Yok yanlış anladınız arkadaşa hırslı demedim,kim ve nere olursa olsun zevkine denerim(eğer hırs seziyim denemem manasında söyledim)
Malesef DB'im yok yakında olanda yok,ilk videodan görüldüğü üzere hızlanması.Döndüğümde vagcom ile ölçerim.Direkt CAN'den aldığı için bilgiyi daha net olur
Ben az önce leon'un sürelerini box ile ölçtüm. Merak ettiğim dsg ile manuel arasındaki fark o yüzden sormuştum. Dsg sanırım manuelden hızlıdır biraz?
INFINITE PERFORMANCE
Teknik veri olarak ikiside 10.7 saniye gözüküyor ama DSG'li 0'dan kalkıldığında malesef geride kalıyor.Çünkü 7 ileri DSG'de Launch Control yok :/ Manuelde ise tamamen sınırsız.Frenden çekip bir anda gaza basıncaya kadar zaman geçiyor malesef.Ama öyle aşırı bir fark olmuyor,bir arabanın burnu diğerinin kapısında falan kalıyor gene.Launch Control olsa 0-100'de DSG geçer diye düşünüyorum
Düzeltme yapamıyorum,atmak istediğim video
https://www.youtube.com/watch?v=EBLjj5apwq0
Bu veri doğrudur ben defalarca ölçtüm hep s modda ölçtüm 10.x sn civarları çıkıyo fakat manuele alınca hem yavaş vites atıyo s'e göre hemde daha yüksek devir çeviriyo, manuelde bende ölçtüğümde 11.4-11.5 çıkıyodu bu testte de öyle ölçülmüş olabilir.
Polo baya iyi çıkmış yapılanlardan sonra. Bu hafta yazılım yapıcaz bakalım leon kaç sn lere düşücek
INFINITE PERFORMANCE
Ayrica aracta hic duman yoknormlde iki arac 180 e kdr kafa burun gdyolarmis bu videodada nerden bksak arada sehir var gayet iyi gdyo videodaki focus dumnsz hali ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)