güzel gittiğini herkes biliyor zaten. stock rocco ile stock ibiza cupra arasında güzel bir fark olacağı zaten biraz düşünen adamın kabul edeceği bir şey. ama sağlıklı yazılım, dp+dv+filtre olan bir rocconun da nasıl gittiği biliniyor.

Kardeşim araban cidden çok güzel nazar değmesin. özellikle 2013 lerin motor sesine hayran kaldım.

Bu arada;
    dv = dump valve
    dp = downpipe
    Ove ove biteremedim ?
    Muhabet disinda kaldigin icin sanirim yanlis dusunce icerisindesin.
    Biz eskisehir'deyken ertesi gece 60 km yol gidip araci gosterdik arkadaslara.niye biliomsun down pipe var dediler egzoz filtre vs var dediler ( ki sessiz giden bi arabada nasil egzoz olur oda ayri bisey) yani biz cupra'da spec gizliorz roccoda spec arttirioz gibi oldu.orda bi dunya insan wardi tsi dan anlayan.demek ki 2013 cupra'larin nasil gittigi herkes tarafindan bilinmiomus dimi.
    Yeterince aciklayici oldu mu ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ove ove biteremedim ?
    Muhabet disinda kaldigin icin sanirim yanlis dusunce icerisindesin.
    Biz eskisehir'deyken ertesi gece 60 km yol gidip araci gosterdik arkadaslara.niye biliomsun down pipe var dediler egzoz filtre vs var dediler ( ki sessiz giden bi arabada nasil egzoz olur oda ayri bisey) yani biz cupra'da spec gizliorz roccoda spec arttirioz gibi oldu.orda bi dunya insan wardi tsi dan anlayan.demek ki 2013 cupra'larin nasil gittigi herkes tarafindan bilinmiomus dimi.
    Yeterince aciklayici oldu mu ?
    cupra ya laf ediyorlar diyorsun, sen de yeterince verimli gitmeyen bir roccoyu gidiyormuş gibi lanse ediyorsun. neyse dediğin gibi ben muhabbet dışında olduğum için yanlış anlıyorum seni demekki

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya yazmayayım dedim ama açıklık getireyim herkes dp nin dv nin ne olduğunu çok iyi biliyo o günde abim gibi sevdiğim adamların hatrına geldim oraya gelirkende dv de yani dump valvede sıkıntı olduğunu ama aracın nasıl gittiğini görmek için onun hatrına geldiğimi belirttim orada gayet güzel dostane denemeler oldu benim oraya gelmekteki amacım ne kimseyi geçmek nede polemiklere girmekti denedik sonucumuzu gördük aracı vas a bağladığımda loglarda %15 gibi bi basınç kaybı yaşıyorum bunun nedenini dv yi kendi takmama bağlıyorum ve tsi kullanıcıları iyi bilir sesli tip dvlerde yayın kısmı gres yağıyla uzun süre yağlanmadığı zaman kaçırmalar yapabiliyor burda kimsenin kimsenin kalbini kırmasına tartışmasına kimsenin birini savunmasına bence gerek yok her iki aracında nasıl gittiğini normal şartlarda sağlıklı şartlarda herkes tarafından biliniyor bazılarının hayallerini süsleyen araçlarımız var bence bunun keyfini çıkaralım bir gün yine gelin özellikle benim misafirim olun deneyelim artılarımızı eksilerimizi görelim gerekirse sağlıcakla kalın

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cupra ya laf ediyorlar diyorsun, sen de yeterince verimli gitmeyen bir roccoyu gidiyormuş gibi lanse ediyorsun. neyse dediğin gibi ben muhabbet dışında olduğum için yanlış anlıyorum seni demekki
    Herhangi bi tartisma falan soz konusu deil zaten.arkadas belirtmis ufak tefek problemleri varmis ins. halleder en yakin zamanda.
    Suana kadar bu arkadasla beraber 3 tane rocco denk geldi bu hp lerde hemen hemen 3 u de ayni gidio bu demek deildir ki ayni speclerde daha hizlisi yok.illaki vardir idda etmiorz.muhabetler biraz farkliydi hepsi bu
    Biraz atisir gibi olduk senle yanlis anlasildiysam kusura bakma
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YasinTEMUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya yazmayayım dedim ama açıklık getireyim herkes dp nin dv nin ne olduğunu çok iyi biliyo o günde abim gibi sevdiğim adamların hatrına geldim oraya gelirkende dv de yani dump valvede sıkıntı olduğunu ama aracın nasıl gittiğini görmek için onun hatrına geldiğimi belirttim orada gayet güzel dostane denemeler oldu benim oraya gelmekteki amacım ne kimseyi geçmek nede polemiklere girmekti denedik sonucumuzu gördük aracı vas a bağladığımda loglarda %15 gibi bi basınç kaybı yaşıyorum bunun nedenini dv yi kendi takmama bağlıyorum ve tsi kullanıcıları iyi bilir sesli tip dvlerde yayın kısmı gres yağıyla uzun süre yağlanmadığı zaman kaçırmalar yapabiliyor burda kimsenin kimsenin kalbini kırmasına tartışmasına kimsenin birini savunmasına bence gerek yok her iki aracında nasıl gittiğini normal şartlarda sağlıklı şartlarda herkes tarafından biliniyor bazılarının hayallerini süsleyen araçlarımız var bence bunun keyfini çıkaralım bir gün yine gelin özellikle benim misafirim olun deneyelim artılarımızı eksilerimizi görelim gerekirse sağlıcakla kalın
    önceki postlarımdada demiştim o karışıklıkta hengamede ben gerçekten hatırlamıyorum kaçak oldugunu söylediğinizi.Bende o gün eskişehire geldim 5 saat yol eve uğramadan direk sizinle denedim hatta bagajdakilerimi forestera aktardım makinem falanda orda kalmışYolumuzun düştüğü en kısa zamanda tekrar deneriz eksikler gittikten sonra hiç problem değil maksat dostluk kazansın.ben teşekkür derim denediğiniz ve geldiğiniz için.Görüşmek üzere tekrar
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herhangi bi tartisma falan soz konusu deil zaten.arkadas belirtmis ufak tefek problemleri varmis ins. halleder en yakin zamanda.
    Suana kadar bu arkadasla beraber 3 tane rocco denk geldi bu hp lerde hemen hemen 3 u de ayni gidio bu demek deildir ki ayni speclerde daha hizlisi yok.illaki vardir idda etmiorz.muhabetler biraz farkliydi hepsi bu
    Biraz atisir gibi olduk senle yanlis anlasildiysam kusura bakma
    yok yahu ne atışması efendi efendi yazıyoruz ikimizde

Tekrardan iki araca da maşallah.

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim aynen dediğiniz gibi büyük hengame vardı karışıklık vardı hatta dediğim zaman yine bi dp dv karışıklığı oldu sen boğazdan mı kaçırıyo diye sormuştun down pipe anlayıp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen aynen o bölümler çok hızlı gerçekleşti ondan oldu hep bu muhabbetler

Belly Detail

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roccoyla denenen video gaz keserek gelen araç czt mi ? Araçlara Maşallah
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arabasızadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roccoyla denenen video gaz keserek gelen araç czt mi ? Araçlara Maşallah
    teşekkürler saolun.cam car'ı soruyorsanız araç audi s3

Belly Detail

tigerland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara FA fena ilerliyor her geçen gün hızlanıyor.. Kazasız belasız
    208 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tigerland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara FA fena ilerliyor her geçen gün hızlanıyor.. Kazasız belasız
    Saol erbin tesekkur ederim.Valla hep ayniydi malesef daha fazla hizlandiramiyoruz keske hizlandirabilsek..

Belly Detail

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)