Araç 12,5 cr piston , 286/280 egzntk , itb
Stock sıfır motor yapılmış bir f7r ölçümü 175 civarıydı
Aynı ölçüm saati ile farkı görmek amacıyla SS f7r ı ölçtük çıkan değer yüzümüzü güldürdü
https://www.facebook.com/photo.php?v...50928240&saved
Araç 12,5 cr piston , 286/280 egzntk , itb
Stock sıfır motor yapılmış bir f7r ölçümü 175 civarıydı
Aynı ölçüm saati ile farkı görmek amacıyla SS f7r ı ölçtük çıkan değer yüzümüzü güldürdü
https://www.facebook.com/photo.php?v...50928240&saved
saolasın serhan
aynen stock motor sıkıştırmasına göre yaklaşık 100 psi civarı artış olmuş kompresyonda
araçtan araca göre değerler değişiyor
örneğin clio rs in sağlıklı bir stock motoru 190 civarı verir oem sıkıştırması 11.1
f7r sıfır motor zaten 175-180 en iyi hali oem sıkıştırması 9.8
gsi lardada oem sıkıştırmaya göre bu civar yada sıkıştırma fazlaysa bunların biraz daha üstünü verir 210 çok çok iyi stock sıkıştırma ise
Tahminlerden fazla cikan bi deger oldu bizim icin masallah diyelim okan insallah Ayarlar bittigindede keyifle gazlanicak bi f7r olucak![]()
evlat bu renaultlar ya masallah
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
biraz fazla geldi bana sıkıntı yaşamazsın inşallah..
Crm performance
Okan olm sen motoru karanlıkta yanlız yakalayıp kuytuda mı sıkıştırdın bu ne
Yakışır kardeşime. Çok merak ediyorum şu yavrunun gidişini. Çıkar artık şunu rollere hadi.
o videolardan dahada iyi olacak şimdi inş
bizde ilk önce şaşırdık ama egzantrik egzos subap açma farklılıkları ve orjinalden az olan 9.8 sıkıştırmaya göre baya fazla 12,5 sıkıştırmanın etkisi diye düşünüyoruz.
teşekkürler
abi valla videodada yazdığı gibi keser sapı araba resmen hadi roll e çıkarın beni dio biz hiç sıkıştırmadık kendinden ciğer
MagicPerformance Murat aracın son beyin ayarlarını yapıyor kısmetse 1 haftaya gazlıyor olacaz zaten rodajıda bitirdik belki bu haftasonu gazlıyor oluruz bellimi olur![]()
Masallah okan'cim artik yollara cikma zamanin gelmis cok tatil yaptin
Nazar degmesin SS'e ..
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)