User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 122 tsi ufak bi hızlanma

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nası bosa gıden 13 sanıye?
    Yani boşa çekilmiş bi anlamı olmayan bi video anlamında söylemiş gerçekte benimdde hayatımın 13 saniyesi boşa gitti izleyerek

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izlemeseydınız o zaman kımse ızlemek zorunda degıl adam kendı capında kendı zevkıne gore basmıs vıdeo koymus zorunlumusunuz ızlemek ıcın herkesın aracı t yper gıbı gıdıcek dıye bı kaıde yok adamın arabası bu kadar gıdıyo napsın ayıp denen bısıy var

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izlemeseydınız o zaman kımse ızlemek zorunda degıl adam kendı capında kendı zevkıne gore basmıs vıdeo koymus zorunlumusunuz ızlemek ıcın herkesın aracı t yper gıbı gıdıcek dıye bı kaıde yok adamın arabası bu kadar gıdıyo napsın ayıp denen bısıy var
    sakin ol kardeşim..videoyu izlemeden ne olduğunu anlayamıyoruz kusura bakma..hani bu sitede de hep gazlama videoları olunca bana çok sade geldi..yani herhangi bir hafif ticari ile de aynı video çekilebilir
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Piscocuk
    Sadece hizli arabalarin videosu cekip koyulcak diye bisey yok ben cektim paylasmak istedim. Caldigim 13 saniyeniz.icin ozur.dilerim.

Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufak bi hızlanmadan çok Ufaktan aracın canını çıkarmışın gibi..

Sıkıştırılmış Ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devirlerde vites attırmak son derece zararlı umarım sadece bi seferlik video cekimi için bu kadar yüksek devirde vites attırmısındır. Sürekli yapıyorsan bunu en kısa zamanda turbonu ve diger tüm mekanik aksamları eline alman garantidir..

Kazasız belasız sürüşler.
    Tesekur ederim. Normalde boyle kullanmiyorum tabiki video amacli biseydi sadece gece yol bosken cekmek istedim, gazlama amaçlı 3-4 kez sıktım zaten o da 5200de vites atıyorum
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Piscocuk
    Sadece hizli arabalarin videosu cekip koyulcak diye bisey yok ben cektim paylasmak istedim. Caldigim 13 saniyeniz.icin ozur.dilerim.

Tesekur ederim. Normalde boyle kullanmiyorum tabiki video amacli biseydi sadece gece yol bosken cekmek istedim, gazlama amaçlı 3-4 kez sıktım zaten o da 5200de vites atıyorum
    takılma böyle şeylere kardeşim.bu tarz yorumlar buralarda çok normal sen yenisin galiba

amacım seni krımak değil öyle ufaktanda olsa insan bişeyler bekliyor..kim bilir sen nasıl bir ruh hali ve mutlulukla paylaştın haklısında ama bana çok boş geldi

asıl ben seni kırdıysam ben senden özürdilerim

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşa giden 13 saniye
    Yani boşa çekilmiş bi anlamı olmayan bi video anlamında söylemiş gerçekte benimdde hayatımın 13 saniyesi boşa gitti izleyerek
    O kaybettiğiniz 13 saniyede dünyayımı kurtaracaktınız ?

Video içinde arkadaşlar açıklamış.. Ufak turbolu araçlarda sıkıntı olur bu kadar devir çevirmek.. Biraz daha aşağılarda atarsan daha sağlıklı gittiğini göreceksin..

Bende dizelde 3800-4000 gibi atıyorum vitesi.. Çünkü o devirden sonra boşa dönüyormuş gibi oluyor. Araba gitmek istemiyor..

Maşallah aracına.. 122'lik güzel gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takılma böyle şeylere kardeşim.bu tarz yorumlar buralarda çok normal sen yenisin galiba

amacım seni krımak değil öyle ufaktanda olsa insan bişeyler bekliyor..kim bilir sen nasıl bir ruh hali ve mutlulukla paylaştın haklısında ama bana çok boş geldi

asıl ben seni kırdıysam ben senden özürdilerim
    yok yeni degilim devamlı takipteyim forumu Üyelik Tarihi: Aug 2010

kırılma darılma falan oldugu yok estağfurullah ben sadece çektim ve paylaşmak istedim boş geldiyse de böyle yorum yapmak hoş olmuyo.

Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah aracına.. 122'lik güzel gidiyor
    teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda ne çok boş yorum yapan insan var . Maşallah kardeş bence güzel hızlanıyor aracın kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda ne çok boş yorum yapan insan var . Maşallah kardeş bence güzel hızlanıyor aracın kazasız belasız
    şu yorumunu aynaya bakarak sesli söyle

biz konu sahibi ile ikili görüşmemizi yaptık 3. olmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senin şahsına karşı hiç bişey söylemedim abi neden üstüne alınıyorsun ki + olarak hem özelden pm atıyorsun hemde buraya yazıyorsun benim sana söylediğimi nerden çıkardın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeş bence güzel hızlanıyor aracın kazasız belasız
    teşekür ederim

ANIL ERCAN
    Misafir
    ben senin şahsına karşı hiç bişey söylemedim abi neden üstüne alınıyorsun ki + olarak hem özelden pm atıyorsun hemde buraya yazıyorsun benim sana söylediğimi nerden çıkardın
    Ozaman bana söyledin senden hala boş yorum atan varmı acaba su post'a ?

Ben demişimki Sıkıştırılmış ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devir çevirmek son derece saglıksız motor mekanik turbo piston vs. her yonden zararlı demişim sen kendinden 6 yas büyük birine diyosunki ne kadar boş yorum yapan insan var forumda? Bu söyledigimin neresi boş ?

Sen kısa pantolonla Mahallede taso oynarken, çocuklar duymasın çıkartmaları toplarken, Ben TR Tuning, Tuning türkiye dergilerini alır üşenmeden sonuna kadar defalarca okur bilgi edinirdim.

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah bende 122 lik 6 kasa kullanıcısıyım vites geçişi hariç süper vallaha ben elimde de kalsa zıpof
    artık corc-i zamanı cdti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada passat 122hp tsı'da 1.vites 6bin devir 2. vites 5bin devirde vites atılırsa 0-100 9 saniye çıkıyor diyorlar.Hep aklımda deneyeceğim ama unutuyorum.Eğer gerçekse çok iyi bir değer 9 saniye

Yüksek devir konusunda da yazılanlar doğru, 5500den sonra pek bir şey değişmiyor.İnsan anlıyor aracın boşa döndüğünü.Keza diğer aracımız 1.4 TDI PD fabiada öyle 4200den sonra ölü.Max hp devrinin 200-300devir yukarısında vites atmak bence en mantıklısı.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim videoya gereksiz diye eleştiri yapan 2 kişi var , biri 23 biri 30 yaşında. Kelimelerini düzgün seçersen sonradan abi ben sana mı dedim ya niye kızdınız şşimdi demek durumunda kalmazsın..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim vites sıkıntısını 122lik tsi leonda bende yasadim bu kadar fark ettirmese de kasiyordu . Devirlerde o kadar maksimum limiti gormenin manasi yok hızlanma icin bence yine de sen bilirsin . Kazasiz belasiz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Yani boşa çekilmiş bi anlamı olmayan bi video anlamında söylemiş gerçekte benimdde hayatımın 13 saniyesi boşa gitti izleyerek ''
    Ozaman bana söyledin senden hala boş yorum atan varmı acaba su post'a ?

Ben demişimki Sıkıştırılmış ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devir çevirmek son derece saglıksız motor mekanik turbo piston vs. her yonden zararlı demişim sen kendinden 6 yas büyük birine diyosunki ne kadar boş yorum yapan insan var forumda? Bu söyledigimin neresi boş ?

Sen kısa pantolonla Mahallede taso oynarken, çocuklar duymasın çıkartmaları toplarken, Ben TR Tuning, Tuning türkiye dergilerini alır üşenmeden sonuna kadar defalarca okur bilgi edinirdim.
    bence edindiğiniz bilgileri tekrar gözden geçirin. üstte alıntı yaptığım postu ben yazmadım öyle değilmi ? sizin devir cevirmeyle alakalı olan sözünüzle alakalı herhangi bişey söylemedim ben

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah golf 122 likler baya iyi gidiyo.
    Bizde Focusun makyajlı makyajsız kasasını kullandık vitesi hızlı atınca 3 e geçiremiyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufak bi hızlanmadan çok Ufaktan aracın canını çıkarmışın gibi..

Sıkıştırılmış Ufak hacimli turbo beslemeli araçlarda yüksek devirlerde vites attırmak son derece zararlı umarım sadece bi seferlik video cekimi için bu kadar yüksek devirde vites attırmısındır. Sürekli yapıyorsan bunu en kısa zamanda turbonu ve diger tüm mekanik aksamları eline alman garantidir..

Kazasız belasız sürüşler.
    Allah allah bunu bilmiyordum ?
    Reno değil bu bunun turbosunu bozamazsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)