bende cok merak edıyorum son ıptalını merakla takipteyim![]()
Bu sefer dynoya çıktığımda roller test bench modunuda açıp çıkacağım.
Adamlar sırf dyno için mod yapmışlar,bakalım arkalar durup,önler dönerken ekstra birşey söyleyecekmi bize roll mode![]()
![]()
Maşallah. 7 ler çok dengesiz gidiyor
Bu taraflara yolunuz düşerse mutla. denemek isterim. Buralarda bulamiyorum 1.2 ile Nasil yürür çok merak ediyorum .. Kazasiz belasiz
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Adamlar 5 ileri yapcaz diye hayvansı bir şekilde uzun tutmuş vites oranlarını.Ne var 4 ve 5 ten biraz kesip 6 ileri yapsan, hem böylece daha rahat hızlanır diye düşünüyorum.
1.4 tsi ile denediğimizde 2.vites 50'de ben yarım boy kafa çıkarıyorum,3'e attığım an yanıma tsi geliyor.Sonra yarım boy açmaya başlıyor...Gerisi yokŞehir içinde öylesine denediğimizden dolayı uzunu yok.Bir ara videoya çeker koyarız.
Ama golf6 1.6 tdi ile 1.4 tsi denemelerimiz vardı
Leon FR TSI 125hp(stock) vs Golf 6 1.6 TDI 105 Trendline Rolling and Top Speed Run (3) - YouTube
Leon FR TSI 125hp(stock) vs Golf 6 1.6 TDI 105 Trendline Rolling - YouTube
Mehmet Mert Erdogan - YouTube
Vallahi babamda focus dizel var 6 ileri.Arabanın 6.vitesi bile 5.vitesimden kısa.
Ben golf'e alıştığımdanmıdır bilmem şehir içinde 6 ileri focusla çok gereksiz bir şekilde vites değiştiriyorum.Yani bu çok saçma birşey bence.
Eğer 5000 devir çevirirse 275-280 km/h gibi bir hız yapıyorki 5.viteste buda çok uçuk bir rakam
Bu arada DSG'nin 7.vitesi ile benim 5.vitesimin uzunlukları aynı
Vesile ile stock olarak top speed konu başlığı altında kalsın,dönüş yaptığımda yazılımlanmak üzere görüşürüz
https://www.youtube.com/watch?v=gOa0...7ukKkkELoagADQ
arkadastada sıfır daha 30 bınde glf7 1.6 tdi 7 ılerı dsg var yarın yada musaıt bı gun cıkıp denıyecegız![]()
Golf6'im var iken denemistik.60 da bastigimizda 180e kadar 2 3 boy onde oluyordu focus.180den sonra ben golf6 ile gelip geciyordum ama oyle hemen gecemiyordu yavas yavas geliyordu..
Golf7de ise dedigim gibi, video yok malsef golf7de(var aslinda hepsinde ben ondeyim ama arkadas birinde gec basti, biridinde de vites kacirdi yuklemeye gerek yok).Golf6da eski bir video olması lazım acikmo bilmiyorum, degilse aksam acarim
YouTube
@mehmetmert yol ne güzelmiş baya sakin![]()
Bende 2 hafta önce leon 5f 1.6tdi dsg aldım şuan rodaj bitti denemek için bastım 1-2 kere 200e gelince kalıyo orda acaba limitör leona yine 190 mı sadece golf 7 lerdemi bu makinede limitör yok?
INFINITE PERFORMANCE
MQB Dizellerin hic birinde limitor yok, videoda belli degil ama bastigim yer rampa assagisi.Duzde 205 210 gibi kaliyor malesef.
Heleki 3 golf7 bastigimiz bir video var tam efsane, hepimiz 195 gibi falan kitlendik kaldikRuzgar yapan birbirini geçiyor
Eve gecmek uzereyim videolari duzenlerim
Focus videosunu açtım ne kadar kalitesizde olsa fikir verir en azından...
Gelelim tünel muhabbetineÇok zevkli bir gündü,arkadan basan geçiyordu
-3 araba basıyoruz,Araç kamerası benim aracım(TDI 105 manuel)
-Diğer 2'si TDI 105 DSG,kırmızıda Melih abinin aracında Susturucu iptali olduğu için ciddi geriye düşürdü sanırım
-Bu videoda kırmızı ile ben basıyoruz,arkamızdan diğer arkadaş.
Önce ben geçiyorum,ardından en arkadan basan arkadaş kırmızıya tünel yapıp onu geçiyor,sonra bana tünel yapmaya başlıyor.Dakika 1.27 gibi beni geçmeye başlıyor ama tünelimden çıktığı için bir anda hızı geri kesiliyor.Tabi bu arada en arkamızdan Melih abi tünel kasıyor,önce beyaz DSG'yi sonra Dakika 1.50 gibi ok gibi fırlayarak geçiyor ama tünel bittiği için fazla uzaklaşamıyor
https://www.youtube.com/watch?v=arY_1ym51VM
Bu videoda ise dönüşte basıyoruz,kornaları pek ayarlayamadık ama olsun.Diğer arkadaş gene arkamızdan basıyor bu arada.
Ben kırmızıyı geçiyorum,en arkadaki diğer DSG'de kırmızıyı geçiyor.Sonra bana tünel yapmaya başlıyor.58 saniyede beni geçiyor,tabi bu arada bende Melih abinin önüne geçtim Tünel yaptırmak için ona.Melih abide beni geçiyor.Sonra ben hepsine tünel yapıp hepsini geçiyorum
Biraz argo var ama arkadaşımla samimiyetimden kusura bakmayın
https://www.youtube.com/watch?v=ObvdU3W15c0
Yani diyeceğim düzde 205-210 max,biz genelde ya tırmandık ya indik.GPS hızı sol altta yazıyor,ben hepsini geçerken 204 falandı kadranım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)